ValcoNN og mad0 er to af spillerne, der nu har forladt projektet.

Spillerflugt fra nyt SoA-projekt: Intet hold et døgn efter overtagelsen

Skiftet fra Aalborg Rebels til Spirit of Amiga er ikke gået helt smertefrit. Her dagen derpå er én kicket, og resten af holdet er smuttet.

I kølvandet på Aalborg Rebels' overtagelse af Spirit of Amiga-brandet, har virakken været stor og forvirringen total. Det førte blandt andet til, at ValcoNN, der var med til at føre Aalborg Rebels til en 9. plads i Elgiganten Ligaen, ikke længere er en del af holdet efter en ordveksling på Twitter, hvor han langede ud efter organisationens ledelse.

Det medførte, at han blev kicket fra holdet, og overfor dust2.dk uddyber ValcoNN kritikken. Udfaldet på Twitter var ifølge ham et resultat af længere tids utilfredshed.

Mine frustrationer løb af med mig i går. Det er lang tids frustration over manglende kommunikation og ting, der blev lovet, som ikke blev holdt, der fik mig til tasterne, fortæller ValcoNN.

Han peger blandt andet på, at han var lovet betalt ESEA licens, og at spillerne ikke var vidende om overgangen til Spirit of Amiga-brandet. Desuden var der ifølge ValcoNN lagt op til individuelle samtaler om kontrakt, men det blev der ikke fulgt op på.

Det føltes aldrig, som var man en del af et hold, men blot et reklameindslag for Meyers virksomheder. Dét frustrerer mig.

ValcoNN kom til Aalborg Rebels forud for denne sæson, og her knap to måneder efter er det altså slut. Men han fortryder ikke, han tilsluttede sig projektet.

Jeg fortryder ikke, jeg joinede, for jeg har fået mig nogle gode venner og masser af erfaring, men jeg fortryder, at jeg ikke sagde fra noget før. Jeg har fravalgt så mange ting for at lægge tid og energi i dette projekt, og jeg føler virkelig ikke, at jeg har fået igen fra deres side.

Holdejer hævede stemmen

Desuden fremhæver han en episode, hvor holdet lige havde vundet. Her hævede Christian Meyer, der ejer holdet, stemmen overfor holdet.

Vi havde lige vundet over Astralis Talent, tror jeg, det var. Vi troede, han kom for at rose os, i stedet var det stik modsat. Han var helt oppe i det røde felt. Han hævede stemmen, talte nedladende og forklarede, hvem han var, og hvad han stod for. Vi havde ikke levet op til hans forventninger med hensyn til logo, sponsor i navn og sponsor på steamprofil, fortæller ValcoNN.

Dust2.dk har også fået den pågældende episode bekræftet fra andre kilder, og vestr fra Spirit of Amiga bekræfter ligeledes episoden. Han mener dog, at reaktionen var fair.

Det er korrekt, at Christian blev sur og talte i et hårdt toneleje forleden, da nogle af spillerne ikke havde logo og sponsornavn på som aftalt.

Hvad tænker du om den episode?

Jeg tænker, det var en tiltrængt og fair reaktion fra Christians side. Med min egen livserfaring i mente, finder jeg det meget almindeligt, og ikke mindst nødvendigt med skæld ud en gang i mellem. Nu var jeg der selv, da "episoden" skete, og fra mit perspektiv var det relativt mildt, taget i betragtning af måden der blev udvist disrespekt til Christian på. Jeg går ind for, at man siger tingene, som de er og ikke pakker dem ind, forklarer vestr overfor Dust2.dk.

vestr genkender desuden den manglende ESEA-betaling, som der nu er taget hånd om, siger han.

Det er mig, der har været mellemmand på den enkelte betaling, og det bliver der taget hånd om med det samme. Den er udelukkende på min kappe.

Ikke den eneste

Foruden ValcoNN er også MSN, ckay og mad0 fortid på holdet. De valgte torsdag at smutte fra projektet efter håndteringen.

Dust2.dk har fanget mad0, der også selv er skribent her på siden. Han har dog ikke haft indflydelse på udformningen af denne artikel.

Efter vestr tidligere på ugen meldte ud, at han trak sig fra førsteholdet på Aalborg Rebels for i stedet at varetage en administrativ rolle, havde mad0 troen på, at de kunne samlet et stærkt hold. Men så kom rebrandingen, som han ikke var vidende om, før torsdag morgen.

Efter vestr valgte at trække til en administrativ rolle, kiggede vi på nogle interessante muligheder, og jeg tror, at vi kunne have samlet et stærkt hold. Men sent om aftenen, samme dag, får jeg så at vide, via nogle nogle venner, at jeg åbenbart spiller for SoA. Jeg skriver lidt rundt og spørger ind til det i vores chatgruppe. Vi fik ikke noget svar lige umiddelbart, hvilket fik ValcoNN til at tweete i irritation, og det gjorde baglandet hos Rebels utroligt sure, hvilket kostede ValcoNN sit spot, fortæller han og tilføjer, at det var en af årsagerne til, at han og de andre nu er frie på markedet

ckay, MSN og jeg skrev lidt frem og tilbage og kom frem til, at vi ikke have lyst til at repræsentere dem længere på baggrund af hele situationen, slutter mad0.

På udkig efter nyt førstehold

I Spirit of Amiga-lejren er de derfor lige nu uden lineup, efter de sidste 24 timer vistte sig at blive et par særdeles begivenhedsrige af slagsen.

vestr mener, at håndteringen af det hele har været fornuftig, alt taget i betragtning.

Jeg synes egentlig, vi har håndteret det fornuftigt, omstændighederne taget i betragtning. Vi er der, hvor vi gerne vil være som organisation, og vi har fået filtreret lidt i de mennesker der ikke passer ind i vores visioner for fremtiden. Jeg vil gerne give give et lille skud ud til vores nu tidligere mainhold. De spiller en fornuftig omgang cs, og de skal nok komme godt videre, siger han og tilføjer, at det nu handler om at bygge et helt nyt hold op.

Vi har nu en unik mulighed for at hente nogle nye mennesker ind, som altså vil være med fra starten til at bygge SoA op fra bunden. Vi ser positivt på fremtiden, og glæder os til at præsentere vores nye hold, når tid er.

De ledige pladser på holdkortet betyder også, at Spirit of Amiga også er åbne for henvendelser, fortæller vestr.

Vi er derfor på udkig efter et nyt førstehold, og alle interesserede kan kontakte os på vores discord, slutter han.

Det nye Spirit of Amigas discord kan findes på holdets hjemmeside.

#1(Med 2 svar)
18. marts 2021 kl. 19:47
xone
"Jeg synes egentlig vi har håndteret det fornuftigt, omstændighederne taget i betragtning."

lolz.
#87(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 22:14
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
"Vi har fået filtreret lidt i de mennesker der ikke passer ind i vores visioner for fremtiden."

:-)
#100(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 22:58
DOMINA7HOR
Nogle gange kan "ingen kommentarer" bedre svare sig, men tvivlsom omtale er vel bedre end ingen - og omtalen må de alt andet lige være tilfredse med...
#2(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 19:48
doubleD
Amatøragtigt håndteret.. omstændighederne taget i betragtning
#3(Med 26 svar)
18. marts 2021 kl. 20:01
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg forstår godt Meyer synes det er træls de ikke har tag, logo etc på. Vi ser det tit på mange hold.

