Søger du hold til næste sæson?
04D : 20T : 44M : 17S

Kæmpe røvfuld i vente

Det nye hold får det meget svært i denne sæson.

Den efterhånden lange sommerpause er endelig ved at være ovre, og derfor går der heller ikke længe, inden POWER Ligaen skal skydes i gang igen.

Hen over sommeren har alle otte mandskaber i POWER Ligaen enten skiftet ud på holdkortet, eller også er der tale om en helt ny startfemmer.

Det kan derfor også være svært at spå, hvordan de forskellige hold kommer til at klare sig, men Dust2.dk har taget opgaven til sig og vil bedømme holdene med karakterer fra 1-6 med fokus på forventningerne til holdene samt deres niveau på papiret.

1: Direkte nedrykning
2: Spiller for overlevelse
3: Gråzone
4: Slutspilskandidat
5: Favorit
6: Storfavorit

Dust2.dk laver i den forbindelse en artikel/-optaktserie om hver og en af de otte hold i den øverste division af POWER Ligaen.

Mange havde nok forventet, at MASONIC ville kæmpe med om titlen igen i denne sæson, men sådan bliver det med al sandsynlighed ikke.

I stedet må man nu forvente at se blaqs mandskab i den anden halvdel af tabellen, da MASONIC har valgt at tage akademiholdet med i denne sæson af POWER Ligaen, og det betyder formentligt en røvfuld til de unge spillere.

Til akademiholdet har blaq været på rov på diverse efterskoler rundt om i landet. Han har i hvert fald hentet hele fire spillere, der i de seneste år har begået sig på efterskolehold.

Ch4se, OzN3X og Falk kommer nemlig alle med en fortid hos Ølgod Efterskole og har tidligere spillet i 2. og 1. division.

Samtidig har han også hentet koei, der tidligere har gået på Højer Design Efterskole, mens den sidste spiller er Logic, som tidligere har spillet for Maknitude og været en del af boblerne på Dust2.dks top 15-liste.

Med det niveau MASONIC har valgt at hente spillere fra til akademiholdet, peger alt på, at de får det meget svært i denne sæson.

Derudover er det også et helt nyt mandskab, som formentligt langt fra er sammenspillet nok til for alvor at udfordre konkurrenterne.

Ja, spillerne er unge og kan helt sikkert udvikle sig i løbet af de næste par sæsoner, men de bør få det meget svært, når de træder én eller to hylder op i hierarkiet i dansk Counter-Strike og skal spille med i Danmarks bedste Counter-Strike-række.

Derfor får de også én stjerne, da de ligner en sikker bundprop.

#1(Med 0 svar)
10. september 2023 kl. 14:31
PihL
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Logic som liga MVP incoming
#2(Med 0 svar)
11. september 2023 kl. 10:36
Lunar
ikke 4, men 5 spillere der for nyligt har spillet efterskole CS
Logic gik på stidshoblt og spillede 3. div i 21/22.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.