Søger du hold til næste sæson?
07D : 08T : 52M : 52S

Husregler

for brugeroprettede kommentarer på Dust2 News og Forums sektioner

Vi vil sikre, at kommentarer skrevet under vores nyhedsartikler og forumsemner er passende, relevante og lovlige. Så vi har lavet disse husregler for at give dig en idé om, hvilke ting du skal undgå at nævne i dine kommentarer. Læs venligst disse regler omhyggeligt, før du skriver kommentarer. Administratorerne af vores hjemmeside vil moderere kommentarer og kan fjerne kommentarer, der er i strid med disse regler. Din konto kan også blive suspenderet ved alvorlige eller gentagne overtrædelser. Alle beslutninger truffet af administratorerne af vores hjemmeside er endelige. I helt særlige tilfælde kan Dust2 være juridisk forpligtet til at udlevere dine kontooplysninger til myndighederne.

Og nu til reglerne..

  1. Ingen bandeord eller stødende formuleringer. Vi ønsker at Dust2 skal være et sted for alle brugere, og denne form for sprogbrug kan få folk til at afholde sig fra at bruge vores kommentarfelter.
  2. Ingen kommentarer, der er ulovlige, krænkende, truende, skadelige, uanstændige, seksuelt orienterede, homofobiske eller racistiske.
  3. Ingen spam Du må ikke poste en kommentar igen, der er identisk med eller ligner en, du allerede har postet.
  4. Ingen æreskrænkende kommentarer Det betyder ingen kommentarer, der er usande og sandsynligvis vil skade en anden persons eller en organisations omdømme. Du kan blive sagsøgt af den person eller organisation, som du har ærekrænket, og det ønsker vi ikke.
  5. Ingen personlige oplysninger Du må aldrig offentliggøre dine egne eller andres personlige oplysninger, såsom fulde navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse osv. Det er for din egen og alle andre Dust2-brugeres sikkerheds skyld.
  6. Sørg for, at dine kommentarer er relevante Sørg for, at dine kommentarer er relevante for den nyhedsartikel eller det forumsemne, du skriver om. Hvis du poster noget, der ikke er relevant, fjerner vi det måske.
  7. Lad være med at kopiere andre Sørg venligst for, at alle kommentarer, du poster, er skrevet med dine egne ord og ikke overtræder ophavsretsloven.
  8. Du må ikke reklamere for eller linke til tredjeparters hjemmesider. Vi ønsker at sikre, at promovering af tredjeparters hjemmesider er godkendt af Dust2, så sørg venligst for, at du ikke inkluderer links i dine kommentarer.
  9. Kommenter på samme sprog som nyhedsartiklen eller forumsemnetHvis du f.eks. vil kommentere en engelsksproget nyhedsartikel eller et forumsemne, skal du skrive din kommentar på engelsk.
  10. INGEN STORE BOGSTAVER HVIS DU SKRIVER MED STORE BOGSTAVER, SER DET UD, SOM OM DU HÆVER STEMMEN. Vi kan sagtens høre dig uden store bogstaver, så fjern dem venligst af, når du skriver dine kommentarer.