Jeg forstår det egentlig ikke. Det virker som en lille ting at gøre, men som en distancering fra projektet og holdet.
#5(Med 7 svar)
18. marts 2021 kl. 20:05
arNolder
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det er vel derfor man skriver kontrakter, så de aftaler som er sat bliver overholdt af begge parter. uheldig situation det hele.
#105(Med 6 svar)
18. marts 2021 kl. 23:30
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jo jo nuvel, men hvis du er en del af et hold kan du vel godt bære logoet på steam og på Twitter. Bruge dit rigtige Nick. Bare en smule korrekthed er vel ikke for meget at forlange?
Og hvad skal man gøre? Dele bøder ud?
Ens tøj og logo udstråler sammenhold. Det er faktuelt. Hvis du vælger ikke at have det på, så ødelægger du sammenholdet (i nogen grad).
Det betyder rigtig meget for holdejeren at man gør de små ting.
#118(Med 5 svar)
19. marts 2021 kl. 00:41
arNolder
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
uden tvivl betyder det meget! men det må aldrig nogensinde være et krav fra orgen når der ikke er sat en kontrakt.. men altså jo jeg havde nok bare smidt det på hvis jeg stod i den situation 100p.
#124(Med 4 svar)
19. marts 2021 kl. 06:56
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Da jeg spillede på 3. holdet i BK Hellas i 1993 havde jeg ingen kontrakt.
Alligevel havde de mit spillerlicens, og vi spillede alle sammen i samme bukser og shorts.
Sokker fik vi ikke, dem købte man selv. De skulle være røde.
Det kunne godt lade sig gøre.
#136(Med 3 svar)
19. marts 2021 kl. 10:58
Rand
Men du betalte vel også kontingent? :-)
#137(Med 2 svar)
19. marts 2021 kl. 11:01
BehinD
Det er da værre at spillerne slet ikke betaler, tværtimod betaler orgen licens & diverse for at de kan spille
#138(Med 1 svar)
19. marts 2021 kl. 11:08
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Forskellen er at man selv vælger at spille i en forening og betale kontingent hvor imod man er udvalgt til at spille på et esport hold og repræsentere et brand.

Jeg går da heller ikke ud fra at man selv skal købe sin kampdragt i diverse elgiganten liga klubber, jeg regner da med at det er suppleret fra ejernes side.
#140(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 11:19
BehinD
???
Forstår slet ikke din pointe. Du burde lige læse #105
#7(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:10
CHRISTIANMEYERDK
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
tak martin tak
#10(Med 16 svar)
18. marts 2021 kl. 20:12
xone
Det er okay at holde de 5 spillere udenfor kommunikationen om at den mulige aftale omkring en kontrakt er droppet, netop fordi de ikke har været på kontrakt, men til gengæld er det helt okay at forlange ting at spillerne uden at de er på en kontrakt?

Jeg kan sgu ikke følge det her.
#13(Med 12 svar)
18. marts 2021 kl. 20:17
CHRISTIANMEYERDK
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
De havde ikke spillet el gigant ligaen hvis det ikke var fra mit spot! Så ja så viser man respekt. men xone du har været smart i munden hele vejen fra første dag. så giver ikke rigtigt en fuck for hvad du skriver. du aner intet om os og har skrevet bullshit lige fra første artikel. du må have et virkeligt kedeligt liv siden du har brug for at kommentere negativt på aalborg rebels og jeg selv fra day one! normalt plejer jeg bare at ignorere dig, men nu svarer JEG DIG for første gang, på en af dine åndsvage og debile kommentare!
#28(Med 11 svar)
18. marts 2021 kl. 20:25
xone
Du giver ikke en fuck for hvad jeg skriver, men nu vil du gerne indgå i en dialog? Det virker ærlig talt lidt op ad bakke fra starten af, men here goes.

Jeg forstår ikke hverken din eller vestrs måde at kommunikere ud af til på. Det skaber så absolut intet godt med sig. I vil gerne tiltrække spillere, men halvdelen har i sgu nærmest skræmt væk inden de overhovedet ved hvad i er for en størrelse.
Jeg begriber ikke, hvordan i som firma bare virker fuldstændig ligeglade med hvordan i fremstiller jer som.

Som jeg også skrev i den anden nyhed, så forstår jeg ikke at man ikke tilgår det her scenarie med en smule mere ydmyghed ud af til, og så lige melder en "We fucked up guys".
Der kunne sidde mulige forretningspartnere eller forbindelser herinde, og så forstår jeg ikke det image man vælger at pådutte sig.
#39(Med 9 svar)
18. marts 2021 kl. 20:32
CHRISTIANMEYERDK
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
alt det står allerede forklaret? hvorfor vil du høre det igen? det jo ikke bare nu, du har skrevet en sviner til alt i et år nu! så jeg spørger dig vaså xone? hvor kommer det fra jeg er nysgerrig nu
#47(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:38
xone
Okay, jeg vil virkelig gerne høre dig om hvorfor man vælger den her approach på sociale medier, og hvordan man forholder sig til at det her kan koste eventuelle aftaler med sponsorer eller fremtidige spillere.

Og så lad os holde det til én kommentartråd.
#55(Med 7 svar)
18. marts 2021 kl. 20:47
JinXXX
Hold kæft en nedsmeltning. LooooL
Det er så sjovt det her.
For hvert indlæg du skråler op herinde, bliver projektet da mere til grin. Særligt dine evner som kommunikatør 😂😂😂

Shit en “leder” du er
#67(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 21:02
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Kæft der fuld fart på den nedsmeltning :o
#147(Med 5 svar)
19. marts 2021 kl. 13:40
JawBreaker
Og alligevel har manden opnået markant mere end dig. :-)
#153(Med 4 svar)
19. marts 2021 kl. 19:08
JinXXX
Ja det klart. Jeg har ikke talent for at styre en org.
Men har manden da tydeligvis heller ikke. Hahah.

Men han har opnået at gøre sig til grin herinde. Det er korrekt.
#157(Med 3 svar)
20. marts 2021 kl. 20:25
razni
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Er du JinX fra 1.6 og CZ tiden? :D
#159(Med 2 svar)
21. marts 2021 kl. 08:55
JinXXX
Hvad er cz?
#160(Med 0 svar)
21. marts 2021 kl. 09:00
BehinD
condition zero?
#161(Med 0 svar)
21. marts 2021 kl. 11:18
razni
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Condition zero
#113(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 00:08
Frankyou
Det er ofte sådan med folk, som ikke kan kommunikere via skrift, hverken stave eller tegnsætningsbrug, at de umiddelbart er langt mere tilbøjelige til at fare i konflikt med andre mennesker. Se selv Meyer eller hvad han hedder, dude. Han skriver til dig, som du ville have snakket til dine fjender i parallelklassen i folkeren. Hvis man stadig svømmer rundt på 7. klasses danskniveau er det ikke underligt, at man rager sig uklar med både unge og voksne mennesker gennem resten af sit liv. Mega LoL
#106(Med 2 svar)
18. marts 2021 kl. 23:35
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Altså de har vel aftalt at de er under fanerne i denne sæson. Jeg synes det er en lille indsats at yde, men stor betydning ud af til.
Og det handler ikke om rebels, men det er en helt generel tendens at man droppe holdtag, logo og bruger fake Nick.
Og det udstråler bare ikke at man ser sig som en del af fælleskabet.


Jeg kender ikke tidslinjen i denne sag. Troede egentlig bare de kickede en pga deres Twitter fight og så smuttede resten.
#130(Med 1 svar)
19. marts 2021 kl. 08:28
xone
Her kan i jo som arrangør virkelig hjælpe.

Bed folk om at melde sig til med et nick, og så lav et system der straffer dem som træder ved siden af. Det kunne f.eks være en reducering af optjente point eller at man mister en veto mulighed eller måske en økonomisk straf.

