Her ses gla1ve i ENCE-trøjen.

gla1ve talte med Snappi inden skifte til ENCE

Den danske IGL, som har været i Astralis i flere år, sætter nu ord på sit skifte.

I ENCE er der sket flere betydelige forandringer i den seneste uge, da de har både har vinket farvel til den danske IGL, Snappi, og den finske træner, sAw.

Som erstatning for de to store navne har ENCE hentet gla1ve ind i rollen som kaptajn, mens polske kuben nu befinder sig i trænerrollen.

Til Elisa Masters Espoo tog gla1ve sig tid til at dele et par tanker omkring skiftet med HLTV, og her lagde han ikke skul på, at han var glad for at være havnet i ENCE.

Den nu tidligere Astralis-kaptajn fortalte, at han havde flere muligheder, hvorefter han satte nogle flere ord på beslutningen om, hvorfor valget faldt på ENCE.

Jeg tror ikke, jeg kan fortælle dig, hvilke andre muligheder jeg havde, men jeg havde nogle forskellige muligheder. For mig var ENCE det bedste sted, fordi jeg følte, at jeg her kunne bruge mine evner til at bygge holdet op i fremtiden. Så hvis folk beslutter sig for at forlade holdet, eller at de sælger spillere og den slags, så har jeg indflydelse på, hvilke spillere der kommer ind.

Vil vinde trofæer

På trods af at gla1ve har hele fire majors på cv'et, så var ydmygheden og respekten for sin forgænger, Snappi, ikke til at tage fejl af i interviewet:

Selvfølgelig er der noget pres, fordi Snappi gjorde det rigtig godt i ENCE. Jeg kender ham personligt, han er også en god fyr. Selvfølgelig vil der være et vist pres.

Ydmygheden blev der dog skruet en tand ned for, da gla1ve kom ind på målene for det ENCE, som han nu skal stå i spidsen for:

Jeg går ikke efter at være et top fem-hold. Jeg vil begynde at vinde trofæer igen, så det er vores mål.

Talte med Snappi inden skifte

I interviewet løftede gla1ve også sløret for, at han inden sit skifte havde nogle snakke med Snappi.

I den forbindelse fortalte den nye ENCE-kaptajn med et smil på læben, at Snappi nærmest 'scoutede' ham til rollen som IGL for det internationale mandskab:

Det var godt at have nogle snakke med Snappi.

Han sagde, at han troede, det ville passe godt, og han er ret god til at scoute spillere, så nu scoutede han en IGL for sit gamle hold, ikke? Selvfølgelig hjælper vi hinanden så meget vi kan; vi taler nogle gange uden for spillet, så ja, jeg er glad.

Mens gla1ve nu har fundet sit nye hjem, er det endnu uvist, hvor Snappi lander. Der har dog været en masse rygter om, at han tager til Falcons, hvor danske zonic er træner.

#1(Med 5 svar)
28. november 2023 kl. 20:49
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Det der med trøjer med gaffatape på... kan man ikke snart finde en anden løsning på det?
#2(Med 0 svar)
28. november 2023 kl. 21:05
FritZe
Ja det ser fandme kikset ud! Tror dog det er svært ift regler om sponsorater i nogle lande, samt hvor hurtigt det kan gå i esport universet både at få og miste sponsorer
#3(Med 0 svar)
29. november 2023 kl. 09:49
aGk
Ja, klip da bare et hul i trøjen og vis lidt gamer-bryst.
#4(Med 2 svar)
29. november 2023 kl. 10:30
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
På den anden side, så bliver er det et emne gang på gang, så sponsoreren får reach og omtale (formentligt også mere end de øvrige sponsorer).

Jeg tror ikke nødvendigvis, at de har så hulens travlt med at lavet en anden ændring :)
#5(Med 1 svar)
29. november 2023 kl. 10:32
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
jamen er det ikke netop en grund til, at de skal finde en anden løsning? Selvf ikke hvis det er pga. at de ikke må vise sponsoren pga. lovgivning, men hvis det er fordi sponsoraftalen er ophørt :/
#7(Med 0 svar)
29. november 2023 kl. 13:14
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg har forstået det sådan, at de er sponsoreret af et firma, som ikke lovligt kan have reklamer på den måde.

Hvis aftalen har ophørt har du 100% ret. Så er det med at få lavet nogen nye trøjer i en helvedes fart, så det ikke stjæler opmærksomhed fra de sponsorere, der rent faktisk stadig spytter i kassen!
#6(Med 0 svar)
29. november 2023 kl. 10:36
panzerlas
Kom så Glaive! Håber at han klarer det godt hos Ence
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.