Pellyy og XI skal være levere mod de andre "bundhold".

Blandede bolsjer skal kæmpe om overlevelse

XI Esport kan få en svær sæson.

Den efterhånden lange sommerpause er endelig ved at være ovre, og derfor går der heller ikke længe, inden POWER Ligaen skal skydes i gang igen.

Hen over sommeren har alle otte mandskaber i POWER Ligaen enten skiftet ud på holdkortet, eller også er der tale om en helt ny startfemmer.

Det kan derfor også være svært at spå, hvordan de forskellige hold kommer til at klare sig, men Dust2.dk har taget opgaven til sig og vil bedømme holdene med karakterer fra 1-6 med fokus på forventningerne til holdene samt deres niveau på papiret.

1: Direkte nedrykning
2: Spiller for overlevelse
3: Gråzone
4: Slutspilskandidat
5: Favorit
6: Storfavorit

Dust2.dk laver i den forbindelse en artikel/-optaktserie om hver og en af de otte hold i den øverste division af POWER Ligaen.

XI har endelig sikret sig et POWER Ligaen-hold, men det er ikke noget, der ligefrem skriger slutspilsbilletter.

Mens man tidligere satsede stort og havde eksempelvis Mertz på holdkortet, så er det svært at se, hvem der bliver dette holds helt store stjerne.

På mandskabet er der flere spillere, der tidligere har spillet med i Danmarks bedste Counter-Strike-liga, men det har ikke været med den helt store succes. Dengzoe og foam kommer fra Brøndby, som med nød og næppe sikrede overlevelse, mens scr0b har spillet for blandt andet Prosapia og Preasy - også uden den store succes.

XI-holdet består dog af en række unge spillere med talent, og det kan derfor blive til en overraskelse. Det kræver dog blandt andet, at holdets IGL, Dengzoe, kan hæve sit individuelle niveau i denne æra af CS, hvor det er vigtigt, at IGL's også bidrager med mere end bare de gode calls, Dengzoe mest har været kendt for.

Samtidig bliver det vigtigt at få aktiveret riffelesserne Anber og Pellyy, som virkelig skal ramme topniveau, hvis ikke XI skal ende i den mindre sjove del af ligaen.

XI har kvaliteten til at overleve, men det kræver, at man kan være konsekvente, når man møder ligaens andre 'bundhold'. Kan de det, er det helt sikkert muligt at sikre overlevelse, men det kræver, at man ikke hviler på laurbærrene og taber dumme point.

#1(Med 2 svar)
10. september 2023 kl. 22:51
Skodo
ham pelly er også røv sut utroligt i ikke har givet dem 1 stjerne
#2(Med 1 svar)
10. september 2023 kl. 22:53
Pellyy
Community Weekend Mester - DPL A
[Yesterday, 4:45 PM]
Skodo:
´vil du spille faceit?
#3(Med 0 svar)
10. september 2023 kl. 22:55
Skodo
tak
#4(Med 0 svar)
11. september 2023 kl. 11:42
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Vi har før set mirakler fra dengsoe.
#5(Med 1 svar)
11. september 2023 kl. 15:15
DaColdest
Ham Pellyy har engang fragget 50 i en 4k elo lobby, efter kampen sagde han gg vi snakkes 10 min efter stod han ude foran min hoveddør og ville ikke gå, var nødt til at ringe til politiet.
#6(Med 0 svar)
11. september 2023 kl. 16:13
Pellyy
Community Weekend Mester - DPL A
DaColdest i byen #gamer #annemette
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.