Jeg forstår helt klart problemet, og jeg er helt med på at det er så dumt at man ikke bare bruger sit korrekte tag og nick.
#131(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 08:33
bennO
Jeg er ret sikker på der er bødestraf i ligaen allerede. Ved så ikke hvor meget det bliver håndhævet.
#4(Med 54 svar)
18. marts 2021 kl. 20:03
CHRISTIANMEYERDK
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Det er decideret løgn. Spiller flugt, ligefrem? Vi har haft dem i længere tid og bevidst ikke givet dem en kontrakt. At skrive spillerflugt i overskriften, på nogen vi har valgt ikke at signe? Hvordan kan det nogensinde være sandheden? Og hvis man ikke bærer vores logo i en officiel kamp mod bl.a. Astralis, må jeg så ikke sige de skal opfylde rebels regler omkring logo'er og andet?? Hvornår må man så? Nej nu må det være nok, nu kommenterer jeg også selv på det.. jeg er yderst skuffet over det her, efter alt hvad vi har gjort for den danske scene! At skulle høre på sådan noget pis gør mig virkelig ked af det. Valconn snakker om 50kr han manglede at få overført fordi vestr troede han havde gjort det, og får det til at lyde som om vi har lovet guld og grønne skove, men ikke leveret? Come on? Det her er ved at være til grin. OG NEJ vi skylder ikke et mere eller mindre dødt hold at forklare nogen noget om hvilke valg vi tager i betyrelsen, heller ikke om vi skifter navn eller ej. Hvis bilka skifter navn til salling, tror i så de tager en runde og spørger alle medarbejdere om det er ok? Jeg troede faktisk folk ville blive super glade og være virkeligt hyped over denne nyhed.. jeg har aldrig i mit liv kendt mage.. det nok derfor ikke ret mange gider gå ind i esport! Det her er første gang jeg virkeligt er skuffet online, og faktisk ked af at se alt det pis folk har skrevet, på baggrund af noget super fedt! Vi sidder 24 timer i døgnet og arbejder på det her esport projekt der hed Aalborg Rebels for at gøre det fedt for alle! Og nu hedder det Spirit of Amiga? Mega fedt navn tænker jeg bare? wtf og så skal jeg sidde og høre på sådan noget gøjl ... i skulle skamme jer allesammen. Især dig valconn. Fy for helved.. Man får helt lyst til at bare lukke hele lortet og så har i mistet en org med stort potentiale, for der er fandme grænser for hvad jeg gider at finde mig i. Men heldigvis er jeg ikke typen der går den vej! Jeg bliver bare mere stædig på baggrund af alle dem som elsker og støter det her projekt.

Tak til dem støtter os, og så er den fandeme lukket her.
#6(Med 22 svar)
18. marts 2021 kl. 20:07
xone
#14(Med 20 svar)
18. marts 2021 kl. 20:17
Im2Bads
Du burde læse det her igennem, før du udtaler dig igen Xone utep.edu/extendeduniversity/utepconnect/blog/octob..
#16(Med 19 svar)
18. marts 2021 kl. 20:17
xone
Jeg kan garanterer at jeg ikke har e-mailet større filer.
#19(Med 18 svar)
18. marts 2021 kl. 20:19
Im2Bads
If you wouldn’t say it face to face, don’t say it online. When you’re working online, you’re safe behind a screen, but that’s no excuse to be ill-mannered or say things you would never say in public. :)
#30(Med 17 svar)
18. marts 2021 kl. 20:26
xone
Måske ikke, men det virkede.. Jeg fik hans opmærksomhed :)
#37(Med 16 svar)
18. marts 2021 kl. 20:30
CHRISTIANMEYERDK
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Og den har du virkeligt brug for kan jeg se? så vasså nu når du har den xone? vi kan sagtens drikke en kop kaffe til Lan og så kan du forklare mig om de her ting! for jeg ved ikke lige helt hvorfor du føler trangen til at sige alt det lort, som du har kommet med i et år nu!
#40(Med 15 svar)
18. marts 2021 kl. 20:33
xone
Kan du ikke lige oplyse mig omkring, hvad jeg ellers har lukket ud af lort?

Jeg er efterhånden en gammel mand, så min hukommelse kan svigte omkring Aalborg Rebels.
#44(Med 14 svar)
18. marts 2021 kl. 20:34
CHRISTIANMEYERDK
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Ja nu kan du ikke huske det.. haha du er sku komisk. Du er en joke xone og det synes alle.
#46(Med 5 svar)
18. marts 2021 kl. 20:36
xone
Sådan helt seriøst.. Kan du ikke lige linke mig, hvor jeg ellers har været ude med riven overfor dig/jer ?
#72(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 21:19
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
tror efterhånden der er flere som synes at CHRISTIANMEYERDK er en joke :-)
#127(Med 2 svar)
19. marts 2021 kl. 08:02
VNG
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg kan godt lide dig, Xone - så det er kun alle de andre!
#129(Med 1 svar)
19. marts 2021 kl. 08:23
xone
Yes! Tak Vng!
#134(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 10:44
jiG
me too
#158(Med 0 svar)
20. marts 2021 kl. 20:29
steady
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Uhm, en joke.. Sådan har jeg aldrig før tænkt over mine følelser til dig <3
#62(Med 6 svar)
18. marts 2021 kl. 20:56
Hako
Altså nu kender jeg ingen af jer, men kommentarer som "Du er en joke xone og det synes alle." og "i skulle skamme jer allesammen. Især dig valconn. Fy for helved..", skal ikke komme fra en "virksomhedsejer", hvis du vil være bekendt at kalde dig selv det. Det vidner om en ekstrem grad af inkompetence og mangel på disciplin. Kan godt være at I er til, at man siger sandheden, det er jeg også selv, men sådan der skaber man IKKE en succesrig virksomhed, hvis overhovedet en virksomhed. Så din kommentar omkring at "lukke hele lortet ned", skulle du måske tage op til overvejelse, hvis det er den måde du vil lede på. Det tænker JEG ville være det bedste for den danske eSports-scene, hvis det skal være måden fremtidens iværksættere tror, at man skal drive forretning på, efter at have læst dine kommentarer.
#63(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:58
Hako
Dermed ikke sagt at spillerne ikke har gjort noget forkert, jeg skriver udelukkende kun om jeres fremtoning som virksomhed.
#69(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 21:07
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Plus fucking et på den her, det skal bare ikke ske at man som frontfigur eller som et voksent individ at skrive sådan om man så er indebrændt eller ej. Om det så er Meyer eller 'x' der gør det så det bare pinligt på så mange plan..
#88(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 22:14
rALF
Du får også en +1'er fra mig.
#90(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 22:20
HumanIC
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
kæmpe +1
#125(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 07:19
Sheru
+100
#128(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 08:18
uNi
+1 fra mig
#145(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 13:08
c0bb
Han har altid været en joke :)
#117(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 00:25
Frankyou
Jeg elsker det, xone. Jeg ved ikke, hvad der er op og ned i sagen for at være ærlig, men hvis jeg havde en chef, som snakkede til mig, som Meyer snakker til folk herinde, så ville jeg også skride 'the Fuck out' - hurtigt. Tænk dig lige, hvordan han taler til folk i løbet af en faceit-kamp? Skræmmende huh?!
#11(Med 17 svar)
18. marts 2021 kl. 20:13
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Du skriver at der ingen kontrakt er - men spillerne skal leve op til et sæt regler, som I har sat?
#15(Med 2 svar)
18. marts 2021 kl. 20:16
detoy
Tænker der må være en kontrakt der er blevet underskrevet fra start, men at man fra administrationens side ikke har valgt at tilbyde en ny (;
#17(Med 1 svar)
18. marts 2021 kl. 20:17
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
"Vi har haft dem i længere tid og bevidst ikke givet dem en kontrakt."
#23(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:22
detoy
Ah, læste forkert. MB
#18(Med 3 svar)
18. marts 2021 kl. 20:23
CHRISTIANMEYERDK
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
der var nok en grund til vi ikke ville signe dem! og når man BRUGER VORES SPOT så ja skal man respektere vores regler!! specielt når vi betaler!
#22(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:21
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Så stik dem en kontrakt..?
#42(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:33
hvalrus
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Er det ikke bare at lave en kontrakt der varer til sæsonen er omme, så begge parter er indforstået?
#45(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:35
sam_
De bruger jeres spot og giver jeres hold reklame samt gør at i bliver i ligaen fremfor at rykke ned? Det er vel sådan en transaktion fungere.
#20(Med 9 svar)
18. marts 2021 kl. 20:19
CHRISTIANMEYERDK
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
og nu er jeg rigtigt glad fort jeg valgte rigtigt at ikke give dem nogen!
#26(Med 8 svar)
18. marts 2021 kl. 20:24
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Der er jo ikke noget juridisk grundlag for, at de skal følge dine udstukne regler, hvis ikke de er nedfældet på en kontrakt som begge har underskrevet.

