zonic har annonceret sit skifte fra Vitality til Falcons.

zonic afviser lønrygte: "Jeg ved ikke, hvor folk får deres information fra"

Ifølge Richard Lewis kan den danske træner se frem til en stor pose penge, når han starter som coach hos Falcons. Men den danske coach afviser.

8.450.000 kroner om året.

Det lyder zonics nye løn på, efter han skiftede fra Vitality til Saudi-Arabiske Falcons, fortæller esportsjournalist Richard Lewis.

Ifølge Richard Lewis har Falcons tilbudt zonic omkring 1,2 millioner dollars om året, hvilket svarer til godt 8,45 millioner danske kroner. Det afslører han i en video på sin Youtube-kanal.

zonics løn bliver omtalt omkring syv minutter inde i videoen herunder.

Dust2.dk erfarede tidligere på måneden, at zonics fremtid i Vitality var usikker, netop fordi organisationen bad den danske træner om at gå ned i løn, hvilket gav anledning til at undersøge andre muligheder.

zonic skulle efter sigende være den højst lønnede træner i Counter-Strike, og hvis han ikke allerede var det, er han i hvert fald et godt stykke ad vejen nu.

zonic svarer igen: "Min løn er omtrent det samme"

Dust2.dk har på baggrund af Richard Lewis' oplysninger kontaktet zonic, der gennem sin agent afviser de eksorbitante summer, som esportsjournalisten beretter om.

Til Dust2.dk fortæller han, at det ikke er lønnen, der gør, at han har valgt at fortsætte trænerkarrieren hos Falcons.

Jeg ved ikke, hvor folk får deres information fra.

Jeg kan ærligt sige, at min løn hos Falcons er omtrent det samme som det, jeg har modtaget de sidste par år.

Jeg har valgt Team Falcons på baggrund af de visioner og ambitioner, de har præsenteret for os, og muligheden for mig som træner at udfordre mig selv ved at tage et hold fra de lavere divisioner og forhåbentlig vinde mange titler.

Som et bevis på vores fælles ambitioner indeholder min nye kontrakt incitamentsprogrammer, hvilket betyder, at hvis vi opfylder ambitionerne og skaber et stærkt vindende hold, vil jeg blive belønnet med bonusbetalinger.

zonics første arbejdsdag som cheftræner for Falcons er 1. november.

#1(Med 9 svar)
24. oktober 2023 kl. 10:13
Hunt
Hvorfor skulle zonic som den eneste ikke få en kæmpe løn, ligesom alle andre sportsfolk der skifter dertil?

Caller bs..
#2(Med 1 svar)
24. oktober 2023 kl. 10:28
Vinther
Det kommer som et kæmpe chok for mig, at du for en gangs skyld er negativ/uenig
#4(Med 0 svar)
24. oktober 2023 kl. 10:33
Hunt
Surprise endnu en hater der tuder i stedet for at komme med en reel kommentar
#7(Med 4 svar)
24. oktober 2023 kl. 11:20
tinzuldateN
Tror bare også han var virkelig godt betalt i Vitality, også derfor de måske ville have han skulle gå ned i løn på den nye kontrakt.
Så når han bare siger han får omtrent det samme han har fået de seneste år, så er det nok lidt højere end den høje løn han har fået i Vitality, så bs er det nok ikke helt, bare godt spin på et spørgsmål :D For er enig, self får han da mere i løn.
#9(Med 3 svar)
24. oktober 2023 kl. 11:32
Hunt
Både mere i løn og bonus som nok ikke er lav.

Det er jo slet ikke et problem at han får en høj løn, på ingen måde. Men det er bare ulækkert at se på hvordan det bliver talt ned og den helt store grund var "det var en god udfordring".

Hvis bare de siger det som det er, så er det jo helt fair.
#13(Med 2 svar)
24. oktober 2023 kl. 12:34
RasmusRoev
Du ved jo faktisk ikke, om han siger det som det er?
Tror næppe han mangler noget. Og han har vundet Cs 1.6, vundet csgo et par gange, så hvorfor skulle han ikke prøve nogen, som faktisk vil ham? At Vitality vil have ham ned i løn er da en kæmpe joke!
Der findes altså sportsfolk, som tænker udfordringer og ikke "KUN" penge ;)
#15(Med 1 svar)
24. oktober 2023 kl. 12:44
Hunt
I princippet nej, men ud fra alt info fra alle andre i sportens verden så er zonic nok ikke den første til bare at vælge den retning uden det gavner ham økonomisk som en stor faktor. Hvilken igen er helt fair, men at lade som om det ikke er? Pinligt..

Der er massere at mulighed for udfordringer, men på mystisk vis vælger de fleste den udfordring hvor der også lige kommer en stor pose penge med.

En træner for Man city der lige hurtigt skal til en league 2 klub, der siger det er en god udfordring? Sker nok ikke.. Medmindre den klub har ny ejer der lige betaler kassen for det. Men så er motivationen ikke den league 2 klub, men de penge fra den nye ejer.

