En tydelig skuffet Patti i nederlagets stund.

Patti: "Jeg fældede en tåre"

Patti kunne ikke holde skuffelsen tilbage.

Dust2.dk ved RMR-turneringen i Rumænien.

Det var en tydelig rørt og skuffet Patti, som vi fangede efter ECSTATICs smertelige nederlag til Apeks. Skuffelsen var også til at forstå, for ham og holdkammeraterne var blot marginaler fra, at sikre sig en major-billet.

Med følelserne uden på tøjet, erkendte ECSTATICs holdkaptajn, at det var et hårdt nederlag for ham og resten af holdet.

Jeg fældede en tåre derinde da vi tabte. Det var en pisse hård kamp. Men jeg er stolt af gutterne. Vi var så tæt på, og alligevel så langt fra. Det var hårdt.

Sagde en tydeligvis berørt Patti, inden han satte lidt ord på selve kampen.

Det var bare en tæt kamp, hvor marginalerne ikke gik vores vej. Heldigvis har vi en chance igen i morgen. Og jeg tror stadig på, at vi kan gøre det. I dag kæmper vi godt, men det var bare ikke vores dag.

Undervejs i kampen leverede Pattis holdkammerat, salazar, nogle vilde og afgørende clutches, som var med til at holde ECSTATIC inde i det tætte opgør.

Ifølge Patti, er de dog vant til, at salazar kan clutche en vis del ud af bukserne i en hver undertalssituation.

Vi har en intern joke, om en Jason-clutch. Hvis der er nogen, der kan clutche en umulig situation, så er det ham. Han er for vild.

Lød det kort, inden vi lod Patti tage videre. Som sagt, en berørt Patti, om end skuffelsen dog var til at forstå.

Clutch-konge uden ord

Det var naturligvis ikke kun Patti, som var skuffet efter kampen. Det samme gjaldt for alle hans holdkammerater på ECSTATIC-mandskabet.

X forklarede holdets clutch-konge, salazar, bl.a. efter kampen, at han var uden ord ovenpå det hårde nederlag.

Jeg er uden ord lige nu. Det var så tæt til sidst, men vi tabte desværre. God kamp og tillykke til Apeks. Vi spiller 2-2-kamp i morgen. Stadig en chance mere for at kvalificere os.

Således lød salazars besked på X, oversat fra engelsk til dansk.

Patti og salazars holdkammerat, kraghen, gik ligeledes skuffet til tasterne efter kampen. Her udtrykte han, at han ikke følte ham og holdet spillede helt op til deres bedste.

Det føltes lidt, som den mest uheldige kamp nogenside, for at være helt ærlig. Vi spillede ikke op til vores standarder på de sidste to maps, og alligevel endte det med to gange 11-13. Vi spiller 2-2-kamp i morgen, og jeg tror stadig 100% på os.

Når skuffelsen har lagt sig hos ECSTATIC-spillerne, så kan de dog være stolte over deres præstation. Det var en kamp, som de havde stor ære af.

Og helt slut er det altså ikke endnu for de danske underdogs. Således har de, som Patti, salazar og kraghen alle kom ind på, en ny chance for at kvalificere sig til majoren, når de spiller 2-2-kamp i morgen.

Skulle det heller ikke lykkedes for ECSTATIC, at kvalificere sig i morgen, så har de også en chance igen fredag og lørdag. De er nemlig som minimum sikret en plads i Last Chance-kvalifikationen.

#1(Med 0 svar)
21. februar 2024 kl. 19:11
aGk
<3
#2(Med 0 svar)
21. februar 2024 kl. 19:26
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Op med hovedet, I har den i morgen
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.