Du kan vel, i princippet kun, opfordre dem til at bruge jeres navn, logo og sponsor.. Du kan ikke forlange og kræve det af dem, bare fordi du har betalt en licens til 1.250kr og 5x 50 euro til ESEA.
#33(Med 3 svar)
18. marts 2021 kl. 20:28
CHRISTIANMEYERDK
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
De fik muligheden for at spille mod Danmarks bedste hold og blive streamet ? det tæller åbenbart ikke for noget? Aftalen var vi skulle se dem an denne sæson og kigge kontrakter bag efter. Hvilket er MEGET normalt, Så det her bullshit er fuldstændigt til grin
#36(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:30
Rezey
Høre ellers at flere af jeres talenthold bliver lovet kontrakt for flere måneder siden, og snakker om ros til skyerene. Så tager i kraftedme deres spot i diverse ligaer så i SELV kan spille dem med jeres ledelse hold.
#41(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:34
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Helt klart fedt for spillerne at de har kunnet spille mod sub-toppen af dansk cs, blive streamet og få deres navn frem - helt uden forpligtelser.

Det havde da været bedre for jer og for dem, at de havde haft en række betingelser stået i en kortere kontraktperiode - fx i perioden hvor Dust2 Elgiganten ligaen løb + 30 dage. Så havde I da overhovedet ikke stået i den situation som I gør nu..?
#144(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 12:48
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Du kunne lave noget så simpelt som et letter of intent med dem, hvis en kontrakt følte som for meget arbejde? Du kunne have lavet noget så simpelt som en skriftlig aftale at de spiller denne sæson, udbetaler udgifter til diverse ting og de skal bære dit navn, logo og sponsorer. Fejler de i at opretholde disse ting, kræver du tilbagebetaling af de udgifter du har lagt ud. Så ligger der en fælles byrde på organisationen og de "midlertidige" spillere i har.

Det er som om kæden er lidt knækket hos dig, hvordan du kan sikre dit parti uden sådan et her cirkus nummer.
#82(Med 3 svar)
18. marts 2021 kl. 22:00
bat
Øhhhhh. Hvis du spiller ungdom/senior fodbold for B93, Aalborg Chang eller Kerteminde FC etc. så bliver du vel også bedt om at følge de regler og retningslinjer som din lokale forening har også selvom du blot er en glad amatør. Jeg har derfor svært at se hvad en kontrakt eller mangle på samme har med sagen at gøre.
#89(Med 1 svar)
18. marts 2021 kl. 22:18
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Du kan bare ikke forvente professionalisme, hvis ikke du selv vælger at sætte rammerne for det.
#98(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 22:50
bat
Selvfølgelig kan du da det. Jeg vil da vove og påstå at der er utroligt mange dygtigere amatører i fodbold/håndbold som har for ret seriøs tilgang til sin sport.
OG så kan der vel ikke ligefrem drages en parallel mellem professionalisme og optræde i ens holdtrøjer (i det her tilfælde logo/navn etc.) under kampe.
#135(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 10:53
Skraldejohn
Hvis du spiller i sportsklubber er du vel også "meldt ind" via en blanket eller lignende, hvor du binder dig til de regler som der er? Det vel lidt her "kontrakten" kommer ind i billedet forhold til cs? + Hvis man spillede i en klub hvor man ikke var tilfreds med ledelsen, ville man vel også smutte? har jeg da selv oplevet?
#21(Med 6 svar)
18. marts 2021 kl. 20:21
Betteez
Tak for giveaways på streams, men jeg tror sku det var det eneste i har givet til scenen hæhæ
#25(Med 5 svar)
18. marts 2021 kl. 20:23
Im2Bads
Er du født med en guld ske i røven, eller kommer din mor og rydder op efter dig? Du lukker så meget lort, at du ikke kan forstå det. Dig og Xone burde tage hinanden i hånden og forlade denne artikel! Det vil både gavne mig, samt de andre, som befinder sig inde på denne platform :)
#27(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:25
Betteez
hæhæhæ xD
#74(Med 3 svar)
18. marts 2021 kl. 21:20
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
har du lige lavet en ny bruger ? :-)
#92(Med 2 svar)
18. marts 2021 kl. 22:27
Im2Bads
Yez, hvad mener du med det? Du må meget gerne uddybe dit spørgsmål
#93(Med 1 svar)
18. marts 2021 kl. 22:30
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Har bare aldrig set dig kommentere herinde og kan se at du har 6 indlæg på din profil. Men profilen er fra november 2020. Jeg var blind. Så bare glem mit spørgsmål :-)
#95(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 22:34
Betteez
Det er vestr eller Meyers alt account hæhæhæ
#32(Med 2 svar)
18. marts 2021 kl. 20:28
Rezey
Hvis Bilka skifter navn til Sailling så tror jeg man har informeret medarbejdere inden skiftet, og ikke spurgt om det er ok, det er ikke deres beslutning, MEN man kan sku ikke bare lige sælge hele Bilka og så ikke informere medarbejderene om man arbejder der næste morgen. Kom ind i kampen.
#38(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:30
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Rigtig godt argument han bruger :D Viser bare hvor lidt de har styr på det xd
#83(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 22:02
bat
1+ Skulle lige til at skrive det samme. Naturligvis vil ledelsen informere medarbejderne om dette inden offentliggørelsen.
#43(Med 1 svar)
18. marts 2021 kl. 20:33
tornadoskytten
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Det klæder ingen ansvarlig for en organisation/klub/hold etc., at udtale eller ytre sin holdning på denne måde. Tværtimod. Det virker utrolig uprofessionelt og tyder på en dårlig omgang kommunikation. Ville jeg have lyst til, som spiller, at tilslutte mig et projekt med dig i spidsen når man hører om dette eller ser på den måde det bliver håndteret? Nej ellers tak.

Tag hellere din tid og formulér en velovervejet, struktureret, professionel og fyldestgørende pressemeddelelse eller anden form for offentlig ytren, hvori du beskriver præcis hvad der er sket fra din side af - hvis du såmænd mener, at du har belæg for at retfærdiggøre dig selv og dit projekt - hvilket det tyder ret meget på.

Det gør ondt i mit hjerte, som tidligere organisations ejer tilbage fra starten af GO, at se hvilke kommercielle muligheder nye klubber/organisationer har at spille på jf. sociale- og andre platforme i forhold til førhen. Dette nyhedsopslag, eller dust2 som forum i hele taget, er ikke måden at kommunikere din utilfredshed med spillerne på.

Tag dig sammen.
#50(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:39
xone
This, fucking this!
#91(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 22:25
HumanIC
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
"Hvis bilka skifter navn til salling, tror i så de tager en runde og spørger alle medarbejdere om det er ok? " Men det er vel rart at vide?
#8(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:10
Turboman
det da også noget klovneri ikk og have tag og logo når i spiller cs i den kaliber i DK :S
#9(Med 2 svar)
18. marts 2021 kl. 20:10
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Godt jeg har popcorn klar :-)
#12(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:15
Boblashdk
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Imponerede at du ikke er løbet tør endnu!
Det seneste døgn har godt nok krævet mange popcorn ;
#31(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:27
Daffestah
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg har ikke flere :P
#24(Med 13 svar)
18. marts 2021 kl. 20:22
TruaXGOD
Det er vel fair nok at man skal leve op til noget for at få lov til at at spille med i elgigantligaen? Du får lov til at spille mod de "bedste i danmark" og mulighed for at vise dig frem? hvorfor fanden kan man så ikke tage et logo på samt spons i nanvet?

Jeg kan huske man vil give sin højre arm for at få sådan en chance dengang jeg spillede aktivit cs...

Jeg føler virkelig at alle folk der spiller cs idag tror de er verdens bedste og kan forlange flere 1000 kroner fra alle orgs i danmark.

