Astralis-lejren samles i en huddle inden kampstart.

Dag tre: Kun én ud af fire

Tilbageblik på tredjedagen i den anden og sidste europæiske major-kvalifikation, RMR B.

Dust2.dk ved RMR-turneringen i Rumænien.

Antallet af tilbageværende hold i RMR B, blev i dag - på tredjedagen - halveret fra 12 til seks. Tre hold indløste billet til majoren i København, mens tre hold, heriblandt Preasy, måtte se drømmen om en major-deltagelse forsvinde i denne omgang.

For nogle blev det en hjerteskærende og ubarmhjertig dag i den rumænske hovedstad, Bukarest. Alt imens det for andre blev en glædens dag. For de 21 danske spillere, fordelt på syv forskellige hold, bød dagen på en blandet landhandel med lidt af det hele.

Dag tre startede med to danske hold i aktion. Astralis vaklede på randen af exit fra RMR'en, i deres elimineringsopgør mod Monte. Og sideløbende med den kamp, skulle de danske underdogs, ECSTATIC, forsøge at sikre sig en billet til majoren. De kunne sikre sig billetten med en sejr over Apeks.

For Astralis' vedkommende, blev det til en hamrende vigtig pligtsejr over br0 og resten af Monte-mandskabet. Om end det ikke altid var lige kønt, med nogle individuelle og kollektive fejl hist og her, så var sejren alligevel forholdsvis komfortabel. Og vigtigst af alt, så spillede de med mere gejst og passion end hidil i turneringen.

Hvis device havde mistet lysten til at spille CS i går, så var lysten og gejsten tilbage i dag. Det kunne også ses på hans spil inde på serveren, hvor han leverede en stærk præstation.

En vital og vigtig sejr for Astralis. Det havde været en katastrofe, hvis de havde tabt. Det gjorde de ikke. Katastrofen blev afværget, og nu står de med muligheden for, at spille sig videre til majoren i morgen. Her møder de ENCE. Og gla1ve.

Værd at hæfte sig ved, ved Astralis, er i øvrigt, at sidst de kvalificerede sig til en major, blev RMR'en, som nu, også afviklet i Bukarest. Om end de dengang, i 2022, var 2-1 i stedet for 1-2, så skulle de dog også dengang ud i en afgørende 2-2-kamp, inden major-billetten var sikret.

Forhåbentlig gentager succesen sig, fra sidst en RMR blev afholdt i den rumænske hovedstad.

Videre til ECSTATIC, som sideløbende med, at Astralis sikrede sig overlevelse i RMR'en, var midt i en gyserkamp mod Apeks. Det var et højdramatisk opgør, som havde det hele. Clutches, vilde stacks, flotte comebacks, strålende individuelle øjeblikke, og alt hvad vi elsker ved Counter-Strike.

ECSTATIC gjorde alt hvad der stod i deres magt, for at spille sig videre til majoren, men i sidste ende, var det desværre ikke nok for Patti og co., som led et hjerteskærende nederlag.

Efter kampen kunne Patti ikke holdene tårerne tilbage. De spillede så flot en kamp, og var så hamrende tæt på, men i sidste ende lykkedes det ikke, at hive den over målstregen. Og i stedet blev det Apeks, som sikrede sig major-pladsen.

Skuffelsen hos ECSTATIC-spillerne var enorm. Det var med følelserne uden på tøjet. Men når skuffelsen først har lagt sig, så kan de se tilbage på en kamp, som de havde stor ære af. Og så er det trods alt heller ikke mere skuffende, end de i morgen, har endnu en mulighed for, at spille sig til majoren.

Mens jublen og skuffelsen havde lagt sig fra de to første kampe, var det tid til de to næste kampe i rækken. Her stod acoR og GamerLegion overfor OG, mens gla1ve og ENCE skulle op imod Vitality.

GamerLegion, og deres danske AWP'er, acoR, skulle forsøge, at sikre sig videre deltagelse i RMR'en. Og det lykkedes dem også med en sejr over ruggahs tropper. Dermed var acoR og co. videre til morgendagens kampe.

For gla1ve og ENCEs vedkommende, så har jeg allerede afsløret, at de skal møde Astralis i morgen, hvorfor det giver sig selv, at de tabte til Vitality. Eller rettere, de tabte ikke bare til Vitality, de blev revet rundt af ZywOo og hans holdkammerater. De forsvarende major-vindere sikrede sig dermed deltagelse ved majoren i København.

