kraghen og salazar i omfavnelse efter sejren.

kraghen: "Det betyder alt"

Vi fangede kraghen efter major-billetten var sikret.

Dust2.dk ved RMR-turneringen i Rumænien.

Med gips om venstre arm, et stort smil på læben, og tårer der pressede sig på, tog kraghen sig tid til at lade sig interviewe af Dust2.dk, efter ECSTATIC havde besejret Guild Eagles. Med sejren sikrede kraghen og co. sig en fortjent, men om end overraskende, plads til majoren i København.

Det var naturligvis en glad kraghen, med følelserne uden på tøjet, som vi mødte. Vi bad ham først og fremmest om, at sætte lidt ord på de følelser, som gik igennem ham, lige efter major-pladsen var sikret.

Det hele det spiller bare. Jeg ved snart ikke hvad jeg skal sige. Jeg tror ikke jeg har prøvet noget lignende før. Jeg har svært ved ikke, at begynde at græde lige nu. Jeg føler alt. Lige så fedt, det her er, så kunne det også have været det værste øjeblik, hvis vi ikke nåede majoren. Vi kom ind til den her turnering som kæmpe underdog. Og jeg er bare pisse glad for, at alt vores hårde arbejde betaler sig. Jeg er pisse stolt af alle gutterne. Jeg er pisse stolt af mig selv. Jeg kan næsten ikke sætte ord på mine følelser. Jeg er så glad, som man overhovedet kan være.

Lige så glad og stolt kraghen var efter sejren, lige så knust og nede i kulkælderen var ham og holdkammeraterne efter nederlaget til Apeks i går, hvor de missede den første matchbold.

kraghen og co. fejrer sejren og den sikrede major-billet.

Vi spurgte kraghen hvordan de samlede sig op efter gårsdagens nederlag, og hvad de snakkede om, da de eftefølgende var kommet tilbage til deres hotel.

Efter kampen i går, mod Apeks, snakkede vi om, at lige så snart det spidsede til, så begyndte vi at blive lidt nervøse. Det gjorde, at vi blev bange for at spille vores eget spil. Der var ikke rigtig nogle, som turde tage initiativ. Vi blev lidt idéløse, og bange for at tabe, i stedet for, at spille for at vinde. Derudover snakkede vi også om, at vi trods alt blev ved med at hype hinanden op.

Mod Guild Eagles virkede kraghen og hans holdkammerater stadig lidt bange og rystede, i hvert fald på det første map, Ancient.

Det skyldtes dog ifølge kraghen ikke, at de stadig var bange fra kampens start. Det var nærmere måden, som deres modstander spillede på, på Ancient, som kom lidt bag på og rystede kraghen og co. en smule.

Jeg vil sige det sådan, at når de der drenge (Guild Eagles-spillerne, red.) får momentum, så er de nogle af de sværeste, at spille imod rent mentalt. De råber og skriger. Og de løber rundt på banen, og laver alt muligt uventet. De er ikke bange overhovedet, og man skal virkelig være skarp både på kommunikationen og i duellerne mod dem. Når først de der drenge er tændte, så er de virkelig svære at spille mod. Og det kunne man også godt se på Ancient.

Nede 0-1 fik de dog hurtigt rystet nederlaget på Ancient af sig. Forude ventede deres eget mapvalg, Inferno, samt et muligt tredje og afgørende map, Overpass.

Efter Ancient snakkede vi om, at nu var det vores map. Det var vores valg af map. Derudover lavede vi en veto som gjorde, at vi kunne starte som CT på Overpass, hvis vi skulle komme ud på et tredje map. Det var bevidst, at vi gjorde det. Og vi vidste, at der ventede to baner, som vi er gode på. Så efter Ancient skulle vi bare fokusere på, at det vores map der ventede nu. Og vi fulgte egentlig bare vores plan, og sørgede for, at holde snor i dem, hvis de skulle få momentum.

På Inferno fik ECSTATIC, nøjagtigt som efter planen, lagt en dæmper på Guild Eagles' vilde spil. Det var et ECSTATIC-hold i kontrol, mens Guild aldrig rigtig fik momentum.