Kan vi ikke komme tilbage til dengang hvor man virkelig bare var glad for at få en server og ts og bruge? Og hvis man fik lan betalt overni var det jo kæmpe stort! Idag går alt virkelig op i krone og ører. Men spillerne vælger gang på gang at skide på alle orgs i danmark!!!!!
#29(Med 9 svar)
18. marts 2021 kl. 20:26
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Nu er det jo åbenbart et bevidst valg som Aalborg Rebels har taget, om netop ikke at give dem en kontrakt
#35(Med 8 svar)
18. marts 2021 kl. 20:30
TruaXGOD
Jamen hvorfor skal man have en kontrakt for at leve op til noget som helst? Jeg har da aldrig spillet under kontrakt i min tid i cs? Men har da stadig gjort de ting jeg blev bedt om. Derimod stod der en server og ts klar til os samt et betalt lan. Det syntes jeg skuda kun var fedt dengang man ikke tjente en rød reje på cs og skulle betale alt selv :)
#48(Med 1 svar)
18. marts 2021 kl. 20:38
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Scenen er ikke som “dengang”, der vil altid være en “dengang” i alle sportsgrene.

Selfølgelig er det fedt med et spot i øverste division, men hvis spillerne ingen sikkerhed har, så kan orgen heller ikke forvente en fløjtende fis. Kontrakter på det niveau er et must, og både en organisation og spiller skal kende sin værdi.
#58(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:53
TruaXGOD
Jeg kan godt se jeg måske stadig bor bag en sten. Men syntes virkelig bare tingene bliver sat op i noget det slet ikke burde. Tja kontrakt eller ej? Jeg vil da stadig gerne give min højre arm for at få lov til at spille mod de bedste den dag idag :)
#51(Med 3 svar)
18. marts 2021 kl. 20:39
tornadoskytten
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
IMO gælder det begge parter. Ville du ikke godt skrive under på en kontrakt som spiller, hvori du blev sikret betalingen af diverse? Samtidigt ville du som ejer af en klub/organisation ikke sikre dine kommercielle rettigheder, i form af de spillere der repræsentere dig? Jeg føler lidt den går begge veje og at spillerne sagtens kan kræve en eller anden form for kontrakt, således de er sikret de ting de bliver tilbudt.
Jeg følger dig 100% ift. at give sin højrearm, hvis ikke begge ben også, for at få tilbudt en ts, server, måske en lan trøje og så betalte turneringer - det var da ovenikøbet en bonus hvis org'en havde et mega fedt logo. Sådan er det desværre ikke mere - og det er jo på godt og ondt. Det hele er blevet mere professionelt (kinda, hvis man ser bort fra alt mudderkastet) og derfor burde både spillere og klubber højne niveauet.

Jeg er faktisk utrolig overrasket over, at spillere i denne kaliber ikke er på en eller anden form for kontrakt - det havde jeg slet ikke forventet.
#61(Med 2 svar)
18. marts 2021 kl. 20:56
TruaXGOD
Jeg kan virkelig godt forstå hvad du mener. Som jeg skriver længere oppe bor jeg måske bare stadig under en sten.

Men alle der nærmer sig top 10 i danmark, tænker hurtigt og ofte de er flere 1000 kroner værd? det syntes jeg virkelig bare er en klam tanke gang?

kontrakt eller ej?

Men som tingene kører lige pt. Tror jeg dust2 vil have godt af at kører nogle regler ind der siger at alle der spiller mod i vores liga skal være på en eller anden form for kontrakt hvis de spiller under en org :)
#66(Med 1 svar)
18. marts 2021 kl. 20:59
tornadoskytten
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Meget enig ift. penge værdien. Man tror at fordi de skyder hoveder, så kan de kræve en vis løn. Det er bare ikke tilfældet. Der skal også være en kommerciel værdi for en organisation ift. spilleren, før det giver mening at give løn. Det virker som om, at det ikke er alle der forstår dette aspekt.

Meget meget enig ift. dust2. Måske ikke for alle rækker, men måske for ligaen + 1. div. Det ville være med til at skabe en større professionalisme omkring ligaen. Men mon ikke dette er for kringlet en opgave på nuværende tidspunkt. Men det er en interessant tankegang og en vej jeg sagtens kunne følge!
#68(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 21:04
TruaXGOD
Så er vi enige mate :)
#54(Med 1 svar)
18. marts 2021 kl. 20:44
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Ja "dengang"... sådan er det altså bare ikke mere på det her niveau, hvor de her spillere er nu. Det samme gør sig gældende for organisationen - hvis man vil tages seriøs og have engagerede spillere, kræver det også at man tilgår det professionelt.

Med den der lidt amatøragtige beskrivelse du kommer med, så tror jeg ikke en organisation får særlig let ved at tiltrække samarbejdspartnere, spillere eller andre interessenter.

"Vi har spillere der har sagt ja til at spille for os, vi har betalt for hele gildet, men de kan skride når de har lyst - for vi har dem ikke på kontrakt. Lad os håbe, der ikke er nogen der stjæler vores spillere helt gratis!!"
#64(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:58
TruaXGOD
Du har sku ret i det er en amatør beskrivelse jeg kommer med faktisk efter jeg har læst hvad jeg fik skrevet :/

Jeg syntes bare efter alt det her drama der sker nu her, at hvis man skal spille med i dust2 ligaen og man spiller under en org skal man være på kontrakt.

Og i den kontrakt står der hvad orgen forlanger og omvendt med spillerne.
#49(Med 2 svar)
18. marts 2021 kl. 20:38
daxy
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Af hvad jeg ved, så har de heller ikke en cs server tilgængelig for deres main hold :)
#52(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:40
Rezey
Heller ikke for resten af deres hold, selvom de er blevet lovet de i næsten 1/2 år nu :D
#65(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:59
TruaXGOD
Det ved jeg så ikke noget om? Men det vil ikke give nogle mening i min bog af de ikke har en server til deres main hold :)
#34(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:29
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Godt at se vestr har fået sig en sugardaddy :D
Men kan man virkelig KRÆVE at spillerne har logo, sponsor osv når der ingen kontrakt er? Er ret sikker på det er noget man skriver i en kontrakt og når den bliver underskrevet, kan man kræve disse ting :)

Og mht Valcon, så får manden af vide ude fra, at der kommer nyt navn. Det navn har allerede et hold, så er det sku da forståeligt at man bliver bekymret for sin plads, og hvis der ingen kommunikation kommer ud, så forstår jeg da egentlig godt, at han skriver offentligt :)
#53(Med 3 svar)
18. marts 2021 kl. 20:41
Hunt
Man burde indføre et krav fra dust2 side om at der skal alle spillere skal være på en kontrakt for at spille i ligaen, ikke at den kontrakt skal være stor og indeholde en kæmpe hyre. Men bare så basic er på plads.

At man har spillere i Danmarks bedste liga, uden lige som minimun at give en kontrakt. Den kunne lyde på en musemåtte og en mars bar, det er mere princippet i det. Så man fra spiller og fra org side ved hvad kravene er fra begge sider. Holdet skal bruge logo og orgen skal betale for ESEA. Så er der jo ikke så meget at snakke om bagefter. Men når et hold spiller uden kontrakt, løn eller lign så er det svært at komme som org og forlange ting.
#120(Med 2 svar)
19. marts 2021 kl. 01:01
BehinD
Vil egentlig hellere se at de "bøder" der kan gives ud faktisk bliver givet ud i ligaen. Som ikke at have sit nick på ingen dumme tags, få lidt professionelt ind i ligaen og gøre det nemmere for castere og især de nye seere der kommer fra DRTV.
#139(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 11:17
jiG
+1
#143(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 12:46
Hunt
Helt enig, det ligner tit noget fra mm når man ser tier 2-3-4 kampe når folk har random navne, intet logo osv
#56(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:48
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg elsker dust2 lige nu. #whatthefuck
#57(Med 6 svar)
18. marts 2021 kl. 20:50
vestr
Nu stopper legen :D Jeg kommenterer lige en sidste gang på situationen, for det er åbenbart nødvendigt. Det er på tide at fortælle præcis hvordan landet ligger:

Først og fremmest har vi gjort alt i vores magt for at tilfredsstille spillerne, og mere til.. vi har endda forsøgt at finde plads i vores budgetter til en lille løn til spillerne. Det er mig ubegribeligt at nogen ikke har mere respekt for det kæmpe stykke arbejde vi ligger i organisationen internt. Vi bruger ufatteligt mange timer hver evig eneste dag på at vækste vores organisation, og ultimativt den danske scene.

