FOTO: GGW

GGW hovedarrangør: "Det er en kæmpe forløsning"

Dust2.dk har lånt Lasse Kjær, festivalleder og hovedarrangør ved GGW, til et stort interview om det turbulente forløb for GGW #26.

Geeks Gone Wild afholder deres 26. LAN den 28.-30. januar i Gigantium i Aalborg.

Eventet var egentlig aflyst på grund af corona-restriktioner, men efter folketingets beslutning om lempelser af restriktionerne, er det nu genopstået i en lidt anderledes udgave.

Det er en kæmpe forløsning, vi er ovenud lykkelige. Vi var virkelige slået ud af, at vi blev nødt til at aflyse GGW #26. Selvom det var imod alle odds, så er det superfedt, at vi alligevel kan afvikle noget i 11. time.

Hvilke ændringer er i blevet nødt til at lave i programmet?

Der vil ikke være et messeområde, stor scene eller +18 område af hensyn til corona-retningslinjerne – men vi garanterer den samme høje kvalitet af LAN i 47 timer, som GGW er kendt for. Det bliver et klassisk LAN uden show og lir, men med hygge og dyrkelse af den fælles passion. Dette afspejles også i den nedsatte billetpris på 200 kr.

GGW plejede jo at være en stor turnering for pro-holdene, men hvad er forventningen med så kort varsel? Og regner I med at sælge 860 billetter på så kort tid?

Med så kort varsel bliver holddeltagelsen bestemt ikke den samme størrelse, men vi har lavet en super lækker custom pokal og har en præmiepulje på 10.000 kr. Vi håber da, at sup-toppen vil bakke op, da de altid plejer at møde talstærkt op til vores event.

Selvom holdet bag GGW håber på stor opbakning, er de lidt forsigtige med at sætte forventningerne alt for højt, selvom billetsalget startede med et brag.

Om vi får udsolgt, tør jeg ikke at sige, men jeg kan sige, at på nuværende tidspunkt, 2-3 timer efter vi åbnede billetsalget, har vi allerede solgt knap 180 billetter. Så det går virkeligt stærkt.

Kan det overhovedet lade sig gøre at lave et LAN med så kort varsel?

Ja naturligvis kan vi det, siger Lasse Kjær meget bestemt og uddyber:
GGW er så stærkt organiseret og har så mange passionerede frivillige, så da de i lørdags hørte, at dette måske kunne blive et scenarie, smed alle alt, hvad de havde i hænderne, tog fri fra job osv., fordi der måske skulle afholdes et GGW LAN om 14 dage. Så selvom det er med kort varsel, tør jeg godt stå på mål for, at kvaliteten af eventet ikke bliver dårligere af den grund.

Selvom det hele er sket meget hurtigt, har GGW, med mange års erfaring i bagagen, allerede styr på en stor del af det praktiske arbejde forud for afviklingen af LAN'et.

Vi skal have kogt seks måneders arbejde ned til under 14 dage fra ide til afvikling. Vi har allerede løst en del opgaver. Alt vedrørende kiosksalg, brandtegninger, sikkerhed, gamecrew, rekruttering af frivillige og udarbejdelse af en detaljeret sundhedsplan for COVID-19.

Nu skal vores primære fokus være på markedsføring, så vi får så mange som muligt ud og få en fed oplevelse til GGW Against all odds.

Ville det ikke være lettere at holde fast i aflysningen, og så holde det enten senere på året eller næste år?

Jo det ville være suverænt det nemmeste at aflyse, men det har vi bare ikke lyst til. Vi er jo et frivilligt event. Vi brænder for at give andre med samme interesse som os en oplevelse. Så hvis muligheden opstod, ville vi gribe den. Specielt fordi vi så ind i et 2022, hvor det ikke var muligt at leje Gigantium på et andet tidspunkt resten af året.

Du kan læse mere om GGW Against all odds og købe billetter på geeksgonewild.dk.

#1(Med 1 svar)
19. januar 2022 kl. 09:42
SnaL
Hvad tid starter CSGO Turneringen om fredagen?
#4(Med 0 svar)
19. januar 2022 kl. 12:25
PulzAr
Lørdag
#2(Med 0 svar)
19. januar 2022 kl. 10:30
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Alligevel imponerende at der kun er 1/4 billetter tilbage, hvis man kigger på planen.
Fedt folk er hurtige til og bakke op om det.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.