GGW lokker med toast og AFK konkurrencer til tilskuerrækkerne.

GGW afholder LAN sidst i januar

Det tidligere aflyste GGW #26 bliver nu alligevel afholdt den 28.-30. januar under navnet "Against all odds". Lempelser i Corona-restriktioner gør, at eventet nu igen kan afholdes i Gigantium.

Julen varer måske alligevel til påske. Den danske CS:GO scene har i hvert fald fået en sen julegave i form af årets første store LAN turnering.

Det står GEEKS GONE WILD for. De aflyste ellers det planlagte event i slutningen af december, men nu er det igen blevet muligt at afholde events i Gigantium, så længe deltagerne bliver adskilt i to sektioner.

GGW melder ud på egen hjemmside, at billetter allerede er sat til salg. Du skal derfor være hurtig, hvis du skal gøre plads i kalenderen til LAN-eventet, der starter om ti dage.

De 860 billetter koster 200 kr. i stykket og giver adgang til deltagelse i konkurrencer, parkering og overnatning. Du kan også købe madbillet til fire måltider for 200 kr.

Den danske turneringsarrangør giver samtidig et par bevingede ord, for at tænde ilden i de danske gamere.

Vi vil have LAN, og vi vil have det nu!!!!

Corona har været en svær modstander i forhold til det planlagt GGW. Vi er dog ikke til at slå ud, derfor åbner vi nu for tilmeldingen til årets første og fedeste LAN. Gaming, hygge, social sammenværd, Toast, Turneringer og AFK konkurrencer, så er opskriften vist på den bedste weekend.

Der vil blive afholdt turneringer i både Minecraft, Fortnite, Rocket League og selvfølgelig CS:GO.

Hovedturneringen for Counter-Strike byder på premier for 10.000 kr. Heraf går 7000 til førstepladsen, mens andenpladsen må nøjes med 3000 kr.

#1(Med 2 svar)
18. januar 2022 kl. 21:33
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
172.000 for at afholde et lan for 860 mennesker ? Det lyder godt nok billigt og skrabet. Lokalerne, samt opvarmning, opstilling, strøm, internet. Der må være sparet gevaldigt andre steder eller blevet doneret godt med kroner fra kulturfonden i Nordjylland.

Men fedt at nogle tør gå forrest ved at afholde ting igen med mange mennesker. Det trænger vi til
#2(Med 1 svar)
18. januar 2022 kl. 22:01
GGWLange
Der er ingen tvivl om at det under normale omstændigheder ikke kan lade sig gøre at holde LAN for 900 mennesker for 172k
Der har været nogle dejlige samarbejdspartnere inde over, som gerne vil GGW og derfor har hjulpet godt til.

Når vi snakker om "skrabet" så er visionen med dette event at lave noget som stadig er fedt for deltagerne, men i og med vi ikke skal have scene, messestand, stor produktion osv - så er det altså muligt at "spare" en del penge.

Alene billet indtægten for i år vil ikke kunne betale for scenen sidste år
#3(Med 0 svar)
19. januar 2022 kl. 05:41
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Skrabet var måske et forkert ord. Faktisk tror jeg også nogle synes det er fedt nogle gange med et gammeldags lan uden alt det ekstra støj, hvor man bare skal game.

Jeg har fuld respekt for det I laver og I må kunne jeres kram, ellers havde jeres samarbejdspartnere ikke været så behjælpelige.
Det giver heller ikke mening og lave et kæmpe setup så hurtigt, da regeringen hurtigt kan ændre strategi igen, så ganske fornuftigt.

Synes det er fedt I springer ud i det her i januar og jeg håber andre følger trop, så vi kan se at det ikke er farligt og mødes ansigt til ansigt :)
Al held og lykke
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.