Valconn mangler sølle 50kr for en måneds ESEA Premium - de er sendt hans vej og han kan forvente at modtage dem i starten af næste uge. Det er min fejl, og det beklager jeg. Overvej lige hvordan han fremstiller det. Det er seriøst fucked.

Det er rigtig nok, at det var på tale at kontraktforhandle med spillerne kort tid inden projektet faldt til jorden, men af gode grunde ville vi lige se dem lidt an inden, og vente til sæsonen var ovre. Siden hvornår har en spiller krav på at få tilbudt en kontrakt på et tidspunkt der passer deres agenda? Jeg forstår ikke det her. Det var endda på tale, at give holdet en fair chance, finde et nyt lineup, og tale det hele igennem. Jeg er virkelig skuffet over dig Rasmus. Jeg havde ikke forestillet mig du kunne finde på at té dig som du gør nu.

Og hvordan kan du sige du aldrig følte dig som en del af holdet? Du har været til bootcamp hos Christian, vi har budt dig pænt velkommen fra dag et, og jeg har haft mange private snakke med dig også... du har kendt mig i flere år, på godt og på ondt. Jeg har mødt dine forældre flere gange og forklaret dem om esport, din far var forbi Christian og hilse pænt på... for fanden knægt..... vi har villet dig det bedste fra dag 1. Det er jo direkte løgn det du siger... - du har selv af flere omgange sagt til mig hvor fedt du synes det var at være hos og.. og nu det her... ffs.

Slug din stolthed og indrøm du har håndteret det her på en uretfærdig måde. Det ville være voksent af dig. Vi havde en ide om hvordan du ville reagere på nyheden om at vi skifter navn til SoA, og du reagerede som vi havde frygtet. Om ikke andet, så TAK for det. Det blev så det sidste søm i kisten.

Hvis der er nogen der har yderligere spørgsmål til situationen, skal i endelig spørge ind til det herinde, ellers kan i kontakte mig eller Christian Meyer privat. Evt. på vores discord.
#60(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:56
Rezey
Men resten af jeres hold skulle ikke lige informeres, mangler lidt i statementet her -_-
#71(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 21:17
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Fint at du mener Valconn skal sluge den og indrømme det håndteret forkert, men kig lige en gang på hvordan i som organisation vælger at kommunikere og her kommer jeg med en kraftig henvisning til #13 og #4.. Fordi det skriger direkte en som ikke kan sluge sin stolthed på trods af at være frontfigur for et brand.

"Kulturen er blevet rådden" og det gælder både spillerne og måden organisationerne håndtere det her på ;)
#94(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 22:31
bat
Ahhh. 🤷🏼‍♂️ Nu kender jeg meget lidt til hele situationen og det kan sagtens tænkes det spillerne har gjort skriger til himlen, men hvis du ikke selv kan se hvor højt det du skriver her, skriger til himlen så mangler du nok en smule selvindsigt. Du skriver direkte at, I i ledelsen af Rebels, bevist har lagt en “fælde” eller test for den pågældende spiller ved at offentligøre en nyhed som I forventede ville fremprovokere en bestemt reaktion. Undskyld mig, men det er jo blot håbløst og er alt andet end (professionel) ledelse. Såfremt I på forhånd havde den fornemmelse omkring spillerens reaktion, jo større grund og behov for at dele nyheden på forhånd. I er naturligvis I jeres gode ret til at (og bør) stoppe samarbejdet med en spiller I ikke stoler på, men så tag dog konsekvensen af det fremfor at forcere er påskud for at afslutte samarbejdet og gemme jer bag det.

Hvad hvis han ikke havde reageret som I forventede var han så forsat i Rebels/SoA?
#133(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 09:09
WeiZ
Siger disse to sætninger ikke lidt det modsatte af hinanden? :D
"Jeg havde ikke forestillet mig du kunne finde på at té dig som du gør nu."
"Vi havde en ide om hvordan du ville reagere på nyheden om at vi skifter navn til SoA, og du reagerede som vi havde frygtet. Om ikke andet, så TAK for det. Det blev så det sidste søm i kisten."
#162(Med 0 svar)
21. marts 2021 kl. 12:40
jagR
Opfør dig nu bare ordenligt!!!!
#167(Med 0 svar)
14. februar 2022 kl. 16:55
luxguffen
Ha ha ha sikke et kæmpe selvmål. Du tester sku da ikke din organisation og spillere på den måde, hvad forventer du at få ud af det..
#59(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 20:54
JnP
Puha jeg ville havde det dårligt lige nu hvis jeg var crashjack og havde overdraget mit brand til jer.
Det her er godt nok pinligt at læse, både fra rebels ledelsen siden men også mange af de andre fuldstændig inkompetent kommentar der er her.
Christian helt ærligt som leder af en org. kan du sq ikke tillade dig at gå totalt amok som du gør og lader følelserne løber af med dig som de gør, tro du skal slukke din mobil, pc og andet andet der kan gå på nettet den næste uges tid, det er vidst bedst både for dig selv og din org. Hvis du gerne vil havde den skal overleve..
#75(Med 2 svar)
18. marts 2021 kl. 21:21
FUKT
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
De burde virkelig få en som var ansvarlig for alt kommunikation udadtil. Hverken Christian eller vestr gør noget godt for sig selv (læs brandet) ved de udtalelser de kommer med. Vil dog sige at alle parter i denne episode kunne have håndteret den bedre.
#77(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 21:30
Watch
Det kan jeg fortælle dig der var i starten, men omkring nytår blev ting kørt udenom personen og man fik et ultimatum om at var man inde eller ude, men igen hvordan kan man være inde når man ikke får ting afvide.... tror det er en spiral historie om igen hmm ?
#165(Med 0 svar)
21. marts 2021 kl. 20:01
csl
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
+1
#78(Med 12 svar)
18. marts 2021 kl. 21:35
esportadvokaten
Jeg tager ikke parti for hverken spillerne eller org'en, men bliver nødt til at pointere, at en god kontrakt netop kunne have gjort forskellen her.

Hvis man indgår et samarbejde bør man i høj grad indgå en kontrakt, især hvis det er midertidig. Det er helt misforstået, at en kontrakt er noget man "tilbydes", herunder, at man bare skal skrive under på en "standardkontrakt". Hvis indholdet af kontrakten var ligegyldigt, så kunne man ligeså godt lade være med at underskrive nogen kontrakt. Det er dog knap så smart.

Forventningsafstemning er nøglen til et godt samarbejde og til en god kontrakt, da man bruger kontrakten til at aftale, hvilke forventninger man har til hinanden, herunder præsentere de "regelsæt", som man ønsker at have mellem parterne.
Det ville eksempelvis være forhold som, hvordan man kommunikerer internt, hvilke krav der er i relation til brug af logo online, offentlig kommunikation, herunder afholdelse af negativ omtale af organisationen på sociale medier.

Hvis man har forventningsafstemt og aftalt vilkårene i en kontrakt, så er spørgsmålet om kontraktens længde eller adgang til opsigelse utrolig nem at regulere. Det er dét mindste problem.

Uanset niveau, uanset ambitioner, så kunne man formentlig have undgået en lignende situation ved, at alle parter havde forventningsafstemt via en god og gennemarbejdet kontrakt.

Held og lykke til alle parter.
#84(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 22:02
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
+LIKE
#85(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 22:04
N4jZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
*like*
#103(Med 9 svar)
18. marts 2021 kl. 23:26
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Nu er du jo advokaten, så du kan jo måske selv svare på dette, men er dette opslag ikke på lige på kanten til skjult reklame og markedsføring rettet mod børn og unge?

