Hansi spillede senest for MASONIC.

Slutspillet er ikke udenfor rækkevide

CEPTER har de seneste mange sæsoner endt i gråzonen, og meget tyder på det sker igen.

Den efterhånden lange sommerpause er endelig ved at være ovre, og derfor går der heller ikke længe, inden POWER Ligaen skal skydes i gang igen.

Hen over sommeren har alle otte mandskaber i POWER Ligaen enten skiftet ud på holdkortet, eller også er der tale om en helt ny startfemmer.

Det kan derfor også være svært at spå, hvordan de forskellige hold kommer til at klare sig, men Dust2.dk har taget opgaven til sig og vil bedømme holdene med karakterer fra 1-6 med fokus på forventningerne til holdene samt deres niveau på papiret.

1: Direkte nedrykning
2: Spiller for overlevelse
3: Gråzone
4: Slutspilskandidat
5: Favorit
6: Storfavorit

Dust2.dk laver i den forbindelse en artikel/-optaktserie om hver og en af de otte hold i den øverste division af POWER Ligaen.

CEPTER er et af holdene, som har skiftet helt ud på holdkortet, og lige umiddelbart ser det meget lovende ud, og det er der én rigtig god grund til - ungt og nyt.

Denne sæson har CEPTER nemlig valgt at satse lidt mere på nogle unge spillere, hvilket er en stor ændring fra sidste sæsons holdkort, som bestod af en masse rutinerede spillere.

Selvom spillerne i denne sæson er lidt yngre, er det stadig spillere, som har en masse erfaring i POWER Ligaen - dog for det meste i den kedelige ende af tabellen.

Hvis der skulle være et tidspunkt at få ændret på det, er det også nu.

POWER Ligaen ser svækket ud i forhold til tidligere sæsoner, især også når MASONIC, som typisk altid er sikret slutspillet, stiller op med deres akademihold, der nærmest allerede er sikret en sidsteplads, inden turneringen er startet.

Nogle skal derfor overtage MASONICs plads i slutspillet, og det kunne meget vel være CEPTER, da holdet har en god balance af talent og erfaring, ligesom de heller ikke mangler firepower.

Dust2.dk vil dog ikke gå så langt at sige, at CEPTER burde være sikret en plads i slutspillet, men slutspillet burde bestemt være en indenfor rækkevide.

Det bliver med stor sandsynlig Exzentriq United og Sashi, som de kommer til at kæmpe med om pladserne til slutspillet, da Atlantic og Astralis Talent bør være sikret.

#1(Med 0 svar)
9. september 2023 kl. 13:16
zEden
de vinder hele pisset.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.