Madsport Esports er blandt de deltagende hold i POWER Ligaen Sæson 18.

Madsport køber sig ind POWER Ligaen

Madsport Esports har købt Singularitys spot og samlet en ny startfemmer til at duellere i det fine selskab.

Når sæson 18 af POWER Ligaen skydes i gang den 30. august, bliver det med flere nye skikkelser.

En af dem er Madsport Esports, der lige akkurat reddede sig endnu en sæson i 1. division i relegationspillet i sidste sæson. Denne sæson har de dog købt Singularitys spot, og de er derfor klar til at jagte triumf i Danmarks bedste CS:GO-liga.

Her er det i første omgang overlevelse, der er målet, forklarer Char0n, der er direktør i og grundlægger af Madsport Esports.

Ambitionerne for den kommende sæson er vel ligesom alle andre hold at vinde det hele og få en stor succeshistorie. Men eftersom at coren også er så ny, så spiller vi for at bevare pladsen i Danmarks stærkeste liga, og så sætter vi endnu større mål for den næste sæson igen om en eventuel plads i slutspillet.

Direktøren er fuldt bevidst om de kritiske røster, der måtte mene, at det ikke er fair, at han og Madsport Esports nu køber sig ind i POWER Ligaen. Muligheden kom, og derfor slog de til, forklarer han.

Jeg vil ikke gøre mig til dommer over, hvorvidt det er fair eller ej. Men alle ønsker at spille i den bedst mulige række, og det har været muligt at købe sig til spots i mange sæsoner, hvilket utallige andre hold også har benyttet sig af. Vi så en unik mulighed, som vi ikke følte, at vi kunne sige nej til.

Atlando-core får chancen

Til at forsvare Madsports farver har det været nødvendigt at hente nyt blod ind, efter organisationen vinkede farvel til den gamle core midt i juli.

Her er valget faldet på coren fra det Atlando-mandskab, der rykkede ned fra POWER Ligaen med et brag. Således er Tekzinz, buNNy og Mahhe klar til at trække i Madsports-trøjen, og hele processen er gået glidende, fortæller Char0n.

Processen fra at hive de tre Atlando spillere ind, til at nu sidde med en fuld startfemmer, har været en smertefri process, og en forholdsvis nem process også. Det gør arbejdet langt nemmere, når man sidder med tre spillere i form af buNNy, tekzinz og mahhe, samt en passioneret træner i form af ko5te, som alle er utrolig begavede, engagerede, og har et gå-på-mod, for at opnå sine mål, siger Char0n.

Det bliver altså til endnu en tørn i POWER Ligaen for blandt andet buNNy, og det glæder naturligt nok den 18-årige riffelspiller.

Vi er vældig glade for, at vi har fået muligheden for at spille i POWER ligaen igen under Madsport-banneret. Sidste sæson gik ikke som planlagt overhovedet, og vi nåede ikke at finde et stabilt lineup. Det var en sæson fyldt med stand-ins og forvirring, som resulterede i, at vi ikke kom ordentligt i gang endte med direkte nedrykning, siger buNNy og tilføjer:

Sidste sæson gik ikke som forventet, men jeg har troen på, at vi kan nå længere med det her lineup. Vi har hevet to nye unge spillere ind, og jeg er overbevist om, at vi med det her lineup kan bevise overfor folk, at vi kan meget mere, end vi har præsteret indtil videre.

Holdet fuldendes af de to spillere hAnsi, der sidste sæson tørnede ud for Ølgod Efterskole, og BloMMeN, der spillede under Campus Vejle * Vanitas-banneret. Begge er velbevandrede i 1. division, mens erfaringen med POWER Ligaen tværtimod er til at tage og føle på.

Men her har firepower trumfet erfaringen, forklarer buNNy.

