device mener ikke, at han er den bedste spiller nogensinde i CS:GO.

device: "s1mple er den bedste nogensinde"

device fortæller i et interview, at s1mple er den bedste spiller nogensinde.

I et interview med Escorenews.com kommer device ind på flere temaer, som hvor meget ansvar han har fået på Astralis-mandskabet, hvem der den bedste spiller nogensinde i CS:GO og den danske CS-scene.

Astralis var med til BetBoom Dacha 2023, og i den forbindelse blev device interviewet, hvor han fortæller omkring det ansvar han har uden for serveren for de yngre holdkammerater i Astralis.

Jeg synes, at vi inden for spillet har et meget, meget kompetent hold. Siden jeg kom tilbage til Astralis sidste år, har jeg haft et større ansvar for mange af de ting, der foregår uden for spillet. Jeg synes, det er godt. Jeg er også ældre end de andre fyre, så det følger med alderen.

Det handler mere om at lede ved eksempel og vise, hvornår man skal gå i seng, og alt det der med, hvordan vi skal opføre os som professionelle spillere. Forsøge at give nogle gode taler før store kampe og minde fyrene om også at nyde det, for der er meget pres, men det skal også være sjovt.

Derudover bliver device spurgt ind til, om han er den bedste spiller nogensinde i CS:GO. Han mener ikke, at han er den bedste, men derimod, s1mple.

For mig er s1mple, Sasha, den bedste. Jeg synes, at han var den bedste i lang tid. Jeg ved, at jeg har vundet mere end ham. Men det betyder også meget for mig at blomstre med individuel færdighed. Jeg var aldrig den bedste i et år.
For mig er det naturligt at se på s1mple. Jeg tror også, ZywOo kunne være deroppe med s1mple, hvis han havde flere år. Jeg er glad for at være den, der har vundet mest og haft en stor rolle i det.

Falcons, som har danske Zonic som coach, har tidligere været et sted som device og flere af de bedste spiller, har været rygtet til. Her fortæller device, at han er glad for at forlænge med Astralis, og at den danske CS-scene er i en spændende fase.

Der er altid noget sandhed i rygter, men jeg er glad for, at jeg valgte at blive. Jeg er bare virkelig glad og spændt for at spille med de nye fyre. Jeg synes, de er gode spillere, og vi har det bedste danske hold her.

Jeg synes, vi har masser af nye spillere. Måske ikke helt klar til tier-1 endnu. Vi har Preasy Esport, der var ret gode, i hvert fald online, de har ikke spillet LAN endnu.

Vi havde en lang periode, hvor vi ikke fik mange talenter, men nu har vi Staehr fra Sprout. Vi har Buzz, der vil finde et nyt hold. Vi har nogle der spiller i Sprout nu. Jeg tror generelt, vi har mange spillere, der vil blive bedre, det handler bare om tid.

Astralis har netop spillet med i BetBoom Dacha 2023, hvor det blev til to nederlag i streg. Dermed er der ikke flere kampe på programmet for device og Astralis i 2023.

#1(Med 2 svar)
9. december 2023 kl. 16:29
Hunt
"Jeg er glad for at være den, der har vundet mest og haft en stor rolle i det."
-Dupreeh har vel vundet mere nu
#3(Med 0 svar)
9. december 2023 kl. 17:15
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Tror han mener han har vundet mest sammenlignet med Simple 😀
#4(Med 0 svar)
9. december 2023 kl. 17:15
Unlucky-Luke
tror han mener i forhold til s1mple og zyw00 som han mener er de bedste.
sådan forstår jeg det i hvert fald.
#5(Med 0 svar)
9. december 2023 kl. 17:25
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Den skid er vist ved at være slået efterhånden. Altså bedste spiller i CSGO
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.