En koncentreret jabbi i kamp for Astralis.

jabbi: "Vi kendte deres svagheder"

Dust2.dk hev jabbi til side efter Astralis' sejr over Monte.

Dust2.dk ved RMR-turneringen i Rumænien.

Astralis overlevede dagens elimineringskamp mod Monte, og de formåede dermed, at holde major-drømmen i live. Til trods for, at de tabte opgørets andet map, så kørte de i sidste ende en forholdsvis sikker sejr hjem.

Major-billetten er dog ikke sikret endnu. Der venter endnu en kamp i morgen, som de nu skal hjem og forberede sig på. Sejren over Monte var dog et vigtigt skridt på vejen.

På vej ud, efter kampen mod Monte var overstået, hev vi fat i jabbi, som forsikrede, at de ikke havde forberedt sig anderledes til kampen her, trods det ekstra pres, og de to foregående nederlag til Spirit og Heroic.

Vi har forberedt os på samme måde, som vi har gjort til alle de andre kampe. Vi har set nogle af deres kampe igennem, og forberedt de baner vi troede, vi skulle spille. Vi har ikke gjort noget anderledes.

Bekræftede jabbi, inden snakken faldt på det første map, Astralis' eget mapvalg, Ancient, som de endte med at vinde 13-8.

Det var det map, vi rigtig gerne ville spille. Vi har set deres kampe igennem, og synes ikke rigtig de så stærke ud (på Ancient, red.). Samtidig havde vi selv en god kampplan, og kendte deres svagheder.

Efter Ancient var overstået med en sejr, fortsatte opgøret på Montes mapvalg, Vertigo. Et map, som Astralis tabte på til Spirit i forgårs. Og et map, som jabbi og holdkammeraterne slet ikke regnede med, at Monte ville vælge.

Vi havde ikke rigtig regnet med, at de ville vælge det map (Vertigo, red.). Jeg tror det går galt, da vi taber den fulde eco på CT. Det starter lidt det hele. Ellers synes jeg egentlig vi spiller okay, og der er mange af runderne, som er tætte.

Lød det fortrøstningsfuldt fra jabbi, som i forlængelse af det, gjorde det klart, at de ikke lagde så meget i nederlaget på Vertigo.

Det var et hurtigt reset for os. Det map (Vertigo, red.) betød ikke så meget for os. Vi vidste, vi havde fået to gode maps (Ancient og Overpass, red.), så det var fint.

Der var altså ikke den store tvivl hos jabbi om, at de nok skulle vinde på det tredje og sidste map, Overpass. Et map, som Astralis har vundet på i tre ud af tre kampe indtil videre i 2024.

Endnu et map (Overpass, red.), hvor vi havde godt styr på dem, og vidste lige præcis hvad vi skulle gøre. Det havde vi forberedt og snakket om inden. Vi kendte deres svagheder på mappet, og det udnyttede vi egentlig bare.

jabbi og co. endte altså også med, at vinde Overpass rimelig komfortabelt, og dermed var den samlede sejr i hus. jabbi og resten af holdet kunne dermed ånde lettet op, da de stadig er i live i RMR B.

Selv om det undervejs så komfortabelt ud på Ancient og Overpass, så var der momenter hvor det så lidt nervøst ud. jabbi følte dog ikke selv, at de var nervøse. I stedet var der lidt med kommunikationen, som de skal arbejde på fremadrettet.

Der er nogle tætte runder, hvor vi overhører hinanden lidt. Og vi snakker lidt for højt i nogle situationer. Det er noget vi skal forbedre.

Konkluderede jabbi afslutningsvis, inden vi slap taget i ham. Tilbage til hotellet med jabbi og holdkammeraterne, som nu skal forberede sig til endnu en afgørende kamp i morgen.

#1(Med 1 svar)
21. februar 2024 kl. 16:59
zwank
"Efter Ancient var overstået med en sejr, fortsatte opgøret på OGs mapvalg, Vertigo" Monte menes der vel her
#3(Med 0 svar)
21. februar 2024 kl. 17:03
bimse
Der står OG et par andre gange også :)

Kan være, der lige skal køres en ctrl + f på OG i artiklen :)
#2(Med 1 svar)
21. februar 2024 kl. 17:01
birdycantswim
Der står “OG” en del steder 🙈
#6(Med 0 svar)
22. februar 2024 kl. 11:56
DOMINA7HOR
Jeg sad med OGs kamp mod GamerLegion samtidig. Min hjerne ville gerne forveksle dem og Monte 🙈
#4(Med 1 svar)
21. februar 2024 kl. 17:20
zypath
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg ville virkelig gerne høre lidt ingame fra Astralis, for at høre hvordan stemningen er lige nu, specielt oven på det tweet i går..
#5(Med 0 svar)
21. februar 2024 kl. 19:10
bimse
Enig - kom nu ud med de voice comms!!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.