Det sidste vi hørte om mithR, var da han blev smidt ud fra RMR A-turneringen.

mithR fortsætter med førsteholdet

Den danske træners primære ansvar var at hjælpe ved RMR A-turneringen, men det fortsætter, efter at Apeks har kvalificeret sig til majoren.

I marts måned annoncerede danskeren på Twitter, at han ville deltage som træner for Apeks' førstehold i majorkvalifikationen, og det er slet ikke en begivenhed, som er slut endnu.

I dag offentliggjorde han endnu en gang på Twitter, at han fortsætter som træner, når holdet skal i aktion til majoren i Paris.

Udover deltagelsen ved majoren, tropper mithR allerede op i dag til bootcamp med jkaem, STYKO og kompagni

Vi så sidst mithR til den europæiske RMR A-turnering i København, hvor han senere elegant blev smidt ud af admins, da han var i gang med at juble sammen med holdet

Normalt er mithR tilknyttet coach for Apeks' akademihold, men i forbindelse med RMR-turneringen har han trådt tilbage fra Apeks Rebels for at hjælpe førsteholdet.

Den danske coach er måske mest kendt for sin tid hos MOUZ og North, men mange andre kender ham også som en ildsjæl, der har hjulpet med at bringe esports på skemaet på efterskoler og gymnasier.

#1(Med 0 svar)
27. april 2023 kl. 22:25
JakobHelms
Han er vel stadig analytiker for førsteholdet og ikke træner? Måske værd at få med når man nævner en episode hvor distinktionen er central.
#2(Med 0 svar)
28. april 2023 kl. 09:12
Narky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Kunne i ikke liiiiige have fundet et andet billede af ham end der hvor han bliver kylet ud af spil området? 😂😂
#3(Med 0 svar)
28. april 2023 kl. 11:56
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Mit yndlingsbillede af mithRil
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.