Jeg er ikke uenig i dit budskab, men jeg synes, at du bør gøre opmærksom på det, hvis der er eller kan være skjult reklame i dit opslag - Især med tanke på den unge alder, som den gennemsnitlige dust2 bruger må formodes at have.
#104(Med 5 svar)
18. marts 2021 kl. 23:28
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Nu måtte jeg lige læse et par gange, nej synes faktisk ikke det er skjult reklame at oplyse om bedre vilkår for spillere og org.

Der er jo andre end advokater der har interesse i bedre og rigtige kontrakter
#107(Med 4 svar)
18. marts 2021 kl. 23:36
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg er heller ikke sikker, hvorfor jeg formulerede det som et spørgsmål.

Jeg læste det bare som om, at "Esportsadvokaten" - som vel er en hjemmeside (virksomhed), hvor der netop bliver solgt ydelser i forbindelse med kontraktlige forhold - gjorde opmærksom på sine egne ydelser mere end der blev oplyst.

Personligt, så havde jeg nok bare valgt en form for "disclaimer", så er der jo intet at være i tvivl om.
#146(Med 3 svar)
19. marts 2021 kl. 13:39
ZCDK
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det er god service IMO fra en som har ekspertise inden for området. I stedet for "normale" brugere som bare gætter sig frem.

Ambush kommer i hvert fald til at indføre midlertidige aftaler, til prøvespillere på baggrund af #78 da det er noget jeg aldrig har haft tænkt på før. så tak Esportsadvokaten!
#150(Med 1 svar)
19. marts 2021 kl. 14:49
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg er ikke uenig i indholdet, som jeg vist også har fået skrevet flere steder, men jeg synes måske bare, at det virker påfaldende, at en bruger med et virksomhedsnavn "kun" (Jeg har ikke set så meget andet fra denne bruger) deltager, når der indirekte er egne interesser på spil.

Jeg læste det som om, at Esportadvokaten stod og viftede med flaget og gjorde opmærksom på sig selv i en situation, hvor man kunne opnå lidt hurtig og gratis reklame og jeg synes, at hvis dette havde været hensigten, så burde man have gjort opmærksom på det.

Ja, bedre sent end aldrig - vil jeg så sige og jeg håber ikke, at Ambush holder sig til den gratis information, som man kan støve op i kommentarfeltet på dust2, men rent faktisk får kigget alle relevante forhold igennem af relevante personer.

Jeg kender ikke så meget til Ambush og hvordan du kører tingene, men jeg havde da forventet, at kontrakter mv. allerede havde været kørt forbi et juridisk hold og at der havde været juridisk vejledning inde over de relevante aspekter. Jeg er i hvert fald næsten sikker på, at jeg kan huske, at Dan (Esportadvokaten) og en makker var i med i et afsnit af Flames podcasten og her gav begge parter udtryk for, at der var tale om et samarbejde på relevante områder og jeg har måske blot taget forgivet, at alle andre "større" organisationer fulgte trop.
#152(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 17:04
ZCDK
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Vores kontrakter er naturligvis kørt igennem de rette instanser. Jeg mener blot, kontrakter til eventuelle spillere på prøve, så der er helt ordnede forhold fra inden man får den endelige kontrakt - så der fra start er forventningsafstemt..:)
#163(Med 0 svar)
21. marts 2021 kl. 19:32
esportadvokaten
Fedt at høre og cool indstilling! Er sikker på, at den indstilling kommer til at gavne dig og ambush - stærkt! 💪
#122(Med 2 svar)
19. marts 2021 kl. 06:24
esportadvokaten
Fint og relevant spørgsmål, som du stiller. Det korte svar er dog, at der bestemt ikke er tale om skjult reklame.

Foruden at hensigten med opslaget ikke er kommercielt, så opfordres folk hverken til at kontakte mig eller på anden måde linkes der til min hjemmeside.

Der er ingen tvivl om, at man kunne have drøftet skjult reklame, hvis jeg havde henvist til mig selv, min hjemmeside og/eller opfordrede folk til at bruge mig. Det er dog ikke tilfældet :)

Det er udelukkende informativt og faktuelt og omhandler fordelene ved "en god kontrakt".
#148(Med 1 svar)
19. marts 2021 kl. 14:34
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Okay, det er modtaget!

Jeg tænker, at det må være en hårfin grænse imellem, hvornår noget anses for at være skjult reklame eller ej. Personligt, så ville jeg have troet, at man også tog højde for indirekte interesser og ikke kun direkte opfordringer, men det er jo fint, at vi alle sammen kan blive klogere. :)

Som jeg skrev, så er jeg ikke uenig i budskabet eller dit/jeres arbejde, men jeg håber dog også, at du vil deltage med relevant viden i senere debatter, hvor der ikke -> indirekte <- er egne interesser på spil.
#164(Med 0 svar)
21. marts 2021 kl. 19:38
esportadvokaten
Det er heller ikke lige til med reglerne om skjult reklame, men Forbrugerombudsmanden har lavet nogle gode guides til de interesseret :)

Det kan du tro - jeg giver dog primært mit besyv, når jeg mener, at jeg reelt kan bidrage med noget konstruktivt, hvilket jeg eksempelvis følte, at jeg kunne her.
#79(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 21:38
walle
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg kan sagtens klare et studiejob mere, så kære Aalborg Rebels/SoA; hvis jeg skal redde jeres markedskommunikation, så skriv en PM. Jeg har 2 år tilbage af mit studie, og jeg klarer det for 170kr i timen ;-)
#80(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 21:39
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Hvis man tror på den gamle saying om, at al omtale er god omtale, så er Rebels’ rebranding en bragende succes.

Hvis man ikke gør, må man håbe de får lidt ro på fremadrettet.
#81(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 21:40
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det her minder mig om Valosity organisationen, ser meget uprofessionelt ud.
#86(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 22:14
warwhale
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Av, uheldigt. Held og lykke til Meyer, jeg tror han har brug for det.
#96(Med 5 svar)
18. marts 2021 kl. 22:43
CrashJack
Det ligner sq snart EB.DK med alle de bait nyheder...Scenen i dk er mere toxic end nogensinde og dust2 bidrager til det dette med den slags headlines. Hvis folk ikke har noget positivt at skrive så luk røven og brug din tid på kontruktivt istedet. Vi har alle et ansvar om en ordentligt tone så træk vejret inden du skriver.
#97(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 22:49
zRx
Jeg kunne ikke være mere enig Jack! +1
#101(Med 1 svar)
18. marts 2021 kl. 23:05
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Du må gerne uddybe på hvilken måde at denne nyhed er en "bait nyhed". Jeg synes da "headline" fint fortæller at der er tale om en organisation, uden nogen spillere på kontrakt, inden næste sæson.

Hvordan kan det egentlig være at du gerne vil sælge/samarbejde med Aalborg Rebels, men ikke ville sælge til Astralis da de kontaktede SoA tilbage i 2015/16? Det havde været et ret godt hold til at repræsentere SoA brandet i mine øjne.
#108(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 23:40
CrashJack
Var også mest ment til den tidligere nyhed der var her på sites.
Byskov ville have lov til at bruge SoA uden mig såvidt jeg forstod så sagde nej og så hørte jeg ikke så meget mere. Det var fristende men bare at give dem navnet uden mig selv som har holdt SoA levende så tror jeg ikke det ville være i den SoA ånd jeg har opretholdt.
Tror bare de fandt ud af at det ville være bedst at starte deres ejet brand hvilket nok også var det bedste de kunne gøre :)
#123(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 06:24
Butler
"Hvis folk ikke har noget positivt at skrive så luk røven"
"Vi har alle et ansvar om en ordentligt tone så træk vejret inden du skriver."

God rød tråd gennem dit fire linjer lange post ;)
#154(Med 0 svar)
20. marts 2021 kl. 10:00
jagR
Her har dine gutter også en fin tone :) Specielt når man tænker på der desværre sidder små børn og ser med. WPWP
clips.twitch.tv/AverageCourteousCasetteMVGame-a3eO..
#99(Med 5 svar)
18. marts 2021 kl. 22:59
Preben
Ah, for helvede.