Vi har bevidst valgt at hive nogle lidt yngre spillere ind, som har en del mere firepower, men dog mindre erfaring, end de spillere vi førhen har haft med. Det tror jeg kommer til at gøre en stor forskel i forhold til at komme godt fra start i POWER Ligaen, da vi burde kunne skyde os ud af mange situationer, og med tiden vil vi få en del mere erfaring og forhåbentlig kunne spille på et endnu højere niveau, siger buNNy.

Holdejer er ikke nervøs

Mens nogle måske vil kalde det at sats at hive tre spillere ind, som rykkede direkte ned i den forgangne sæson, så er det ikke de tanker, Char0n går med.

Sidste sæson var bare ikke deres, grundet det interne på holdet. Hvis man ser på resultaterne, så var næsten alle kampene utroligt tætte, hvor det hurtigt kunne have gået deres vej, trods de interne skavanker. Udover det så ved vi, at alle spillere kan præstere på et super højt niveau, det er set i samtlige andre sæsoner, såsom forrige sæson, hvor de endte  som nummer 7 lige før playoffs i en måske historisk stærk sæson, hvor coren bestod netop af tekzinz, mahhe og buNNy, siger Char0n og afslutter:

Så som jeg startede ud med, er jeg ikke spor i tvivl om, at vi møder op og skyder så mange hoveder, at den forrige sæson er noget, man bare glemmer. Den sidste sæson skal ikke definere spillerne og deres evner, men er et udfald af, når tingene ikke spiller internt, siger direktøren.

POWER Ligaen, hvor Madsport Esports altså skal kæmpe, skydes i gang den 30. august.

Holdkortet hos Madsport Esports ser ud som følger:

  • Danmark Tekzinz
  • Danmark buNNy
  • Danmark Mahhe
  • Danmark Hansi
  • Danmark BloMMeN
     
  • Danmark ko5te (coach)
#1(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 12:34
daxy
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
blommen er bare så lækker
#2(Med 13 svar)
10. august 2021 kl. 12:43
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Så man går fra at være tæt på nedrykning i 1 div, til at købe sig et spot i power ligaen? 😅
Det er så vanvittigt at man kan købe sig til et spot i den bedste række, forestil jer hvis det foregik sådan i andre sportsgrene 😂
Money is everything
#3(Med 10 svar)
10. august 2021 kl. 12:43
WeiZ
Det giver ikke mening for mig haha :p
#4(Med 9 svar)
10. august 2021 kl. 12:45
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tror det er få mennesker det giver mening for, udover dem der selv køber de spots, der er jo intet prestige i at spille i den bedste række i Danmark vejhjælp af penge og ikke niveau 😅
#5(Med 8 svar)
10. august 2021 kl. 12:48
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Samtlige organisationer har jo netop købt et spot, tag fx. Masonic, som havde en dårlig start, ender alligevel med at dominere de andre sæsoner. Lige så vel som Astralis Talent som bliver inviteret med i ligaen, fordi de hedder Astralis. Hvis man ser på det store billede, så kan spillerne godt spille med i ligaen, det har de også gjort alle andre sæsoner.

Det gamle lineup rykkede næsten ned, men det lineup den forrige sæson rykkede faktisk næsten op, og var 1 win i gruppe spillet for at tage en direkte oprykning.

Det bliver spændende at se buNNy og CO, bevise deres værd med et lineup, som rent faktisk ser utroligt stærkt ud. :)
#6(Med 7 svar)
10. august 2021 kl. 12:52
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Masonic er nu et dårligt eksempel eftersom de ikke købte spottet, blot hentede et hold der havde et spot :D
#7(Med 1 svar)
10. august 2021 kl. 12:55
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
De købte sig til spottet fra et hold som disbanded m8 :D
#12(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 13:06
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Fair enough jeg opgiver min pointe. Vil dog stadig give de andre ret at vi har haft hold det er lykkedes for, betyder jo ikke at det er et godt system.
#9(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 12:58
larzN
"kinetic sagde, efter den forrige sæson af Elgiganten Ligaen, farvel til deres holdkort, og derfor har organisationen valgt at sælge deres spot til MASONIC-mandskabet"

