Opret Log ind
POWER blog: "Luften var renset mellem spillerne på holdet"
Den næste del af Pimps blog kommer blandt andet ind på afskeden med deres coach, samt ankomsten af den nye og hans indflydelse
Skrevet af: rijaH    8. marts 2017 11:53      

I Pimp's forrige blog kunne vi læse om deres nedtur til ESL Pro League finalerne i Brasilien, og i denne kommer vi med til eventet Northern Arena i Canada og et farvel til deres coach og et goddag til den nye.

Fest-glad dansker som jeg er, brugte jeg tiden, efter vi havde evalueret, hvor ringe vi var, på at tage ud og opleve det brasilianske natteliv. Det skulle vise sig at være et godt move, idet jeg sammen med JDM noget overraskende fik hele holdet med på tur, og det var måske lige, hvad vi havde brug for.

Der blev snakket en masse lort og drukket en masse flasker, og den efterfølgende dag var som om luften var renset mellem spillerne på holdet, og vi kunne nu se fremad.

Hjemme fra Brasilien havde vi kun en uges forberedelse, før vi skulle afsted til to turneringer i træk. Northern Arena i Canada, og ESL ONE Oakland stod på menuen. To events jeg personligt havde håbet kunne blive et vendepunkt for os som hold. Forberedelsen var, taget omstændighederne i betragtning, okay, dog med masser af plads til forbedringer.

De snakke vi havde i Brasilien, følte jeg havde en positiv effekt på folks humør, og det virkede til, at folk prøvede lidt mere end hidtil at udmærke sig i div. områder, de nu skulle arbejde med, jeg selv inkluderet. Jeg har døjet med noget tennis/golf albue, hvilket har gjort, at jeg på ingen måde har kunne spille den mængde timer, jeg gerne ville, men det blev markant bedre efter Brasilien, og jeg fik lagt flere timer i spillet, hvilket hurtigt kunne mærkes på det personlige niveau.

Afsted til Northern Arena med fornyet tro på tingene, ikke mindst i kraft af vores søgen af ny coach havde givet pote. Efter vi sendte Immortals ud af gruppespillet i Brasilien, valgte de at kicke Zews, som tidligere havde været coach for SK under deres to Major sejre.

Han var et oplagt valg, og heldigvis for os troede han nok på vores hold og projekt til at sige ja tak. Han var ikke til stede under førstedagen, hvor vi led et underligt nederlag til Heroic. En bo1 kamp de aldrig rigtig gav os en chance for at komme ind i, de spillede flot.

Efterfølgende eliminations-kamp mod Complexity blev hurtigt overstået med en sikker 2-0’er, vi viste en smule klasse til en forandring imod et undertippet hold. Noget vi har haft enorme problemer med imod rigtig mange af de amerikanske hold, som vi burde slå stensikkert hver gang.

Zews ankom, og vi var klar til vores kamp om semifinalespottet mod G2. En kamp der bølgede frem og tilbage, men en kamp vi i sidste ende måtte se os tabe 1-2. Følelsen af at tabe er aldrig sjov, men alligevel sad jeg personligt tilbage med en okay følelse.

Vi havde for første gang siden New York spillet Counter-Strike som et hold, og de individualister vi nu engang har virkede til at forstå det også kan bære frugt at gøre.

Om det skyldtes Zews' ankomst, at folk nossede sig op, eller folk simpelthen var trætte af at tabe skal være usagt, men bedre blev det – Afsted til IEM Oakland!

#1 str1x
2017-03-08 12:03
Synes denne blog var lige lovlig kort, men ellers rigtig god læsning som altid!
#2 sycrone
2017-03-08 12:11
Enig. Troede stadig jeg var på twitter.
#3 Martin
2017-03-08 13:23
Hold nu kæft. Du læser sq da aldrig mere end header og teaser :D
#5 sycrone
2017-03-08 13:30
Jeg kigger kun billeder Martin!
#9 str1x
2017-03-08 14:47
+1
#4 Martin
2017-03-08 13:24
Det var pga. af ham her.
http://www.dust2.dk/Nyheder/1903-power-blog-tv-syd..

:|
#6 maggieb
2017-03-08 14:19
Læste kun tilten, men luften kan ikke være renset helt.

https://twitter.com/Liquidnitr0/status/83925826377..
#8 cube
2017-03-08 14:33
hvad har det at gøre med liquids hold?
#7 BarcodeNone
2017-03-08 14:30
I næste episode af..Så længe fortsættelsen kommer hurtigt efter, så har jeg ikke noget problem med en kort entry
in other news glæder jeg mig dog som et lille barn til at læse MODDII's kommende beretning om Katowice og transfer-virakken
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere