Patti og ECSTATIC har været på en vild rejse.

ECSTATICs vej til majoren

ECSTATIC er det hold, som har spillet flest runder af alle frem mod majoren.

653 runder. Så mange runder har ECSTATIC spillet på deres rejse frem mod kvalifikation til majoren i København. Det er flest runder af alle de hold, som indtil videre har kvalificeret sig.

Dermed lever ECSTATIC i høj grad op til det mantra, som de har nævnt gentagende gange i løbet af den europæiske RMR. "En kamp ad gangen. En runde ad gangen." Og som sagt, så gjort. En runde ad gangen. 653 runder i træk.

De 653 runder er i øvrigt fordelt på i alt 21 kampe, og 30 spillede maps, hvoraf de 21 maps er blevet vundet. Imponerende tal, der taler sit eget tydelige sprog. Og det gør ikke deres bedrift mindre imponerende.

Således så deres rejse frem mod kvalifikation til majoren altså ud, startende med den åbne kvalifikation, videre til den lukkede kvalifikation, hvor de spillede Last Chance, inden de var klar til den endelige RMR i Rumæniens hovedstad, Bukarest.

Med til historien hører det dog, at de allerede sikrede sig kvalifikation, fra den åbne kvalifikation, til den lukkede kvalifikation, med kvartfinalesejren over 500. De to efterfølgende kampe der, mod sYnck og OG, var blot for at bestemme deres seed i den lukkede kvalifikation.

Værd at bemærke er det også, at de i den lukkede kvalifikation skulle spille Last Chance-slutspillet, for at komme med til RMR'en i Rumænien. Det var lige på vippen, men de klarede den med en 2-0-sejr over PERA, som ligeledes senere selv også spillede sig videre til Rumænien.

Og så er der selvfølgelig den afgørende RMR, i den rumænske hovedstad, Bukarest, hvor de på fornem og fortjent vis sikrede sig major-billetten. Det var kulminationen på deres lange rejse frem mod majoren. En rejse, som vi har lavet et lille overblik over her.

Faktaboks

ECSTATICs vej gennem RMR B:

Kamp 1: 13-9 vs. Monte (1-0) - Referat - Interview
Kamp 2: 8-13 vs. MOUZ (1-1) - Referat
Kamp 3: 13-11 vs. OG (2-1) - Referat - Interview
Kamp 4: 1-2 (13-10 / 11-13 / 11-13) vs. Apeks (2-2) - Referat - Interview
Kamp 5: 2-1 (3-13 / 13-9 / 13-5) vs. Guild Eagles (3-2) - Referat - Interview

Det har, alt i alt, været en vild rejse de har været på, kulminerende med deres helt store drøm, at kvalificere sig til majoren hjemme i Danmark. En vild rejse, hvor de har gjort det imponerende godt.

De har arbejdet stenhårdt, og grindet sig hele vejen til København, en kamp og en runde ad gangen. Med op- og nedture, og en masse følelser i spil.

Rejsen er slut, og de har nået deres endelige destination. Nu gælder det så majoren i København. Her går det løs for ECSTATIC fra den 17. marts. Der er altså blot mindre end en måned til, at den første major på dansk grund sættes igang.

Og måske den tidligere Astralis-coach, casle, igen giver en hjælpende hånd med på vej til ECSTATIC, i deres forberedelser frem mod majoren.

Ellers er der ikke andet tilbage at gøre for ECSTATIC, end at fortsætte i samme spor til majoren som hidtil, frem mod majoren. En kamp ad gangen. En runde ad gangen.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.