MistR er endnu engang storfavorit i POWER Ligaen.

Forsvarende mestre er favoritter igen

Et af de store spørgsmål inden den kommende POWER Ligaen-sæson er, om Astralis Talent kan løfte trofæet igen.

Den efterhånden lange sommerpause er endelig ved at være ovre, og derfor går der heller ikke længe, inden POWER Ligaen skal skydes i gang igen.

Hen over sommeren har alle otte mandskaber i POWER Ligaen enten skiftet ud på holdkortet, eller også er der tale om en helt ny startfemmer.

Det kan derfor også være svært at spå, hvordan de forskellige hold kommer til at klare sig, men Dust2.dk har taget opgaven til sig og vil bedømme holdene med karakterer fra 1-6 med fokus på forventningerne til holdene samt deres niveau på papiret.

1: Direkte nedrykning
2: Spiller for overlevelse
3: Gråzone
4: Slutspilskandidat
5: Favorit
6: Storfavorit

Dust2.dk laver i den forbindelse en artikel/-optaktserie om hver og en af de otte hold i den øverste division af POWER Ligaen.

Sidste års vindere fra Astralis Talent går også ind til den nye sæson som Dust2.dks favoritter til at løfte titlen.

Holdkortet er dog slet ikke det samme som før sommerpausen, da br0 og Kristou er blevet skiftet ud med de største stjerner fra den nærmeste forfølger, Atlantic.

Astralis gik nemlig på rov hos sidste sæsons finalister, da man hentede de to MVP-kandidater kroK og JBOEN for at forstærke talentholdet, som mistede talentfulde br0, der tog skridtet op til Monte og tier 1.

Samtidig har man mistet IGL'en Patti til ECSTATIC, mens også Xyp9x, som blev erstattet af Maze i slutspillet, er fortid. Erstatningerne her hedder kiR, som har en lang fortid hos Tricked, mens også stortalentet ANSG1 er blevet købt hos Exzentriq.

Astralis Talent ligner derfor slet ikke sig selv, men de går stadig ind til sæsonen som Dust2.dks favoritter. Det skyldes, at man har formået at hente de bedste spillere eller største talenter hos nogle af de nærmeste konkurrenter, som derfor også ser svækkede ud.

Samtidig har samtlige hold i POWER Ligaen denne sæson skiftet ud, hvorfor Astralis Talent ikke kommer som det eneste nye mandskab. Med de HLTV-kampe, det nye talenthold dog har fået samt en 'ryste-sammen-tur' til IESF-finalerne, kommer de måske endda ind som det mest sammenspillede hold.

Derfor vurderer Dust2.dk, at Astralis Talent atter engang er favoritter til at løfte titlen. Man kan dog ikke afskrive de nærmeste konkurrenter, men én ting er sikkert. Astralis Talent er kommet vellykket fra at have mistet flere vigtige brikker fra tidligere sæsoner.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.