Søger du hold til næste sæson?
04D : 20T : 04M : 15S
dupreeh kender Astralis særdeles godt.

dupreeh sætter spørgsmålstegn ved nyt Astralis

Dust2.dk fangede dupreeh efter kvartfinalen mod Cloud9 til en snak om kampen, cadiaN og det nye Astralis.

Dust2.dk i Royal Arena

Kvartfinalen blev endestationen for Heroic ved BLAST Premier Fall Final 2023, og nederlaget til Cloud9 blev cadiaNs endegyldigt sidste kamp for Heroic.

Vi tog fat i dupreeh efter kampen for at få den danske legendes tanker om kampen, cadiaN og det nye Astralis.

Overraskende veto

Heroic var tæt på at hive Nuke ud i overtid, selvom Cloud9 startede 3-0 og 5-0 ud i de to halvlege, og at Heroic overhovedet fik lov til at vælge Nuke blev danskerne også overraskede over, fortæller dupreeh.

Ja, en lille smule gjorde vi. Vi troede, at vi skulle spille Vertigo.
Det var egentlig det, vi havde forberedt, men vi vidste godt, at hvis Nuke var åben, så ville det også være vores pick. Vi vidste godt, at de måske ikke var så stærke på den, og det var også det map, vi følte, at vi var mest forberedt på.

Så det var egentlig det, vi blev overraskede over. Jeg var overrasket over, at vi ikke skulle spille Ancient heller. Men det er jo klart, at de picker Inferno, når de godt kan se, at vi ikke har spillet den særlig meget, og de har sikkert følt sig komfortable på det map.

Det er jo bare røv svært at spille sådan en bane, når der ikke rigtig er så meget styr på tingene, og vi taber bare rigtig meget plads og mange kills, så det blev sådan rotering rundt omkring.

Det var cadiaNs sidste kamp i Heroic-trøjen efter fire år hos organisationen. Selvom dupreeh kun har spillet kort tid for Heroic og det kun blev til tre kampe sammen med cadiaN, så kunne han godt mærke, at der var ekstra følelser på spil i denne turnering.

Ja, det kunne jeg i hvert fald mærke i går. Det kunne jeg selvfølgelig også i dag. Generelt har vi jo snakket meget om, hvordan det skulle være med det her.

Det har været mega sjovt at prøve at spille sammen med Casper. Vi har jo fulgtes ad i mange år.
De sidste par år har han jo virkelig fået skudt gang i sin karriere, så det har været sjovt at få lov til at prøve at spille med ham. Nu har jeg spillet så mange år mod ham. I Vitality havde jeg i hvert fald mange rivalopgør.

Jeg tror helt sikkert, at vi har kunnet lære noget af hinanden. Der er ingen tvivl om, at Casper er virkelig, virkelig dygtig, så det bliver rigtig fedt for ham, hvor end han kommer hen.

Tidligere i dag offentliggjorde Astralis jabbi og stavn, mens b0RUP og Buzz blev sat på bænken, men om det er den udskiftning, der gør Astralis til et top 3 hold, er ikke til at sige, ifølge dupreeh.

Det er svært at sige. Jeg synes, at der er ingen tvivl om, at de på papiret har et godt holdkort og har sikkert fået de to spillere, som de måske føler, at de mangler. Mit største spørgsmålstegn er jo nok rollefordelingen, hvordan det kommer til at være.

Jeg har svært ved at se for mig, hvem der bliver den super aggressive i det der spil, og hvem der kommer til at være den ene anker ud over jabbi. Jeg tror, at det handler meget om, hvem der kommer til at...
Altså, det der med at skulle ofre sig for hinanden, det, tror jeg, bliver super vigtigt for det hold der. Så det er egentlig det, jeg sådan kan stille spørgsmålstegn ved.

Men der er ingen tvivl om, at de jo får nogle rigtig gode spillere ind. Så det bliver spændende at se, og jeg tror også, at det er noget Astralis, de håber...
Altså, der er jo mange, der siger sådan, at hvis det her ikke virker, hvad fanden skal så virke? Men al held og lykke til dem i hvert fald.

#1(Med 1 svar)
24. november 2023 kl. 21:49
TubbyGold
Super interessant interview fra en femdobbelt major vinder. Han afslører muligvis også en af de store hemmeligheder her: Nogen - hvis ikke alle - skal være parat til at ofre sig for holdet. Så er det måske alligevel et holdspil og ikke 5 x 1v1…
#2(Med 0 svar)
24. november 2023 kl. 23:05
Kristja
Det er vel ikke ret hemmelighedsfuldt, at man bør og skal kunne ofre sig for hinanden, og se bort fra hvem der ligger højest og lavest på scoreboard. Imo er de bedste hold dem, som ofre sig for hinanden og stepper op og skiftes til det fra kamp til kamp. Men det er nok meget at forvente i en sportsgren hvor det er 90% af publikum, som bider mærke i, hvem der skyder flest, og ofte dem som så også bliver hyldet af folket.
#3(Med 0 svar)
25. november 2023 kl. 00:33
JakobHelms
Astralis' løsning på rollefordelingsproblematikken må være at forsøge at hugge Dupreeh tilbage når hans lejeperiode hos Heroic er ovre, og så sparke Staehr ud - så erstatter man jo et mindre navn med et større navn.
#4(Med 6 svar)
25. november 2023 kl. 01:29
Hunt
Gad vide om dupreeh får lige så meget hug som mig, for at påpege de PRÆCIS samme problemer som jeg har gjort.... Men når en som dupreeh ser præcis samme problem som jeg, så kan det nok ikke være helt ved siden af..

