Det bliver ingen dupreeh til majoren i København.

dupreeh efter nederlag: "Ikke at være til majoren er på en måde skæbnen"

Det var en skuffet dupreeh, der stillede op til interview med HLTV efter nederlaget til Guild Eagles.

Majoren i København bliver uden dupreeh og uden Preasy.

Det blev en realitet onsdag aften, efter Preasy-mandskabet led et skæbnesvangert 1-2-nederlag til Guild Eagles.

Efter kampen stillede en skuffet dupreeh op til interview med HLTV, hvor den femdobbelte major-vinder ikke lagde skjul på skuffelsen, men samtidig havde set den lidt komme.

Selvfølgelig er jeg lige nu skuffet og ked af det. At ikke komme med til major i København og ikke være med til en major for første gang er på en måde bare skæbnen, tror jeg, udtaler dupreeh til HLTV og fortsætter:

Vi har den første major i København, og jeg kommer ikke til at være en del af det. Det er lidt underligt, når jeg har været til stede ved alle de andre. Set i bagklogskabens lys føles det bare som om, det ikke skulle være sådan (at komme til majoren, red.).

Selvom det ikke blev til den eftertragtede major-plads, er dupreeh stadig stolt over sine holdkammeraters præstation.

Jeg er stadig stolt af det, vi forsøgte at opnå her (til RMR-turneringen, red.). Jeg tror, vi gjorde, hvad vi kunne med det, vi havde at arbejde med, og jeg er virkelig stolt af de unge fyre. Jeg synes, de gav det deres bedste, og alt i alt er det bare trist lige nu.

Troede på at komme til majoren

Inden RMR-turneringen blev skudt i gang, var der ikke mange fans eller eksperter, der havde den helt store fidus til Preasy-mandskabet.

I Preasy-lejren var man dog optimistiske. Det fortæller dupreeh, da HLTV spurgte, om han og Preasy havde regnet med at kvalificere sig, inden RMR-turneringen blev skudt i gang.

Det tror jeg, ja. Jeg føler, at nogle af favoritterne ikke har klaret det, og nogle af favoritterne virker lidt usikre, og at vide, at vi kunne have slået Guild Eagles og potentielt have haft nogen som GamerLegion eller ENCE i den sidste kamp ville... Jeg mener, det er en kamp, hvor vi måske ikke er favoritter, men det er faktisk en kamp, som vi føler, er mulig.

Det ville være noget andet at møde hold som Vitality eller Spirit, for den sags skyld. Så det føltes som om, det var hold af vores kaliber, som vi kunne konkurrere mod, så selvfølgelig er det skuffende ikke at få den chance. Men jeg antager, at jeg trods alt er menneskelig, griner dupreeh.

#1(Med 7 svar)
21. februar 2024 kl. 22:29
RixTheDupreehFan
Stadigvæk the fucking goat
#2(Med 2 svar)
21. februar 2024 kl. 22:41
soga
Har lige hørt hans interview på HLTV.org og skulle til at kommentere; kæmpe dupreeh fan! Hvorefter jeg så dit nick og så at det var passende at lave et reply til dig ;)

Det er sgu ærgerligt. Har stor respekt for indsatsen og det calm- and collected interview han laver bagefter nederlaget. Håber han finder tilbage til toppen som han fortjener!
#3(Med 1 svar)
21. februar 2024 kl. 22:49
RixTheDupreehFan
Den har han!
#4(Med 0 svar)
22. februar 2024 kl. 07:28
Soemand86
Ingen dupreeh = ikke en rigtig major
#5(Med 3 svar)
22. februar 2024 kl. 09:10
RasmusRoev
+100
Device smider holdet under porten på X, og dupreeh går fucking ud og er en konge! Kæmpe chef. :)
#6(Med 2 svar)
23. februar 2024 kl. 09:30
Scimmed
Hvad skrev devve? 😅 Synes ikke jeg kan se noget nyt på hans X
#7(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 09:35
RasmusRoev
Han skrev han, at han ikke nød at spille mere, og det hele (groft sagt) var lort.
Har givet KÆMPE debat herinde, da han virkelig smider de yngre gutter under bussen, når han burde være den der viser vejen frem :)
#8(Med 0 svar)
24. februar 2024 kl. 11:24
Scimmed
Aaaah tak for svar 👌
Et eller andet sted, kan jeg godt forstå hans frustrationer og han har jo strugglet med det mentale tidligere. - det må være svært at keep it cool, altid, med de forventninger der er til ham.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.