I sidste sæson var det lige før og næsten for Basso og Atlantic.

Svækkede finalister står stadig stærkt

Selvom Atlantic har solgt sine stjerner til Astralis Talent, ser holdkortet stadig stærkt ud.

Den efterhånden lange sommerpause er endelig ved at være ovre, og derfor går der heller ikke længe, inden POWER Ligaen skal skydes i gang igen.

Hen over sommeren har alle otte mandskaber i POWER Ligaen enten skiftet ud på holdkortet, eller også er der tale om en helt ny startfemmer.

Det kan derfor også være svært at spå om, hvordan de forskellige hold kommer til at klare sig, men Dust2.dk har taget opgaven til sig og vil bedømme holdene med karakterer fra 1-6 med fokus på forventningerne til holdene samt deres niveau på papiret.

1: Direkte nedrykning
2: Spiller for overlevelse
3: Gråzone
4: Slutspilskandidat
5: Favorit
6: Storfavorit

Dust2.dk laver i den forbindelse en artikel/-optaktserie om hver og en af de otte hold i den øverste division af POWER Ligaen.

Atlantic var sidste sæsons helt store overraskelse, da mandskabet sluttede i toppen af grundspillet, ligesom de også gik hele vejen til finalen, hvor kun marginalerne kostede dem sejren.

Når man leverer på så højt niveau mod gode hold, som de nu engang gjorde, begynder holdene højere oppe i hierakiet automatisk også at kigge ens vej, når der skal foretages udskiftninger og ændringer.

Det er også tilfældet for Atlantic, som har mistet JBOEN og kroK til sidste sæsons vindere fra Astralis Talent, hvorfor holdet har været under en mindre ombygningsfase for at finde to afløsere for stjernerne.

I stedet for at satse på nogle unge, nye talenter har Atlantic derimod spillet den lidt mere sikkert ved at hente et par erfarne spillere i form af Ryxxo og smF.

På mange måder det sikre men også det kedelige valg.

Hvis man bare lige skimmer holdkortet, kan det måske virke, som om holdet mangler lidt stjernefaktor, som både JBOEN og kroK leverede til slutspillet.

Det bliver derfor meget afgørende, at Zanto viser samme niveau, som han gjorde i løbet af grundspillet sidste sæson, mens Ryxxo også skal finde sig selv igen, for han har lignet en skygge af sig selv i de seneste par sæsoner.

Med det sagt burde Atlantic ikke have nogle problemer med at booke en plads i slutspillet, da holdet har en masse erfaring og stadigvæk tæller et hold med firepower.

Om de bliver lige så gode som i sidste sæson, er nok usandsynligt, men de burde vinde kampene over holdene, som på papiret får det sværere end dem.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.