MASONIC løb med opmærksomheden

Det var MASONIC, der løb med opmærksomheden, da holdet uddelte sæsonens første æg.

Onsdag aften markerede endnu en spilledag i POWER Ligaen og Divisionerne, men det var en kamp i POWER Ligaen, der løb med den største opmærksomhed. MASONIC kan nemlig holde fyraften efter at have uddelt sæsonens første til Brøndby Esport efter en nem kamp på Ancient, hvor J3nsyy var i topform. Derfor er MASONIC fortsat nummer et i tabellen og kan - matematisk set - afgøre sæsonens grundspil på egen hånd.

Brøndby Esport derimod nærmer sig nedrykningsfare. Holdet har nemlig 15 point efter 15 kampe og ligger á point med HeroC1ty og CEPTER BITSKINS på henholdsvis 8. og 9. pladsen.

Stillingen i POWER Ligaen:

Også i 4. Division A var der et spækket kampprogram, og her spillede Multihunters Esportal sig tættere på de eftertragtede playoffpladser med to sejre mod henholdsvis Halstedhus 2 og Rydhave Blå.

Først skulle Multihunters Esportal i aktion mod Halstedhus 2, og her var Klatz i storform og havde en stor aktie i, at Multihunters løb med en 16-7-sejr.

Multihunters' anden kamp var mod Rydhave Blå, og her blev efterskoledrengene skudt tidligt i seng, da førstnævnte vandt med 16-5 hvor KENTO spillede en vanvittig kamp og leverede en 2.28-rating, der sikrede Multihunters en 16-5-sejr.

Stillingen i 4. Division A:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.