Igen det er helt fair at vælge som han gør, men det er pinligt at pakke det ind og forsøge at undskylde sit valg. Jeg ville elske hvis han kom ud og sagde det som det var. Men så ender man måske med samme shitstorm som Viktor Axelsen da han flyttede til Dubai og fik kassen for det, men påstod det var pga træningsmuligheder..
#17(Med 0 svar)
24. oktober 2023 kl. 14:05
RasmusRoev
Jamen enig meget hen af vejen :)

Men som folk siger her, så får han måske bare lidt mere, end det han har gjort hos Vitality indtil nu? :P Så hvis forskellen ikke er så stor % mæssigt, så forstår jeg godt, at han havler det ned.

Hvad skulle han f.eks sige. At Vitality ikke gad give en højere løn, og at han kun valgte Falcons for pengene. Hjælp mig :P
#12(Med 0 svar)
24. oktober 2023 kl. 12:32
RasmusRoev
Helt enig Hunt.
Det er vigtigt for esport, at lønningerne også passer til det, som de faktisk levere. Det et godt skridt i den rigtige vej. Om han får den løn eller ej, det er jeg ligeglad med. Men hvis der er en der skal have den, så er det satme ham!
#29(Med 0 svar)
25. oktober 2023 kl. 11:17
zyh
Fordi det også er bullshit.
#3(Med 0 svar)
24. oktober 2023 kl. 10:29
TubbyGold
Jeg ville gøre det samme, hvis det var mig. Men hvis han får det samme i Falcons som han fik i Vitality før lønnedgangen i Vitality + et incitamentsprogram han ikke havde i Vitality, jamen så kan der jo godt være tale om en betragtlig lønstigning. Men okay hvem gider kortlægge fakta. Incitamentsprogammer kan jo i øvrigt være ret indviklede at beregne værdien af.
#5(Med 0 svar)
24. oktober 2023 kl. 10:51
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg tænker ikke, at det er langt fra sandheden.

Man må formode, at han var ganske pænt lønnet i Vitality. Vitality ville have ham ned i løn, så det var ikke nødvendigt at overbyde Vitality helt vildt, men egentlig bare tilbyde det samme + en gavmild “bonusordning”, før tilbuddet var et bedre alternativ til at blive i Vitality.
#6(Med 16 svar)
24. oktober 2023 kl. 10:57
Thomas
Jeg gentager gerne mig selv:

Nu skal han ned og lade som om, at homoseksuelle ikke bliver hængt og kvinder ikke bliver stenet. Føj for satan.

Thomas, XplayN
#8(Med 0 svar)
24. oktober 2023 kl. 11:22
tinzuldateN
Det er nogle usympatiske typer der ejer det meste af verden.
Live with it tænker jeg, bliver kun værre :(
#14(Med 10 svar)
24. oktober 2023 kl. 12:36
RasmusRoev
Er tildeles enig med dig. Men politik og sport skal bare ikke kobles sammen.
#16(Med 4 svar)
24. oktober 2023 kl. 13:39
Kristja
Det er satme pænt fortolket, at kalde det for politik. Det er jo ganske almindelige menneskerettigheder de fejler på. Det er da helt sygt hvis hvad vil diskutere hvorvidt folk skal stenes, eller hænges af sådanne årsager på en politisk måde 😅

Jeg er enig med dig i at politik og sport sjældent hører sammen. Men det er sgu en syg verden vi lever i flere steder. Vi har det godt i lille dk :)
#18(Med 3 svar)
24. oktober 2023 kl. 14:07
RasmusRoev
Vi er SLET ikke uenig i, at deres regler, eller hvad man skal kalde det, er helt hen i vejret. Som i LÆNGDER!!!

Men derfor, så at blame manden for at vælge job der?
Kigger vi indad, når vi råber op omkring det?
#19(Med 1 svar)
24. oktober 2023 kl. 19:32
Kristja
Tænker vi er enige på begge fronter så. Men ja nej, man kan jo kun håbe for ham, at de ikke kommer til at have base i Saudi Arabien. Så skal han da i det mindste ikke opholde sig i landet 24/7🤞🏻

Og så kunne man da ønske tænke sig til, at han malker dem for penge, og bidrager til noget godt bagefter.
#25(Med 0 svar)
25. oktober 2023 kl. 09:25
RasmusRoev
Helt enig :)
#34(Med 0 svar)
26. oktober 2023 kl. 09:54
Thomas
Vi kan bebrejde manden for at tage imod et job i et autoritært land, hvor det forudsætter, at han ikke må udtale sig kritisk om styret, LGBT-rettigheder, eller kvinderettigheder, og hvor demokrati er noget man kan prøve at gætte sig til hvad betyder, og moderne slaveri bliver jævnligt benyttet, sammen med en lovgivning har og jævnligt benytter sig af lemlæstelse og middelalderlige henrettelser som straf - bl.a. af børn.

zonic er opdraget i et demokrati, hvor har i skolen er blevet lært om netop menneskerettigheder, demokrati og ligestilling. Han ved godt hvad der sker. Han vælger aktivt, at samarbejde med saudierne, og jeg vil godt vædde på, at zonic aldrig nogensinde kommer til at stå og udtale sig kritisk om det der forgår i Saudi-Arabien, så længe han har en kontrakt med en organisation fra det land.

