Søger du hold til næste sæson?
11D : 04T : 31M : 00S

Talenthold nærmer sig toppen: Nu bliver det uden veteranen

POWER Ligaen er snart tæt på at være halvvejs gennem sæsonens forløb.

Sæsonen er snart ved at være midtvejs og det kan godt mærkes på holdene i øverste række efter aftens mange opgør.

Det var Astralis Talent drengene, som fyrede op for aftens første kamp, da de sejrede 16-8 mod Bricksports.

Det var dog stadig veteranen, cajunb, som spillede med i begge kampe, da de efterfølgende fortsatte i samme dur mod Atlantic. Her sejrede de 16-7.

Det røde mandskab indtager derfor en fjerdeplads i ligaen efter den hæsblæsende dag, der også indeholdte udskiftningen af cajunb som de ikke kommer til at fortsætte med.

CEPTER BITSKINS ramte muren efter de mødte vaskebjørnene i et opgør, der var uforudsigeligt, da Tricked allerede sejrede i 19. runde, 16-3.

De næste på gæstelisten hos Tricked var Sashi Esport.

Dette blev til en lidt længere fornøjelse, da Ryxxo og co. kom foran 7-2 og derefter dominerede kampen, da de marcherede ind på T-siden.

Med et besejret Tricked-mandskab bliver bunden dog stadig vedligeholdt af de samme hold i denne uge. Sashi Esport sniger sig dog op ved siden de resterende mandskaber.

Flames Acsent er fortsat alene på henholdsvis 12 point efter de gik 1-1 i dagens aktion.

Her tabte de nemlig opgøret mod Struggletony. Det var nemlig den 27-årige holzt, som slæbte mandskabet over målstregen efter de to nederlag tidligere på aften.

MASONIC er de eneste, der trygt kan slukke pc'en og kalde dagen for godkendt efter deres enkelte opgør mod Prosapia Esport, hvor de sejrede 16-11, samt sikrede yderligere tre point på toppen.

Stillingen i POWER Ligaen er således:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.