fra denne artikel: dust2.dk/Nyheder/12154-masonic-og-selfmade-er-klar..
#10(Med 3 svar)
10. august 2021 kl. 13:04
Spantinho
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Campus Vejle * Spar Nord missede oprykning, så de købte et spot.
#38(Med 2 svar)
10. august 2021 kl. 15:59
WeiZ
Men der er vel også forskel fra at misse oprykning, og så sidde og næsten rykke ned og så købe sig ind? :D - Vil sige der er en væsentlig forskel. For at smide et større eksempel på det, så div 4 hold, som ikke har vundet nogle games, som køber sig ind er jo også helt forkert. :D

Bare for at sætte det i perspektiv :p
#70(Med 1 svar)
18. august 2021 kl. 07:40
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Madsport rykkede næsten direkte op i den forrige sæson, med et andet lineup end det sidste. De misser en enkel kamp, som gør at de ikke rykkede direkte op, men ender i slutspillet til oprykning. :)
#71(Med 0 svar)
18. august 2021 kl. 12:58
WeiZ
Men det ændre ikke på min holdning :D
#8(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 12:58
Del337ed
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Hvis du vil snakke om noget som ikke giver mening, og det at skide på samtlige hold, så kunne man jo nævne at den core rykkede ned fra power ligaen sidste sæson
#17(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 13:24
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det er jo 2 forskellige hold?

Men så længe Dust2 er inde over handler og kan godkende "niveauet", så synes jeg faktisk det er en god løsning ift. at få den stærkest mulige liga.
#11(Med 16 svar)
10. august 2021 kl. 13:04
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Så længe Dust2 tillader handel med spots, vil det her være bagsiden af medaljen.

Hvis pengene ikke går til Dust2, men til indehaveren af spottet, så ser jeg intet problem. Købte man spottet af Dust2, synes jeg situationen var en ganske anden.
#13(Med 15 svar)
10. august 2021 kl. 13:06
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Umiddelbart er det jo tidligere ejer af spottet der tjener på det, og ikke dust2.
#14(Med 14 svar)
10. august 2021 kl. 13:14
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ja, præcis.

Man kan altså ikke altid bare købe sig til en plads i ligaen. Hvis det var tilfældet, ville jeg være bekymret. Nu kan det kun lade sig gøre, hvis nogen står med et spot, som de af den ene eller den anden grund ikke kan/vil gøre brug af. Det synes jeg er fair nok :)
#20(Med 4 svar)
10. august 2021 kl. 13:47
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Problemet er jo at de bare gav Astralis talent et spot, så nu er det bevist at har du et stort nok navn kan du godt bare ''få'' et spot, så synes det er lidt sværere end som sådan. Udover det sælger man bare til orgs i mellem er der ingen garanti for niveau. En person med nok penge kunne godt bare købe sig til et spot i ligaen hvis der er et til salg, og så bare stille op med et silver hold fra mm.
#25(Med 2 svar)
10. august 2021 kl. 14:20
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Nej, det kan en person ikke. Vi skal godkende det, og vi har et par gange afvist handler, da holdet enten ikke har været vurderet godt kok, seriøst nok, en mærkelig organisation eller lignende.
#27(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 14:24
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Lyder da dejligt at i har sådan nogle sikkerheds foranstaltninger på plads :D
#50(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 20:01
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
I burde måske have blokeret for den her transfer, jf. #21 - Et tildelt spot, der sælges sæsonen efter får jer til at se lidt dumme ud.

Alternativt skulle man have haft et slot i 2-3 sæsoner, før det er transferable? :)
#29(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 14:28
xdpiratmanden
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Du skal have lineuppet godkendt af dust2 for at få godkendt overførslen af spottet. Så der er faktisk sikkerhed på niveauet når du skal have et spot i en liga.
#21(Med 8 svar)
10. august 2021 kl. 13:57
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg kom egentlig til at tænke på at Singularity fik spottet af dust2 og nu en sæson senere sælger de måske spottet for mange tusind kroner og holdet har kun været med i en sæson som kun varede 2 måneder.

