kraghen og salazar fejrer sejren over OG.

kraghen: "Er her ikke bare for at være med"

Vi hev kraghen til side efter ECSTATIC's flotte sejr over OG.

Dust2.dk ved RMR-turneringen i Rumænien.

Så gjorde de det igen, ECSTATIC! Leverede en vaskeægte overraskelse til RMR'en! Således slog de flot og fortjent OG med 13-11, efter et tæt opgør, hvor de kunne køre den hjem til sidst.

Efter kampen kom spillerne trissende ud, med store smil på læben. Først ude var kraghen, og han gav os et par kommentarer med på vejen. Først bad vi ham sætte et par ord på sejren over OG, hvortil han erkendte, at de var lidt nervøse fra kampens start.

Det var vildt. Og det er vigtigt for os. Vi kommer lidt dårligt fra start, selv om vi kommer foran 3-0. Vi var måske nok lidt nervøse og spændte (fra kampens start, red.). (Efter sideskiftet, red.) kommer vi godt fra start, på T-siden, og viser, at vi sagtens kan følge med. I nogle af runderne er vi egentlig også rimelig overlegne, synes jeg. Mod slutningen går det lidt galt igen for os, men vi ender alligevel med at lukke den.

Lød det indledningsvis fra ham, inden han kom nærmere ind på kampens tætte afslutning, hvor de altså, på flot vis, endte med at lukke den til sidst.

Der står 11-11, og vi er rimelig pressede. Jeg tror vi tabte fire runder i streg, hvor tingene ikke helt fungerede for os, men vi blev ved med at tro på det. Så ender vi heldigvis med, at ramme vores skud de sidste to runder, og det gør egentlig bare, at vi når over målstregen.

Med sejren over OG står ECSTATIC nu, måske overraskende for mange, på to sejre og en enkelt nederlag, 2-1, efter deres første tre kampe. Og de skal derfor spille om en major-billet i morgen, i 2-1-kampene.

Det var nok de færreste, som inden eventen havde troet på, at det danske hold ville gøre det så godt, men ifølge kraghen, så troede - og tror - de på dem selv. De er i hvert fald ikke bare kommet til Bukarest for at være med.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så tror vi selv på det. Vi er her for at komme videre til majoren. Vi er her ikke bare for, at deltage i RMR’en. Vi er her ikke bare for at være med. Vi er selvfølgelig glade for, at vi er gået 2-1 nu. Jeg føler der er en kæmpe forskel på, at være 2-1 i stedet for 1-2. Og det, at vi lige præcis lukker den her kamp 13-11, det gør en verden til forskel. Det betyder mega meget for os.

Sagde kraghen afslutningsvis, inden vi lod ham gå. Nu kan kraghen, og resten af ECSTATIC-holdet, tage tilbage på deres hotel, slappe lidt af, og forberede sig til i morgen, lige så snart de kender deres modstander.

Som de siger i ECSTATIC-lejren. En kamp ad gangen. En runde ad gangen. De ved godt de er underdogs, men de har vist, at de andre hold skal tage dem seriøst.

#1(Med 0 svar)
20. februar 2024 kl. 14:50
aGk
Godt med noget (berettiget) selvtillid!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.