Nu var der så kun fire hold tilbage i PGLs studier, fordelt på de to resterende kampe, Heroic mod Spirit, og Preasy mod Guild Eagles.

Her gjorde Spirit først kort proces mod Heroic. donk havde genfundet formen, og med endnu en pragtpræstation, smadrede ham og Spirit-holdet Heroic og deres tre danskere. Med den overbevisende sejr, sikrede donk og co. sig fortjent en plads til majoren.

Og tilbage var der så kun én kamp, som endnu manglede at blive afviklet. Preasy mod Guild Eagles.

Det blev desværre som skrevet står, og som nævnt indledningen. Ingen Preasy i København. Og med det, så misser dupreeh, for første gang nogensinde, en major. Det bliver altså en major i København uden dupreeh, Magisk og zonic, som ved den sidste major var med til, at løfte trofæet sammen med Vitality.

Det var ellers ikke fordi, at dupreeh ikke gjorde sit til, at holde liv i drømmen om endnu en major-deltagelse. Han spillede en brandkamp, og Preasy var også godt med langt henad vejen, men til sidst viste Guild Eagles sig, at være for stærke.

Guild Eagles sluttede sig med sejren over Preasy, hvor rigoN i øvrigt leverede dette lille ace, til de fem andre hold, som skal spille i morgen.

Preasy, til gengæld, måtte tage tomhændet hjem fra Bukarest. På en dag, hvor det kun blev til én ud af fire mulige danske sejre. En dag, hvor én ud af de fire tilbageværende danske hold, måtte se sig slået ud af RMR'en i Rumænien.

Med det på plads, kan vi slå en streg under dag tre i RMR B. Nu resterer der blot én dag tilbage af RMR B. Og der er blot seks hold tilbage i RMR B.

Disse seks hold, heraf tre danske, skal i morgen spille om de tre sidste major-billetter som er på spil i RMR B. Taberne af de tre kampe, får forlænget deres ophold i Bukarest til fredag, og muligvis lørdag. Det er således på fredag og lørdag, at Last Chance-kvalifikationen, med de tre 2-3 fra henholdsvis RMR A og B, afvikles. Her kommer de til, at spille om den sidste major-billet, som er på højkant i den europæiske RMR.

Slut for i dag. En følelsesladet dag for nogle, og en lettelsens dag for andre. Og dog heldigvis stadig, med tre danske hold tilbage, som alle kan spille sig til majoren i morgen.

Dagens højdepunkt

Dagens højdepunkt, eller højdepunkter, stod ECSTATIC og især salazar for. Den unge AWP'er leverede i løbet af kampen mod Apeks to formidable clutches, hvor du bl.a. kan se den ene herunder.

Dagens optur

At der stadig er tre danske hold tilbage. Og de har alle en chance for, at spille sig videre til majoren. Lad os nu bare få tre danske sejre i morgen!

Dagens nedtur

At dagen bød på tre danske nederlag, og vi får en major i København uden dupreeh, der som nævnt misser sin første major nogensinde. Begge dele er lige dele nedtursagtigt.

#1(Med 1 svar)
22. februar 2024 kl. 08:11
aGk
Tak for en super god gennemgang!

Håber virkelig at Ecstatic har blod på tanden efter i går og går ind og smadrer på serveren!

Vi krydser fingre for alle danske spillere og hold i dag <3
#3(Med 0 svar)
22. februar 2024 kl. 11:52
DOMINA7HOR
<3

Hørt! Lad os stå sammen som danskere, og både tro og heppe på vores egne i dag!
#2(Med 2 svar)
22. februar 2024 kl. 09:48
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Tak for det DOMINA7HOR :) nu du har fået muliugheden for at give den gas og komme med de ekstra guldkorn, som du normalt kommer med i kommentaren :) fedt dust2 også ser muligheden - kæmpe overblik og masser af gode ting der kommer med! Gj her fra!
#4(Med 0 svar)
22. februar 2024 kl. 11:52
DOMINA7HOR
Tak <3
#5(Med 0 svar)
22. februar 2024 kl. 12:01
aGk
+1!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.