Det kan lige pludselig blive en måde for hold at tjene penge, hvis de lige samler et godt hold, får et spot af dust2 og så smutter en sæson senere og sælger spottet for 10.000kr.
#26(Med 5 svar)
10. august 2021 kl. 14:22
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er en god pointe og også noget vi har taget op efter det her. Singularity har ikke ligefrem en kæmpe stjerne i vores bog efter det her, og vi bør nok tage med om vi skal have en kontrakt på den slags hold.
#30(Med 4 svar)
10. august 2021 kl. 14:29
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er lidt at skide på jer og ligaen. Nu er det dog ikke fordi jeg tror det var deres intention.

Men i burde nok lave noget kontrakt med folk, som får et spot af jer, så sælger man efter 1 sæson, så skal i have 50% af salget eller mere, og efter 2 sæsoner så får i 25% af salget og evt efter 3 sæsoner kan man sælge og få 100% fortjeneste.

Det er i hvert fald på ingen måde fair over for jer og ligaen.
#32(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 14:33
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Og ellers skal det bare afleveres retur, hvis det sælges inden for eksempelvis 1 år. Forhåbentligt bliver det ikke et problem, men det er umuligt at tjekke for Dust2 om der forekommer penge under bordet.
#35(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 15:07
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Hvorfor skal de overhovedet have lov til at få profil på det? Føler det ville give mere mening, at de bare mistede deres spot, og dust2 fik det tilbage og et nyt hold kunne søge om plads i ligaen. Derudover synes jeg heller ikke, at det skulle være muligt for orgen f.eks at give det til en af deres spillere efterfølgende. Så hvis 3 af spillerne ville starte noget nyt, og orgen stoppede inden for cs, ville de ikke bare kunne købe spottet af orgen
#36(Med 1 svar)
10. august 2021 kl. 15:08
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er helt klart noget vi kommer til at kigge på. Tænker dog ikke vi skal have procenter, det har altid været ment som en måde holdene kunne skabe lidt økonomisk flow på og ikke noget vi skulle have noget ud af, så bliver nok bare sådan at vi tager pladsen
#37(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 15:20
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Helt fair, synes ellers i havde fortjent at få lidt også.
#49(Med 1 svar)
10. august 2021 kl. 19:59
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det havde jeg glemt. I det tilfælde burde Dust2 måske have blokeret for det.

Hvis der var tale om et hold, som havde været med i flere sæsoner, som Tricked eller Atlando, og de var nødt til at sælge, fordi de ikke havde et ordentligt hold, ville det være fint for mig.

Jeg tvivler dog på, at nogen grinder sig igennem en sæson for 10k :)
#54(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 22:12
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Helt enig at hvis det var Tricked eller Atlando osv, så ville det være noget helt andet. Virkelig pinligt at man som hold/org, får et spot af Dust2 og så bare skrider efter en sæson og sælger spottet.
#15(Med 1 svar)
10. august 2021 kl. 13:14
Famous
Money talks.. og det gavner alle.. hvis vi får en POWER liga med de stærkeste organisationer hvor pengene er bedst, så får vi også de bedste vilkår for talentudvikling og generel "spiller-pleje".

