Nu skydes relegation i gang

Mandag skal de første op- og nedrykkere i divisionerne findes.

Grundspillene i POWER Ligaen og divisionerne blev i sidste uge afgjort, og her rykkede nogle hold direkte ned, mens andre spillede sig i slutspillet.

Der var dog også flere i spil til enten at redde sig en sæson mere i deres nuværende række, eller tage springet og rykke op. Og nogle af de mandskaber skal vi finde i dag.

Her går relegation nemlig i gang, og dagen skydes i gang med en kamp om en plads i 4. division i næste sæson.

Klokken 17:00 brager CV - Kammeraterne og Cracked Esport nemlig sammen.

Vinderen af opgøret holder liv i håbet om at blive i 4. division i næste sæson, da de går videre til næste runde i relegationspillet.

Her venter nemlig en duel mod Obliviate Academy onsdag i denne uge.

Fra Royal Arena til divisionen

Når det opgør er ovre, så står der kamp om 1. division på programmet. Her skal Sørby Esport og AaB nemlig i duel om en plads i 1. division.

Sørby har smadret alt og alle i 2. division B, og særligt Sukker, som var på scenen i Royal Arena ved BLAST-showmatchen søndag, har været vanvittigt spillende. Den 14-årige spiller har en gennemsnitsrating på hele 1.21 for sæsonen.

Overfor dem står AaB, som sluttede på en andenplads i 2. division B. Vinderen af opgøret kan se frem til at møde enten Obliviate eller Luxera senere på ugen om en plads i 1. division i næste sæson.

Aftenen på streamen er:

17:00 - Danmark MultiHunters Esportal vs. Danmark Hafnia
20:00 - Danmark Sørby Esport vs. Danmark AaB

Følg med her:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.