Pimp fik sin debut i Elgiganten Ligaen 1. Division i dag.

Sådan gik Pimps debut i Elgiganten Ligaen 1. Division

I går kom det frem, at Pimp skulle hjælpe et mandskab i 1. Division, og i dag fik den tidligere Liquid-stjerne sin debut i ligaen.

Pimp fik i dag sin debut i 1. Division, og her viste den tidligere Liquid-stjerne, at han i den grad stadig kan spille Counter-Strike.

Den danske kommentator, analytiker, ekspert og tidligere CS:GO-stjerne hjælper nemlig holdet i de næste to uger, og i dag var altså første dag på kontoret i VSPR-lejren.

VSPR og Agaming stødte sammen på Nuke, og her viste Pimp i sandhed, at han stadig kan lidt på serveren, da VSPR sikrede sig de første tre point i sæsonen indtil videre.

Pimps tropper havde det svært i kampen, som så dem komme på bagben tidligt i opgøret. På den ellers meget favorable CT-side af Nuke blev det aldrig til det helt store fra VSPR, som måtte se sig være bagud 6-9, mens Pimp endte halvlegen med at have skudt ni og være død ti gange.

Da sideskiftet havde sat ind kom ekspertens ekspertise og erfaring dog i spil, da han samlede AWP'en op og sammen med VSPR kom tilbage i opgøret.

Med Pimp i front skød det danske mandskab sig nemlig forbi Agaming og tog en snæver 16-14-sejr, hvor den tidligere Liquid-stjerne skød 23 og topfraggede for sit hold, hvilket samtidig bringer VSPR op på tre point i ligaen.

Pimp er dog ikke færdig for i aften, da han og VSPR skal i duel igen allerede om kort tid, når modstanderen hedder Ignite.

#1(Med 1 svar)
26. januar 2021 kl. 20:51
Kristja
Shit en garvet KD spiller!
#2(Med 0 svar)
26. januar 2021 kl. 21:40
Tyze
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
:D
#3(Med 0 svar)
26. januar 2021 kl. 22:08
DamiX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Grøn KD spiller igen igen
#4(Med 0 svar)
27. januar 2021 kl. 08:58
HolyBoyNamedJesus
Det var sgu fedt at se hans stream!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.