Så om det er OK at købe et spot eller ej, er egentligt lidt ligegyldigt. Hvis dansk CS skal videreudvikles så skal de bedste organisationer med bedste spillere findes i POWER ligaen. End of story ;)
#16(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 13:20
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
WORD +1
#18(Med 2 svar)
10. august 2021 kl. 13:23
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Virkelig god mulighed for ko5te, som fortjente en chance hos et hold i power ligaen. Dejligt at se, stort tillykke mate. Også et fint hold Madsports har fået sat sammen med en trio der kender hinanden og to gode talenter. Godt gået Char0n.
#23(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 14:12
Koste
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
<3
#28(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 14:24
Char0n
Guld Sæsonkort Sæson 18
Tusinde tak for de gode ord Sonny! <3
#19(Med 3 svar)
10. august 2021 kl. 13:28
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Uden at have set de andre hold i ligaen, må de være kæmpe favoritter til at rykke ned. Men det gjorde Tekzinz, Bunny og Mahhe jo allerede i sidste sæson, så det jo heldigvis ikke nyt for dem
#24(Med 1 svar)
10. august 2021 kl. 14:16
cube
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det du glemmer i den ligning er, at de blev holdt nede af mig i sidste sæson. Tror de vinder hele lortet
#33(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 15:01
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Du har ret. Tror faktisk også de vinder det hele nu👍🏼
#31(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 14:31
xdpiratmanden
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Tilgengæld blev de nummer 7 sæsonen før. Så de havde nok bare en dårlig sæson.
#22(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 14:10
foli
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Held og lykke til holdet og især tekzinz ❤️
#34(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 15:02
LakeTown
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
De bliver invitet og 2 måneder senere sælger de spottet?? what?? det sku en ommer :D

Jeg ved det er forslået før, men der bør kigges på regler om salg og invites af hold :)
#39(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 16:04
Rall0w
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvad står sådan et spot i nu til dags?

Mvh.
Den nysgerrige
#40(Med 1 svar)
10. august 2021 kl. 17:19
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Vi Sørby tidligere h3rOc1ty havde gerne købt spottet, og blev også kort tilbudt det, men kontakten stoppede bare.. Lidt ærgerligt vi ikke fik bedre chance for at handle, nu vi var så tæt på at rykke op.. Men held og lykke skal lyde til Tekzinz, Bunny, HeHo og Co.
#44(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 18:24
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Okay underligt at der ikke blev kørt en budrunde hvis i også havde vidst interesse for spottet.

Var det Singularity eller Dust2 der stod for kontakten? :)
#41(Med 12 svar)
10. august 2021 kl. 17:41
kREZ
Kan man simpelthen bare købe sig til at være med i den danske bedste række? Det virker godt nok sort.
#42(Med 1 svar)
10. august 2021 kl. 17:43
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Money talks :D
#46(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 18:30
kREZ
Det sgu for latterligt :-)
#43(Med 9 svar)
10. august 2021 kl. 17:51
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Man har altid kunne købe spots, uanset om det er division 4, 3, 2, 1 eller toppen af a ligaen - hvis man har nok dollars m8
#45(Med 8 svar)
10. august 2021 kl. 18:29
kREZ
Det jo fuldstændig håbløst at det kan lade sig gøre uanset niveau. Faktum er man burde spille sig op og ikke købe sig ind. Det lyder helt godnat.
#47(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 18:51
FBM
kan ikke gøre anderledes når folk disbander til højre og til venstre :(
#48(Med 6 svar)
10. august 2021 kl. 19:21
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sådan er det også i fodbold? I U17 og U19 Liga skal man købe licens for at kunne spille. Ved godt det ikke er helt det samme, men pointen med "money talks" er lidt det samme.
#51(Med 2 svar)
10. august 2021 kl. 21:05
kREZ
Det langt fra det samme i fodbold. Du kan ikke købe dig ind i superligaen, medmindre du køber hele holdet, og det helt anden snak.

Der er intet som retfærdiggør at man kan købe et spot. Den er ikke så lang.
#56(Med 1 svar)
10. august 2021 kl. 22:43
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Hvis du lægger mærke til hvad jeg skriver, så er det ikke Superligaen, men U17 og U19 Liga. Der hvor Under 19/Under17 spillerere er, dog er det stadig FCK, FCM, osv osv. Der skal du betale licens for at kunne spille. Hvis du ikke betaler licens, kan du ikke spille i den række. Derimod kan du komme i midten af tabellen i den anden bedste række, købe licens sæsonen efter og så rykke op i U17/U19 Liga :)
Edit: Det er dog heller ikke muligt at KØBE pladsen for penge, det kommer an på hvor mange landsholds spillere der er i truppen+trænere og mange andre ting der spiller en faktor
#58(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 22:51
kREZ
Jeg tror ikke du har helt ret i det. Som jeg forstår så bliver klubberne tildelt stjerner af DBU.

