Varm op til ligastart med optakter

Mandag aften begynder POWER Ligaen atter engang. Her kan du varme op til sæsonstarten med optakter over alle otte hold.

Den efterhånden lange sommerpause er endelig ved at være ovre, og derfor går der heller ikke længe, inden POWER Ligaen skal skydes i gang igen.

Hen over sommeren har alle otte mandskaber i POWER Ligaen enten skiftet ud på holdkortet, eller også er der tale om en helt ny startfemmer.

Det kan derfor også være svært at spå om, hvordan de forskellige hold kommer til at klare sig, men Dust2.dk har taget opgaven til sig og vil bedømme holdene med karakterer fra 1-6 med fokus på forventningerne til holdene samt deres niveau på papiret.

1: Direkte nedrykning
2: Spiller for overlevelse
3: Gråzone
4: Slutspilskandidat
5: Favorit
6: Storfavorit

I denne artikel bringer Dust2.dk et overblik over alle otte optaker fra artikelserien. Vi starter fra bunden af og bygger op mod det hold, som Dust2.dk har vurderet til at have størst chancer i denne sæsoner..

MASONIC Academy - 1 stjerne

"Med det niveau MASONIC har valgt at hente spillere fra til akademiholdet, peger alt på, at de får det meget svært i denne sæson.

Derudover er det også et helt nyt mandskab, som formentligt langt fra er sammenspillet nok til for alvor at udfordre konkurrenterne.

Ja, spillerne er unge og kan helt sikkert udvikle sig i løbet af de næste par sæsoner, men de bør få det meget svært, når de træder én eller to hylder op i hierarkiet i dansk Counter-Strike og skal spille med i Danmarks bedste Counter-Strike-række.

Derfor får de også én stjerne, da de ligner en sikker bundprop."

XI Esport - 2 stjerner

"XI har kvaliteten til at overleve, men det kræver, at man kan være konsekvente, når man møder ligaens andre 'bundhold'. Hvis de kan det, er det helt sikkert muligt at sikre overlevelse, men det kræver, at man ikke hviler på laurbærrene og taber dumme point."

IMA PROBLEM - 2 stjerner

"Overfor Dust2.dk har en af IMA PROBLEM-spillerne også afsløret, at holdet ikke træner sammen, hvilket umiddelbart burde gøre holdets chancer for overlevelse dårligere.

Meget tyder derfor på, at IMA PROBLEM går en svær sæson i møde, med flere spørgsmål omkring holdet og spillernes niveau, hvorfor hovedmålet må være overlevelse."

Exzentriq United - 3 stjerner

"Lidt ligesom i sidste sæson kommer Exzentriq United nok til at blive et af holdene, som kæmper om fjerdepladsen og dermed en plads i slutspillet.

Heldigvis for dem står MASONIC svagere end nogensinde før, og det ser derfor endnu mere realistisk ud at slutte omkring fjerdepladsen."

CEPTER BITSKINS - 3 stjerner

"Dust2.dk vil dog ikke gå så langt at sige, at CEPTER burde være sikret en plads i slutspillet, men slutspillet burde bestemt være en indenfor rækkevide.

Det bliver med stor sandsynlig Exzentriq United og Sashi, som de kommer til at kæmpe med om pladserne til slutspillet, da Atlantic og Astralis Talent bør være sikret."

Sashi Esport - 4 stjerner

"Derfor kan Sashis ændringer vise sig at være guld værd, hvis de kan få det til at fungere.

På trænersiden har man som bekendt også HUNDEN, som nok skal være god for at hjælpe det unge mandskab i den rigtige retning sammen med erfarne aizy, der bringer erfaring fra den største scene.

Sashi bør derfor være en klar slutspilskandidat og vise, at de er et af de bedste mandskaber, vi har herhjemme."

Atlantic - 4 stjerner

"Med det sagt burde Atlantic ikke have nogle problemer med at booke en plads i slutspillet, da holdet har en masse erfaring og stadigvæk tæller et hold med firepower.

Om de bliver lige så gode som i sidste sæson, er nok usandsynligt, men de burde vinde kampene over holdene, som på papiret får det sværere end dem."

Astralis Talent - 5 stjerner

"Derfor vurderer Dust2.dk, at Astralis Talent atter engang er favoritter til at løfte titlen. Man kan dog ikke afskrive de nærmeste konkurrenter, men én ting er sikkert. Astralis Talent er kommet vellykket fra at have mistet flere vigtige brikker fra tidligere sæsoner."

Hvilke hold regner du med at se i slutspillet denne sæson?

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.