Vi starter med at tabe pistolrunden, hvor de rammer nogle rigtig gode skud. Herefter laver Patti et rigtig godt call. Hvor vi normalt kører en eco efter at have tabt pistolrunden, så valgte vi i stedet at købe, og bare stå og afvente. Det virkede så, og vi vandt runden fordi de forsøgte at rushe os, fordi de troede vi kun havde pistoler. Den runde gav os momentum. Vi havde smadret deres økonomi, kom hurtigt foran 5-1, og derefter holdte vi os bare til kampplanen. Vi havde i det hele taget en god fornemmelse af, hvordan de ville spille. De spillede nøjagtig på den måde, som vi så dem spille på i vores forberedelser til kampen i går.

Med reduceringen til 1-1 stod de nu overfor et tredje og afgørende kamp, Overpass. Et map, hvor de altså helt bevidst - gennem vetoen - havde sørget for, at de ville starte ud som CT.

Det er også et map, som ECSTATIC ikke rigtig har spillet så meget i løbet af RMR'en. kraghen forklarede bl.a., hvad der lægger til grund for det.

Vores Overpass er rigtig god. Grunden til, at vi ikke rigtig har spillet det så meget til dette event, er fordi, at hvis vi selv skulle vælge mappet, så skulle vi starte på T-siden. Og det kan nemt være svært, også selv om man har en god Overpass. Hvis man kommer dårligt fra start, så får man nogle gange nærmest ikke lov til, at spille CT. Og så bliver det et svært map. Lad os sige, at du får fire T-runder, og du ikke har vundet pistolrunden. Så skal du køre den tilbage som CT, uden nærmest at få muligheden for, at spille CT-siden.

Lød det fra kraghen, inden han uddybede nærmere om forløbet på Overpass.

Nu startede vi som CT, og jeg følte vi gjorde det vi skulle. Vi havde styr på vores anti-strat, og hvordan de ville spille. Og ellers gjorde vi bare det, der skulle til.

Som sagt, så gjort. ECSTATIC gjorde hvad der skulle til, ikke alene for at vinde Overpass, men ligeledes for at vinde kampen, og sikre sig billetten til majoren.

Nu venter majoren på hjemmebane, i København, så forude for kraghen og holdkammeraterne. Noget kraghen naturligvis ser meget frem til.

Det betyder alt (at vi skal til majoren, red.). Jeg ved godt det er et lidt kedeligt svar, men det betyder alt for os. Der er ikke noget større end det (at komme til majoren, red.). Og især når det er på hjemmebane i København. Vi spiller, og har spillet, dag ind, og dag ud. Vi har spillet en masse online-turneringer, blot for at sikre os points til RMR'en. Og det, at vi lige præcis kører den hjem her, og ikke falder på målstregen, betyder alt. Jeg kan nærmest slet ikke beskrive, hvor vigtigt det er. Det betyder alt for os.

En stolt kraghen, der kunne sætte et flot punktum på denne RMR. Punktum fik kraghens, og resten af ECSTATIC-mandskabets in-game leder, Patti, ligeledes sat på deres flotte indsats i RMR B, da han efter kampen blev interviewet til livestreamen.

Et interview du kan se eller gense her.

#1(Med 1 svar)
22. februar 2024 kl. 23:30
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Spændende læsning og fede svar!
#2(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 00:50
Ember
+1! Og kæmpe tillykke til Ecstatic og Kraghen
#3(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 08:54
aGk
Ej men det er simpelthen bare så stærkt gået. Og hvor er det fedt at se hvilke følelser der er på spil.

Jeg har kæmpe fidus til Ecstatic.
#4(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 09:17
zaioh
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Stærkt interview! Man blev sgu næsten selv helt rørt af at se hvor meget det betød for dem kontra da Heroic kvallede. Jeg glæder mig til deres stickers, så jeg kan lave en iM ecstatic kombo på min AK :D
#5(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 11:25
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Favorit uden tvivl. Tror på jer gutter. Der er ingen press på jer mere nu, i kan bare fokusere på at spille jeres spil! Og alle i arenaen har jeres ryg uden tvivl.

Det er den bedste major i kunne kvalle til iht. At få opbakning 🙏🙏🙏🇩🇰
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.