Det er ren og skær sportswashing, som han nu vælger at være en del af. Og så længe, at han vælger at stå og være stille og ukritisk dernede, og få saudierne til at se progressive og moderne ud, imens de ville give 500 piskeslag til Scarlett eller Ricky Ortiz hvis de kunne, støtter han det regime.
#22(Med 1 svar)
25. oktober 2023 kl. 08:35
Lunar
menneskerettigheder er ikke politik :D
#24(Med 0 svar)
25. oktober 2023 kl. 09:24
RasmusRoev
Kald det hvad i vil :) Min pointe er den samme. Folk skal ikke blande de to ting sammen. For ingen kigger indad der ;)
Alt det lort vi selv køber fra forskellige lande, og vi aner INTET om hvordan det er blevet bearbejdet eller hvem der har lavet det. Men fordi en mand der har gjort det hjernedødt indenfor CS, skal have et problem med at arbejde i en af disse lande - Det fatter jeg dog ikke :)
#28(Med 2 svar)
25. oktober 2023 kl. 10:36
Thomas
Politik og sport har alle dage været koblet sammen storpolitisk, i et eller andet omfang. Dem der siger den sætning, er oftest dem der har mest interesse i, at folk ikke ved at de to ting er blandet enormt meget sammen.

Fx tror jeg ikke vi kommer til at se Scarlett til mange SC2 turneringer, eller Ricky Ortiz til SF6 turneringer. Ifølge Saudi Arabisk lovgivning, skal de idømmes pisk.
#30(Med 1 svar)
25. oktober 2023 kl. 11:41
RasmusRoev
Jeg ved det er blandet meget sammen. Men derfor kan vi "private" vel godt prøve at skelne mellem det?
#32(Med 0 svar)
26. oktober 2023 kl. 09:44
Thomas
Du kan naturligvis altid selv vælge, hvor meget du vil lægge i baggrunden for den turnering du skal til at se, og bare nyde de kampe du får, som den underholdning det er. Det er helt fair.
#20(Med 3 svar)
24. oktober 2023 kl. 19:48
miklos
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Eller magtliderlighed - men det tror jeg faktisk du kender til...
#21(Med 1 svar)
24. oktober 2023 kl. 19:50
teth
I get it!

teth, XplayN
#33(Med 0 svar)
26. oktober 2023 kl. 09:44
Thomas
Jamen dog, møjn teth
#27(Med 0 svar)
25. oktober 2023 kl. 10:34
Thomas
Du siger bare ord der falder dig ind, når du ser mit navn. Det giver ingen mening, det du skriver i den her kontekst.
#10(Med 0 svar)
24. oktober 2023 kl. 11:46
resiarlleh
Ja man kan jo formulere sig på mange måder.

Lønnen kan være nogenlunde den samme, men bonus (som ikke bliver omtalt) kan være "anderledes".

Det kan også være, at lønnen "er den samme" bortset fra at nu er det hele udbetalt pga skatten.

Eller at han vitterligt bare får nogenlunde det samme
#11(Med 3 svar)
24. oktober 2023 kl. 12:19
DOMINA7HOR
Én ting er grundlønnen. En anden er diverse tillæg, bonusser, klausuler mv.
#23(Med 2 svar)
25. oktober 2023 kl. 08:37
Lunar
bingo, og når vitality jo ville have ham NED i løn, så er det her jo nok bare noget nær hans gamle + bonusser, det er stadig betydelig mere end VIT villa give ham nu
#26(Med 0 svar)
25. oktober 2023 kl. 10:34
DOMINA7HOR
Præcis
#31(Med 0 svar)
25. oktober 2023 kl. 11:41
RasmusRoev
+1
#35(Med 2 svar)
27. oktober 2023 kl. 04:13
DOMINA7HOR
Apropos lønrygter og Vitality, så kom harumi med denne her i går:

If we take into account that dupreeh’s salary in Vitality was somewhere around $30k, then the flameZ pick makes sense: his salary definitely does not exceed $10-15k, and negotiations with him took place even before the major. Vitality has no money, they get a player who will definitely improve, save 15-20k$/month and keep Spinx on the roster, while FlameZ gets the motivation and experience of playing with the best player in the world
#36(Med 1 svar)
27. oktober 2023 kl. 04:27
JakobHelms
Det lyder meget rigtigt, men shit, hvor er en månedsløn lige nord for 200.000kr mange penge.
#37(Med 0 svar)
27. oktober 2023 kl. 12:11
DOMINA7HOR
Det er en pæn slat. Lønningerne har noget et "fint" niveau hos de store hold!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.