"Jeg har svært ved at se for mig, hvem der bliver den super aggressive i det der spil, og hvem der kommer til at være den ene anker ud over jabbi.
Altså, det der med at skulle ofre sig for hinanden, det, tror jeg, bliver super vigtigt for det hold der. Så det er egentlig det, jeg sådan kan stille spørgsmålstegn ved."
#5(Med 2 svar)
25. november 2023 kl. 02:25
cleansation
Mange Astralis fan boys har stue temperatur IQ, så du skal ikke gøre dig store forhåbninger.
#7(Med 0 svar)
25. november 2023 kl. 11:32
Hunt
Not wrong haha
#10(Med 0 svar)
25. november 2023 kl. 12:55
nylsnej
Fantastisk udtryk :D
#6(Med 2 svar)
25. november 2023 kl. 03:46
Kristja
Det er heller ikke meget forkert. Man kan jo kun forvente, at de har fået styr på rollerne inden de laver så store signings?

Vi må jo tage med, at CS2 er en anelse anderledes end CSGO ihft peeks, og metaen er ret anderledes også. Men jeg kan sagtens se for mig, at Stavn eller BlameF kan spille entry også. Og med spillere af deres kaliber, så må en af de 3 resterende udover device, vel også kunne omstille sig til at spille anker?

Og så skal de jo netop som dupreeh er inde på, være villige til at ofre sig for hinanden, og have tiltro til hinanden, ellers vinder de simpelthen ikke titler uanset hvor store navne de så har på holdkortet... Og jeg håber virkelig ikke man gør Staerh til den nye mand der skal hoppe ind og dø hovedløst, som vi har set b0RUP blive brugt til.

Jeg krydser fingre for, at blameF har mere tiltro til sit hold nu, og hermed også er villig til at ofre lidt af sin kd. Og at det kan hjælpe ham lidt, at få Stavn ind som 2nd caller.
#8(Med 1 svar)
25. november 2023 kl. 11:35
Hunt
Der var ellers 5+ der mente jeg var helt væk, dum at høre på og skulle skride..

"Og jeg håber virkelig ikke man gør Staerh til den nye mand der skal hoppe ind og dø hovedløst, som vi har set b0RUP blive brugt til."

Det tror jeg desværre bliver hvad der sker, især fordi Staerh er aggresiv af natur og nok gerne tager den rolle. Tror virkelig ikke en blamef bliver den som går først, så længe det ikke er mod eco, for så kommer han gerne frem. Alle stats der er lavet på det (bla af hltv) viser det..
#9(Med 0 svar)
25. november 2023 kl. 12:00
Kristja
Man skal tage det med et gram salt, når folk udtaler sig om ting de ikke selv har sat sig ind i ^^

Jeg kan desværre også frygte det, at det er sådan det ender med Staerh. Men der er selvfølgelig også brug for en som går forrest, og lad os sige det ender sådan, og så Stavn i det mindste kan lave gode trades, så kan det virke, så længe Staerh ikke dør solo. Men det er ikke holdbart kun, at have en enkelt som er villig til at ofre sig.

Hvad angår blameF og eco. Så kan jeg faktisk virkelig godt lide, at han er så selvsikker og få alle de kills han nu får, for hvor mange gange ser man ikke, at hold taber til eco fordi de spiller for bange, usikkert og lign? Det er imo nogle af de vigtigste runder, som man bare skal skal vinde, og det formår han i det mindste!

Mit største issue med ham, det er egentlig at han er en anelse for passiv til tider, og der er visse situationer hvor, at jeg kan sidde ret forundret over, at han ikke tilbyder sin hjælp, eller tager first contact, så hans mates kan lave et play. Men jeg tænker det er fordi han er så klog en spiller, at han kommer til at overtænke situationer, og lige så også mangler tillid til sit hold... Det kan nogle gange godt ligne, at han hellere vil have gode stats end at vinde kampene, trods jeg ikke tror det er sådan det er.

Lad os se om blameF ikke får lidt mere gang i sig selv, og hele holdet nu. Virker det her lineup ikke, så ved jeg simpelthen ikke om jeg tror på hans egenskaber som IGL længere.
#11(Med 0 svar)
27. november 2023 kl. 05:00
DOMINA7HOR
Det bliver vel Staehr, som skal spille den anden anker, ud over jabbi. Han er trods alt også bekendt med ankerrollen. Synes deres CT setup giver sig selv, med jabbi og Staehr som anker, devve på AWP'EN, samt blameF og stavn på rotations.

Det store spørgsmålstegn for mig, er hvordan de gør det på T-siden. Men omvendt, så har de nu også så meget mere individuelt kvalitet, at det bør de nok kunne løse.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.