De 14 bedste klubber i Danmark som modtager de højst rangeret kommer i en liga for sig selv, udfra de stjerner DBU giver dem.

Og det skaber disse ligaer udfra stjerner
U15
U17
U19

Så er der
U17 & U19 divisonen med lavere antal stjerner, og det er dem mellem 15-30 bedste placeret.

Men du har helt ret i du kan ikke rykke op og ned. Men du kan ikke KØBE dig til DBU licens. Det noget DBU selv vurderer. Det står også sort på hvidt her :)

dbu.dk/nyheder/2021/maj/talentudvalget-tildeler-st..
#52(Med 2 svar)
10. august 2021 kl. 21:10
FBM
Det kan ikke sammenlignes med license overhovedet. Licens er for at turneringen kan køre rundt, og man betaler sig ikke op, for at spille på et højere niveau, ligesom der er tale om her. I fodbold betaler man licens (hvilket man også gør i ligaen), hvilket er lige for alle.
#55(Med 1 svar)
10. august 2021 kl. 22:42
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det er så ikke helt korrekt. Det er ikke muligt at spille i Ligaen, med mindre du har licens. Dog kan du være i den anden bedste række, komme midten i tabellen, købe licens og så spille i den bedste række :)
Edit: Bemærk dette ikke er i superligaen, men i U17 og U19 Liga. Altså spillere der er under 17 & 19 år
Edit igen: Det er dog heller ikke muligt at KØBE pladsen for penge, det kommer an på hvor mange landsholds spillere der er i truppen+trænere og mange andre ting der spiller en faktor
#60(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 23:02
FBM
Rimelig sikker på du misforstår mig. Alle hold i Ligaen betaler licens, som jeg også siger. Siger bare du ikke kan sammenligne at betale licens og købe et spot.
#53(Med 1 svar)
10. august 2021 kl. 21:26
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Kick ham tekzinz og lad blommen calle. De skulle have nappet mad0 med.
#59(Med 0 svar)
10. august 2021 kl. 22:55
BloMMeN
Dust2 fantasy vinder
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Ville på nuværende tidspunkt slet ikke kunne føle mig komfortabel med at calle på det niveau vi gerne vil være på, og desuden gør tekzinz det pisse godt, og lærer os unge en hel del, så jeg er taknemmelig for det ikke er mig der står i hans sko, og så skal jeg jo nok slå igennem som caller når den tid engang kommer
#57(Med 3 svar)
10. august 2021 kl. 22:45
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Som mange andre også nævner virker forløbet, med købet af spot, ikke super godt. Det er fedt at Dust2 skal sige god for handlen, men at Singularity kan få et spot og 2 måneder efter sælge det fordi de disbandede er noget rod, og at man så vælger at sige god/ sælge et spot til et hold hvor kernen rykkede ned og organisationen (som jeg forstår?) i sidste sæson var ved at ryge ud af 1. division, forstår jeg ikke - omvendt, så handler det formodentligt om hvordan man tilgår den slags forespørgsler fra administrationen.

Når man ser et hold som Sørby som, tilsyneladende, var ved at rykke op være interesseret i at købe spottet, burde det nok have været den vej man skulle kigge i stedet - i min optik, anyways.