Hvor er det bare fucking ærgerligt, at det skulle ende her, når jeg VED, at Christian kun har haft gode intentioner om at skifte navn til SoA. Specielt fordi jeg det sidste år flere gange har hørt ham nævne, at han virkelig gerne ville have det navn til sin organisation.

Derudover fatter jeg ikke en skid af, at man behøver en kontrakt for at sætte et skide logo og tag på :D
- Giver det ikke lidt sig selv, når man spiller under en ORG? Man repræsenterer en org, dvs. man vel er indforstået med, at man benytter sig af det logo og tag som organisationen nu engang har, derudover godkender man vel også, at man vil reklamere for organisationens sponsorere.

Men man bliver åbenbart nødt til at have alt på skrift, før man kan være sikker på, at en aftale er gældende. :-)


Men for satan, hvor burde I også lade Dan stå for udtalelser og helt holde jer fra en debat på dust2.
- En direktør i en fodboldklub går heller ikke ind på bold.dk og diskuterer med idioter som mig, der 100% har løsning på problemet i klubben. ( Medmindre den klub altså ligger på Vestegnen ;) )

PS. Valconn, smid mig lige din MP, det virker til du har hårde tider, når du vil forsøge at føre Rebels/SoA/Christian/Vestr bag lyset med en historie omhandlende 50kr :S
#112(Med 2 svar)
19. marts 2021 kl. 00:03
Frankyou
Du lyder på ingen måde biased. Er du tilfældigvis i familie med omtalte holdejer?
#115(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 00:11
Betteez
Han er godt nok sej med hans sidste kommentar, det må man sku give ham! :S
#142(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 12:22
Preben
Jeg er venner med Christian, så jeg er helt sikkert biased.
Jeg føler dog også at jeg er fair, og forsøger så vidt muligt at være objektiv.

Bl.a. synes jeg det er torskedumt, som jeg også skriver, at Vestr og Christian sidder herinde på D2 og diskuterer med folk.
#114(Med 1 svar)
19. marts 2021 kl. 00:08
ValcoNN
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg ved ikke, hvorfor fokus ligger på beløbet. Og jeg ved heller ikke, hvorfra de får beløbet. Det blev desværre ikke nævnt i artiklen, at jeg i mit svar faktisk skrev, at jeg var ligeglad med pengene og det bare var endnu et eksempel på, at de ikke overholdt hvad de lovede. Jeg har skrevet privat til vestr siden d. 9. januar over 7 omgange ang. pengene og intet modtaget. Principsag.
#119(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 00:55
larzN
Tænker også det mest ligger i at de ting i er blevet lovet betalt (ESEA) ikke er sket. Er ikke i tvivl om de 50kr,- nok er ret ligegyldige, men mere det princip, at man ikke har fået det man er blevet lovet.
#109(Med 3 svar)
18. marts 2021 kl. 23:43
Maline
Altså jeg synes satme det er sygt at det hele er endt ud så langt som det er.. Dog kan jeg godt forstå deres tidligere mainholds skuffelse og frustration. Altså, vi taler om deres mainhold? Og de har ikke engang fået noget at vide om alt det her, før det var offentliggjort? Kontrakt eller ej, så synes jeg sku godt man stadig kan fortælle sit mainhold den slags information. Jeg forventer da også som spiller, at jeg får sådanne ting at vide.. Mest af alt fordi man er en del af org'en og fællesskabet? Ville ikke føle mig som en del af org'en, hvis jeg ikke engang fik et lille besked om ting som det her. Stadig, kontrakt eller ej synes jeg bare det er det mindste man kan gøre. Men super ærgerligt :D

Held og lykke fremover til SoA! Synes faktisk det projekt lyder super spændende, og glæder mig til at se hvordan det går i fremtiden. Bare fucking ærgerligt det er endt så langt ud imo :D
#110(Med 2 svar)
18. marts 2021 kl. 23:44
CrashJack
Nu var det ingen der var smidt ud men kun rebranding så ingen grund til at gå i selvsving
#111(Med 1 svar)
18. marts 2021 kl. 23:54
Maline
Ingen grund til at gå i selvsving? Øhhhh?? Mener egentlig bare at jeg synes det er ærgerligt der er kommet så meget negativitet om hele det her rebranding. Altså alt fokus har lagt på det her kaos mht. mangel på kommunikation, og det er da ærgerligt? :D Burde folk ikke snakke om hvor spændende og fedt det bliver med det her projekt?

Eller sidder jeg og misforstår det du mener med "så ingen grund til at gå i selvsving" ?
#121(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 02:11
CrashJack
Var ikke til dig jeg mente :D men generalt
#116(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 00:12
Pondus
Hahaha det er skæg læsning det her.

Uden at kende noget som helst til det, så virker det som et underligt behov ham Christian Meyer har. Altså den måde han kommunikerer. Det kan godt være intentionerne er gode, men det kommer ganske uheldigt ud.
#126(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 07:30
cellar32k
Hvis der er en gang bliver skrevet en lærebog om hvordan man driver en eSports organisation, kunne dette være et godt eksempel på hvordan man ikke skal kommunikere og fuldstændig undergrave sin organisation på et par kommentarer.
#132(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 08:49
uedzorn
Jeg synes i bund og grund at Chri/vestr kunne være kommet enormt meget lettere ud af dette ved at stille nogle klare krav og have kommunikeret dem til spillerne, og i situationen af at de ikke overholder dem kommunikere klart til dem at det kræves, og i situationen af at de leaver og ytrer sig på SoMe (dust2), kommunikerer klart hvad der var stillet af krav og dette var kommunikeret klart. Husk at dette ikke er et ligevægtigt forhold (hvilket det virker til at vestr og Chris tror at det er; de har at gøre med teenage-individer som generelt ikke kan forventes at agere proffesionelt (sorry teenagers men statisk set er I loco). Den store fejl opstår da Chris og vestr forventer noget af dem efter tilsyneladende at have udøvet utrolig dårlig kommunikation uden kontrakt, og så er butthurt.

Så anbefalingen er:

SoA/ Aalborg Rebels:
Få jer en kommunikationsansvarlig som ikke har følelserne i klemme, og næste gang i har planer om at skifte navn, informer spillerne 1-24 timer inden (alt andet virker som et backstab for en spiller)

Til eks-Aalborg Rebels spillere;
Hvis I vil tilhøre en seriøs organisation så overhold et minimum af krav (forudsat at det har været krævet), for man bliver ikke picket up hvis man ikke kan have styr på det minimum der kræves: I er en reklamesøjle når at I er i en organisation (Det er hele grunden til at en virksomhed gider at smide penge i jer), så hvis I ignorerer dette så er der MM og faceit tilbage at boltre sig i.
#141(Med 1 svar)
19. marts 2021 kl. 12:19
Del337ed
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Man kan ikke sidde i rebels og melde ud, at de ikke er på kontrakt, så de er ikke berettiget til nogen information og så derefter brokke sig over at de ikke har logo, sponsor og what not på deres profiler. Det er sku enten eller
#149(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 14:42
disty
+1 XD
#151(Med 2 svar)
19. marts 2021 kl. 15:39
wiLL
Guld Sæsonkort Sæson 18
Synd at så stort et navn skal falde ind under sådan typer. En rocker ( de siger x rocker) og folk der sider hos skriver TAG DIG SAMMEN er imo ikke nogen der burde drive noget som helst omkring unge mennesker. Max uprofessionelt
#155(Med 1 svar)
20. marts 2021 kl. 11:12
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
hvor har du fra at ham Christian Meyer er tidligere rocker? Altså han ligner godt sådan en type, men jeg har ikke kunnet finde noget på ham udover hans mange virksomheder som ser lidt spændende ud (hvidvaskning).
#156(Med 0 svar)
20. marts 2021 kl. 14:37
wiLL
Guld Sæsonkort Sæson 18
Han er tidligere Bandidos ekstrabladet.dk/krimi/efterlyser-gerningsmaend-til..

Google hans navn og Bandidos så kommer der en masse
#166(Med 0 svar)
22. marts 2021 kl. 17:32
Postmand-Per
Jeg er vild med ejeren god kommunikation
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.