blaq tager os med bag MASONICs tur til Camp Nou.

Kom med bag kulissen: MASONICs første dage i Barcelona

Dust2.dk tager dig med i hånden og dækker MASONICs tur i det spanske.

I disse dage er det danske POWER Ligaen-hold MASONIC draget til det spanske for at deltage i Flow FiReLEAGUE 2022 Global Finals.

Buzz og kompagni gik nemlig hele vejen i den åbne kvalifikation, hvorfor de altså er klar til at spille mod store stjerner som fer og FalleN, når det går løs på selveste Camp Nou.

I den anledning har Dust2.dk derfor også tænkt sig at følge MASONIC lidt nærmere, når vi sammen med blaq vil give jer et blik bag kulissen, når det 5. bedste danske mandskab drager sydpå.

Hør blaq fortælle om de første dage herunder:

Tirsdag den 11. oktober:
Alarmen blev sat til 04:15, fordi vi skulle nå et tog. Personligt skulle jeg nok tidligere op end de fleste, da vi skulle med flyet fra Københavns Lufthavn. Flere at spillerne var dog på forkant med flere ting - særligt notaN, der overnattede hos Buzz dagen forinden. Alt i alt gik det, som det skulle, og efter en længere tur landede et træt MASONIC i Barcelona Lufthavn 16:40 samme dag.

Turen gik til Asobu Esports, hvor vores træningslokaler stod klar til at modtaget holdet til første aften med træning i Spanien. Vores fokus var bare at falde til, blive vant at spille ude og lande på hotellet senere.
Her føltes det især specielt at gå forbi de mange træningsrum på gangen og se holdlogoer fra hold som Spirit, Imperial og MIBR, men det var helt særligt at se MASONIC hænge sammen med denne flok. Jeg er stolt.

notaN og resten af holdet er ankommet i Barcelona.
Humøret var højt, mens de danske gutter ventede på bagagen i lufthavnen.
Fotografen blaq var på plads, da mandskabet ankom til hotellet og ventede på at få værelsesnøglerne.

Onsdag den 12. oktober:
En hel dag uden andet på programmet end Counter-Strike. Vi havde forberedt syv timers træning med fokus på vores første modstander i turneringen - paiN fra Brasilien.

Først en times opsætning / taktisk gennemgang på banerne, der var i fokus i dag, efterfulgt af to timers træning. Efter at have leveret godt hjemme i Danmark, hvor drengene sikrede en 3-0-score i Elisa Invitational Fall 2022 og kom i slutspillet som eneste danske hold, næsten rent bord i den nationale liga og lige ved og næsten mod ECSTATIC i BLAST-kvalifikationen, så var selvtilliden på plads, hvilket kunne ses i træningen.

Vores fælles frokost på Fosters Hollywood var hyggelig, men jeg må bare sige, at man skal gøre sig lidt umage for at finde ordenlig mad i Spanien - eller måske er jeg bare kræsen? Efter en længere pause om eftermiddagen vendte vi næsen mod træningslokalerne igen for at fortsætte med vores forberedelser.

Da solen var gået ned, fik vi bestilt taxaer tilbage til hotellet, og her så vi for første gang flere af vores konkurrenter i lobbyen - chopper og drengene fra Spirit samt FalleN og fer med resten af deres crew. Jeg ved godt, at det kan være "cringe" at være "starstruck", men for mig var det stort. To in-game leaders, der hver især har bidraget så meget til vores spil. Det var super fedt at møde dem.

De blev stærkt efterfulgt af Inter Milans fodboldakademi, som måtte se de "voksne" spille uafgjort mod FC Barcelona. Det var til stor skuffelse for mange af hotellets gæster i lobbyen.

Klokken 23:00 takkede MASONIC af for at sige tak for en onsdag og godnat.

Onsdag gik også med restaurant-besøg til frokost.
Spillerne var klar til at tage imod onsdag, hvor hele dagen står på træning og anden forberedelse. Fredag møder blaqs tropper brasilianske paiN.
De danske gutter kom tilbage på hotellet onsdag aften efter en hård dag med træning inden mediedagen torsdag.
#1(Med 0 svar)
14. oktober 2022 kl. 00:39
DOMINA7HOR
Fedt med en status rapport fra det spanske! En kæmpe oplevelse for blaq og de unge gutter! De skal bare suge til sig, nyde det og give deres bedste! Fedt de får denne oplevelse! Og gerne flere opdateringer, så kan vi følge med!
#2(Med 0 svar)
14. oktober 2022 kl. 05:49
CheatoN
God læsning :) håber der kommer en opfølger og flere billeder til. Fedt lige at krydre det med Barca-Inter kampen :) surt at Inter ikke formåede at holde den hjem.
God vind MASONIC!
#3(Med 0 svar)
14. oktober 2022 kl. 10:21
rask
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Fedt at få et kig bag kulisserne. Og så er det her bare et skønt afsnit:

"... her så vi for første gang flere af vores konkurrenter i lobbyen - chopper og drengene fra Spirit samt FalleN og fer med resten af deres crew. Jeg ved godt, at det kan være "cringe" at være "starstruck", men for mig var det stort. To in-game leaders, der hver især har bidraget så meget til vores spil. Det var super fedt at møde dem."

Kæft hvor er det bare fedt at mærke blaqs begejstring over at møde sine idoler. Mere af det 👏
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.