Jeg kan sagtens forstå Madsports chefen, og så alligevel ikke. Stod jeg for en organisation, ville jeg nødig blive kendt som "dem der hopper over hvor gærdet er lavest" :D .. Hvis man mener at ens nye hold er slagkraftigt nok til den bedste liga i Danmark, så burde det vel reelt set ikke være et problem at køre igennem 1. division - om end BO1 kampe selvfølgelig altid kan være lidt drilske.
#61(Med 2 svar)
10. august 2021 kl. 23:06
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Men så kan man tale for, at den forrige sæson gik Madsport hele vejen til slutspillet til oprykning, hvor de var en tabt kamp fra at rykke direkte op i gruppespillet.

Masonic missede også oprykning i slutspillet i 1 div, men køber et spot i den øverste liga sæsonen efter.

Så det er en debat, som man evigt kan tale for eller imod, men sandheden er også bare, at de spillere som skal repræsentere Madsport i den øverste liga, har præsteret og vist at de sagtens kan spille med der, og som Char0n nævner så gik de næsten til playoffs i Power Ligaen forrige sæson, men havde en hård sæson i den sidste grunden det interne under Atlando.

Så hvis det ikke var Madsport, så var det et andet og så ville det stadig ikke være godt nok for nogle, mens for andre er det super fedt. :)

Held og Lykke til Madsport og co. det bliver fedt at følge!
#68(Med 1 svar)
11. august 2021 kl. 19:51
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tjoh, det kan man vel. Grundlæggende er jeg helt uenig i at man skal kunne købe sig et spot til øverste niveau - det virker på alle leder og kanter forkert. Men, at Dust2 skal sige god for handle er selvfølgelig en god start - men udefra virker det skørt. Omvendt er det jo deres liga, og de skal gøre som de vil og sige god for de handler der giver mening, eller inviterer dem de tænker giver mening - men det kan også være den slags der kan give et ærgerligt syn på Danmarks bedste liga, hvis man ikke har stort indblik i scenen osv.
#69(Med 0 svar)
11. august 2021 kl. 20:20
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Dust2 godkender også de endelige handler med spots, enten godkendt eller ikke. :-)
#62(Med 7 svar)
11. august 2021 kl. 10:14
Elemenation
Godmorgen :)

Hvor bliver disse omtalte spots handlet henne? Det virker som et marked der ikke findes men så alligevel findes det?

Jeg sidder som holdejer på et hold vi havde håbet kunne starte i 1 div. Men det virker nærmest umuligt at få lov til at tilmelde sig 1 div. Og hvis man læser tilmeldingen så er chancen jo ret lille for at få lov til at starte i 1 div.

Så sidder der nogen med intention om at sælge deres spot! så kontakt gerne mig tak :)
#63(Med 1 svar)
11. august 2021 kl. 10:19
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Markedet hedder at man holder øje med hvad orgs i 1.div eller hvor end man har lyst til at købe sit spot, og ser om man kan komme i kontakt med dem.
#65(Med 0 svar)
11. august 2021 kl. 19:34
Elemenation
Jaa det kan jeg ligesom se :D
#64(Med 2 svar)
11. august 2021 kl. 10:22
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
twitter.com/inspire_1337/status/1424298708.. ham her sælger et spot i første div.

Håber at dit hold er stærkt nok, det er trods alt nogle af de bedste hold i Danmark, som også begår sig i 1 divisionen, plus så koster et 1 div en hel del kroner m8
#66(Med 1 svar)
11. august 2021 kl. 19:36
Elemenation
Linket virker desværre ikke :)

Holdet er stærkt nok, det er faktisk nok det eneste jeg ikke er i tvivl om :P

Vi har et hold investorer i hånden som er klar på projektet inkl. mig selv :) så økonomien er faktisk det der er mest styr på :D
#67(Med 0 svar)
11. august 2021 kl. 19:45
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
twitter.com/inspire_1337/ det er en af de nyeste tweets m8 held og Lykke til holdet
#72(Med 1 svar)
18. august 2021 kl. 13:20
duargon
dig fra 1.6? :)
#73(Med 0 svar)
20. august 2021 kl. 17:56
Elemenation
yeees
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.