larsen og Exzentriq United er et god bud på en potentel slutspilskandidat.

Joker til slutspillet

Exzentriq United har en god blanding af rutine og talent.

Den efterhånden lange sommerpause er endelig ved at være ovre, og derfor går der heller ikke længe, inden POWER Ligaen skal skydes i gang igen.

Hen over sommeren har alle otte mandskaber i POWER Ligaen enten skiftet ud på holdkortet, eller også er der tale om en helt ny startfemmer.

Det kan derfor også være svært at spå, hvordan de forskellige hold kommer til at klare sig, men Dust2.dk har taget opgaven til sig og vil bedømme holdene med karakterer fra 1-6 med fokus på forventningerne til holdene samt deres niveau på papiret.

1: Direkte nedrykning
2: Spiller for overlevelse
3: Gråzone
4: Slutspilskandidat
5: Favorit
6: Storfavorit

Dust2.dk laver i den forbindelse en artikel/-optaktserie om hver og en af de otte hold i den øverste division af POWER Ligaen.

Exzentriq United var lige ved at snuppe en plads i slutspillet i sidste sæson, da larsens tropper lavede en stærk slutspurt, som lige manglede det sidste for at lykkedes.

Siden sidste sæson har Exzentriq kun skiftet ud på én position, da Sukker er blevet hentet ind som erstatning for ANSG1, der røg til Astralis Talent.

Tilføjelsen af Sukker ligner en direkte 1:1-udskiftning, hvorfor ændringen ikke burde svække holdet særdeles meget, og derfor burde Exzentriq også stå stærkt fra start af.

Exzentriq United har et hold med en god blanding af erfaring og talent.

På papiret ligner mandskabet også et stærkt hold, men en af de vigtige faktorer for holdets chancer bliver, hvorvidt Sukker kommer til at levere, da det unge talent senest havde en lidt vanskelig sæson i Brøndby.

Det er svært at sætte en finger på noget problematisk ved Exzentriq, men det også svært at udpege, hvorfor de burde være sikret en plads i slutspillet.

Lidt ligesom i sidste sæson kommer Exzentriq United nok til at blive et af holdene, som kæmper om fjerdepladsen og dermed en plads i slutspillet.

Heldigvis for dem står MASONIC svagere end nogensinde før, og det ser derfor endnu mere realistisk ud at slutte omkring fjerdepladsen.

#1(Med 0 svar)
9. september 2023 kl. 17:05
olsen225
kan være en darkhorse til toppen
#2(Med 0 svar)
10. september 2023 kl. 12:20
JakobHelms
Jeg forstår ikke rangsystemet. Hvem får 4 stjerner? Teksten fx her og i flere af de andre artikler med samme rating har da netop passet til ordet "slutspilskandidat"?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.