Ærlig IGL om blomstrende Singularity: "Vi var bange for at tabe, fordi vi har været så ringe"

Det ene af POWER Ligaens førerhold er kommet strygende fra start med lutter sejre.

Sæsonen i POWER Ligaen er i fuld gang, og en af ligaens nye skikkelser i denne sæson er Singularity, der i skrivende stund ligger på en delt førsteplads side om side med de forsvarende mestre fra Tricked.

Det er en tilfredsstillende start på sæsonen, lyder det fra holdets ingame leader, larsen, der dog også pointerer, at det var, hvad han forventede.

Det er godkendt, må man sige, men jeg føler også, at alle kampene, vi har spillet indtil videre, skulle vindes. Vi har haft vores problemer, men så længe man holder nullet, så er alt godkendt i en bo1-sæson, siger larsen.

Singularity gik ind til sæsonen med et holdkort, der foruden larsen bestod af smF, IceBerg, holzt og notaN. Sidstnævnte blev bænket midt i maj, og i stedet er Vster hevet ind som midlertidig erstatning. 

Vster står som standin lige nu, men vi praccer også med ham. Han har gjort det super godt. Han passer ind, og han er en spændende spiller fyldt med selvtillid. Så vi ser, hvordan det ender, men han er uden tvivl en rigtig spændende spiller.

Skal jeg forstå det som, at I arbejder på at gøre Vster til en mere permanent spiller hos Singularity?

Det håber jeg, men nu må vi se. Vster er i hvert fald en perfekt erstatning. Han kommer ind med selvtillid og er ikke bange for at lave et play og rammer rigtig mange headshots. Vi arbejder på at få ham sat ind i vores spil, og så må vi se, om han bliver ved med at være helt flæk, siger ingame leaderen.

I denne sæson er det blevet til ni point ud af ni mulige, og holdet er i larsens optik ved at finde formen. Det har også ført til ændringer i forberedelserne og træningen. Problemet har især været individuelt, mener IGL’en. 

Jeg tror, vi har haft problemstillingen med, at vi var bange for at tabe, fordi vi har været så ringe. At gå ind med den indstilling til kampe gør, at du ikke tør at lave de plays, som skal laves i nutidens CS. Det behøves slet ikke at spilles pænt mere. Det handler mere og mere om at reagere på, hvad du ved og satse meget mere, end man førhen har skullet, fordi folk spiller så meget fire mand i en klump, siger han og tilføjer, at han håber, vendepunktet er nået.

Jeg håber, vi har ramt vendepunktet fra nu. Vi har fået ny energi og mere rygrad, og vi har snakket rigtig meget om, hvad der egentlig gør, at vi taber. Vil hellere have folk taber en duel, end at vi bliver fanget på at spille for pænt. Det er sværere og sværere at have aftaler til hvad der sker, det handler mere om at være god for 3 når de kommer på ens site, end at stå i et setup. Det er mig lige godt hvordan vi skyder dem, så længe vi bare gør det.

Singularity møder QBF klokken 19 mandag aften.

Holdet består af følgende:

  • Danmark larsen
  • Danmark smF
  • Danmark IceBerg
  • Danmark holzt
  • Danmark Vster (Stand-in)
     
  • Danmark trace (Coach)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.