MASONIC fik besøgt legendariske Camp Nou torsdag.

Kom med bag kulissen: Mediedag, legendemøde og stadionbesøg

I denne artikel bringer vi blaqs dagbog fra torsdag i Barcelona samt billeder fra dagen.

Klokken 12:15 satte vi os ind i taxaerne på vej mod Camp Nou. Jeg husker særligt, at da vi spillede os igennem den åbne kvalifikation til FiRELEAGUE, sagde J3nsyy på TeamSpeak: "Tænk, hvis vi vinder og skal spille på Camp Nou - ville det ikke være vildt?" Og nu sidder vi Sala Roma med flere legender og up and coming-spillere fra hele verden - som det eneste europæiske mandskab - vildt...

notaN er lige blevet afleveret til optagelser med AceZone. Han var noget overrasket da alle i film-crewet begynde at tale dansk til ham. Senere, skal både Buzz og Tauson interviewes.

Der er klar til MASONIC i Barcelona, hvor det fredag går løs for MASONIC-drengene.
notaN blev hevet til side for at være med i et interview i forbindelse med eventet. Senere gjaldt det også for Buzz og Tauson.

Efter en hel dag på Camp Nou med billeder og andet content, der skulle i kassen, landede vi på hotellet klokken 20:00. Sulten var for alvor ved at sætte ind efter en lang dag, så holdet samlede sig og bestilte mad til hotellet.

Dagen på Camp Nou var fuld af indtryk, og det var vildt fedt at få lov til at snakke med spillere fra hele verden.

Tiden imellem fotosessions gik med at snakke veto og samle op på de mange snakke, vi har haft som hold hjemme i Danmark.

Holdet og jeg går meget op i at være ærlige over for hinanden - både i forhold til personlige ting, der kan forbedres, men også de ting i spillet vi skal arbejde på. Jeg tror på, at det er sådan, du skaber de bedste resultater - det er mennesker, som skal lykkes.

Mediedagen bød selvfølgelig på rigtige holdbilleder, som det også kan ses her.

Klokken 21:30 mødtes holdet til taktikmøde i lobbyen, hvor vi skulle gennemgå to af de maps, vi regner med at se i en Bo3 mod paiN.

Her lå fokusset på de ting, vi har set, at paiN godt kan lide at gøre, hvordan vi gerne vil åbne runderne, samt hvad vi skal have fokus på i de svære øjeblikke i kampen. Der var sat halvanden time af til en konstruktiv aften, og så var der en hel nat til at summe over informationerne fra taktikmødet.

Vi havde fået lov til at sætte op kl 14:00 ude på Camp Nou fredag, så vi har allerede planlagt taktik- og holdmøde, inden vi sætter os i taxaerne mod stadion.

blaq fik mødt et af sine helt store idoler, da der var mediedag på Camp Nou.
I pausen mellem billederne blev der snakket veto inden fredagens kamp mod paiN.
blaq og resten af drengene besøgte det legandariske stadion Camp Nou, hvor turneringen spilles. Der var dog også tid til at tage billeder fra tribunerne samt betræde græstæppet, da holdene også skulle tage billeder nede på selve banen.
#1(Med 0 svar)
14. oktober 2022 kl. 13:52
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Selvfølgelig dukker Jordi op på et billede :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.