notaN vandt den 21. sæson af POWER Ligaen med MASONIC.

Sygdom: notaN holder pause på ubestemt tid

notaN tager et skridt tilbage fra MASONIC grundet sygdom.

notaN har i længere tid haft problemer med synet og hørelsen, og MASONIC-spilleren holder derfor pause på ubestemt tid.

Det skriver hovedpersonen selv på Twitter.

For bare to ugers tid siden vendte notaN hjem til MASONIC, efter den 22-årige rifler havde været på et kort ophold hos Sashi.

Men nu tager notaN en tiltrængt pause, da han det sidste års tid har døjet med syn- og hørelsesproblemer, hvilket har forårsaget manglende fokus og koncentration, når han har spillet i længere perioder.

Jeg tager en MEGET tiltrængt pause.

Det var en virkelig svær beslutning. Jeg har haft mange problemer med mit syn og hørelse det sidste års tid, hvilket har forårsager manglende fokus og koncentration i længere spil-sessioner.

Jeg prøver at bruge pausen på at fixe disse problemer, skriver notaN på Twiiter.

En stor del af notaNs beslutning lægger vægt på, at han ikke ønsker at stå i forvejen for sit nu tidligere hold, når han kun har kunnet give holdet 50 procent af ham selv.

Til slut meddeler notaN, at CS:GO fortsat er hans passion, og at han derfor vil agere coach ind til, han får det bedre.

Jeg vil ikke stoppe holdets fremgang, og traf i stedet denne beslutning. Jeg vil hellere give holdet 100% fremfor 50%. Det dræner mig at vide, at jeg kunne gøre det bedre.

Jeg vil ikke konkurrere som spiller, før jeg har fundet løsningerne på mit syn- og hørelsesproblem. Min passion er selvfølgelig stadig CS:GO, hvorfor jeg vil tilbyde mig selv som coach. Jeg er ligeglad med niveauet, slutter notaN af med.

"En rigtig god holdkammerat"

Holdkammeraterne og baglandet hos MASONIC er selvfølgelig kede af at miste notaN, men respekterer notaNs svære beslutning.

Især blaq roser notaN og understreger vigtigheden i at checke in med sig selv omkring, hvordan man har det, og om man kan være sin bedste version af sig selv.

Jeg synes, det er vigtigt at checke in med sig selv omkring, hvordan man har det, og særligt om man er i stand til at være den bedste version af sig selv. Den beslutning, notaN har taget, er ikke nem, men det vidner også omkring en rigtig god holdkammerat, der vil de andre det bedste. Vi har alle i MASONIC stor respekt for hans beslutning, udtaler blaq, CEO af MASONIC, til Dust2.dk.

Det ærger blaq, at MASONIC mister en spiller af notaNs kaliber, da han i længere tid har været en stor del af organisationens sportslige succes.

Personligt er jeg super træt af, at han har brug for en pause - særligt fordi de kvaliteter, han kommer med til et hold, er vigtige. Han har været en stor del af den sportslige succes, vi har haft i klubben, og det håbede vi på at skulle genskabe.

Selvom, at det er surt at miste en spiller under sådanne omstændigheder, er det vigtigt at huske på, at der altid er nye muligheder at se an.

Vi arbejder hårdt på at finde den rigtige løsning for os i MASONIC, og der vil komme flere oplysninger omkring, hvad det er i nærmeste fremtid. Det er vigtigt at huske, at selvom det er trist, så er der altid nye muligheder, slutter blaq med overfor Dust2.dk.

MASONIC består derfor nu af:

  • Danmark Tauson

  • Danmark J3nsyy

  • Danmark Anlelele

  • Danmark fr0slev (på prøve)

MASONIC spiller med i den kommende sæson af POWER Ligaen, der skydes i gang den 17. april.

#1(Med 0 svar)
24. marts 2023 kl. 15:38
TruaXGOD
Det lyder meget fornuftigt at tænke på sit helbred og få styr på det før man skal spille for MASONIC. Notan har altid været en meget sympatisk mand. Og endnu engang vise han det.

Håber på det bedste for dig Anton.
#2(Med 0 svar)
24. marts 2023 kl. 15:53
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
En mand der har udviklet sig rigtig meget det seneste år.
Jeg håber du får det fixet, for du kunne blive en kæmpe nøgle spiller i cs2.
#3(Med 8 svar)
24. marts 2023 kl. 16:09
leandr
Han leaver og joiner hold konstant. Fatter ikke folk bliver ved med at prøve ham.
#5(Med 1 svar)
24. marts 2023 kl. 19:03
Thobo
du kan ikke tænke sashi med i det her, det er mig en gåde, hvordan man IKKE kan leave det hold
#9(Med 0 svar)
25. marts 2023 kl. 14:04
leandr
Mig en gåde hvordan man overhovedet joiner sådan et hold.
#7(Med 5 svar)
24. marts 2023 kl. 22:07
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Hold hold hold hold….
Manden prøver at komme ovenpå.
Ja, der har været flere forskellige hold, men at man træder tilbage for at få styr på helbredet er udelukkende en styrke.
#11(Med 2 svar)
25. marts 2023 kl. 16:29
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Har jeg påstået andet eller kaster du bare med random facts?
#12(Med 1 svar)
26. marts 2023 kl. 17:06
leandr
Du skriver da hold hold hold, som om jeg ikke har en pointe?
#13(Med 0 svar)
26. marts 2023 kl. 18:57
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Læste du det jeg skrev efter "Hold hold hold hold...."?

Ja, han har skiftet hold flere gange (oftest mellem sæsoner), men at han tager sig tid til at holde fokus på sit helbred er jo på ingen måde en svaghed og har intet med tidligere skift at gøre.
#14(Med 0 svar)
26. marts 2023 kl. 20:55
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Nu ved jeg ikke om jeg misforstår noget her, men 5 holdskifter, på hvad der ligner 5 år, er jo ikke noget som er vanvittigt foruroligende når man spiller tier 2-3 CS, en af artiklerne er fra da Notan spillede i 2. div og fik et bedre tilbud, det er lidt groft at holde imod ham, imo.

At han i starten af i år forlader Masonic for at se sig selv an i en anden setting efter at have været en del af Masonic i næsten et år, kan jeg heller ikke se som værende et problem.

At det så går skævt i Sashi, hvor man må gå ud fra at han er blevet lovet guld og grønne skove, kan selvfølgeligt ses som et tegn på dårlig dømmekraft, hvis man vil gå så langt.

Det er selvfølgeligt ikke optimalt at han skifter tilbage til Masonic på prøve og så er nødt til at trække sig meget kort tid efter, men omvendt så er jeg enig med Opal ift. at kunne se ind ad og finde roden til problemet som holder en tilbage er jo en stor styrke. Det er jo heller ikke fair overfor Masonic at han ikke kan dedikere sig selv 100%

Derudover er det heller ikke unormalt at folk som dyrker elitesport, hvor der ikke er et solidt økonomisk fundament kan have problemer med at finde motivationen altid, har set det på tværs af flere af mine bekendte, og andre venner i andre spil i esporten.
#4(Med 0 svar)
24. marts 2023 kl. 16:45
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Du kommer tilbage større og stærkere
#6(Med 0 svar)
24. marts 2023 kl. 19:59
SNAZ
<3 POWERPOINT
#8(Med 0 svar)
24. marts 2023 kl. 22:57
Kristja
God bedring mate!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.