Opret Log ind
Campus Vejle * Flammen sikrer sig oprykning i Elgiganten Ligaen
Der var internt opgør på programmet her til aften, da de to Campus Vejle-hold spillede om oprykning til Elgiganten Ligaen.
Skrevet af: annemai    18. november 2020 20:56      

Her til aften var der spændende opgør i 1. division, da kampen om oprykning til Elgiganten Ligaens øverste division skulle afgøres.

Her var det to mandskaber, der kendte hinanden utroligt godt, da begge hold er fra Campus Vejle - nemlig Campus Vejle * Instinct og Campus Vejle * Flammen.

Kampen startede ud på Vertigo, og her var det et dominerende Flammen-mandskab, der var mødt op til kamp. Det var derfor intet problem for flammerne at tage første map 16-5, særligt ledt an af en brandvarm MiLLER.

Næste map stod på Train, og her var det dog Instinct-holdet, der fik lagt sig i spidsen. Flammen fik dog kæmpet sig tilbage, og kunne i sidste ende tage sejren 16-14.

  • dk Campus Vejle * Flammen vs. dk Campus Vejle * Instinct (2-0)

BloMMeN sætter ord på sejren samt forventningerne til næste sæson af ligaen:

Det er helt sindssygt lige nu. Vi kom bagud, men blev enige om at tage det stille og roligt og se, om vi ikke kunne få grindet nogle runder. Jeg føler, at vi spiller rigtig godt på andet map og tager den bare hjem der, så det er fedt.

Til næste sæson skal vi i hvert fald have praccet en del op til, og så håber vi, at vi kan spille op med nogle af med holdene og forhåbentligt vinde en del kampe.

Det var da heller ikke et hvilket som helst hold, Flammen mødte i dag. At spille mod sine skole-kammerater havde bestemt en betydning, fortæller BloMMeN.

Man har jo gået og været lidt ekstra nervøs, fordi det er nogen, man kender. Vi har ikke så meget kendskab til dem som CS-spillere, fordi vi ikke praccer mod dem - fordi det kan skabe dårlig stemning, hvis man sidder og snakker om praccs på skolen.

Men det er selvfølgelig ekstra fedt, når man kender dem og spiller en god kamp. Det er lidt fedt på en eller anden måde, men om det havde været dem eller et andet hold, så var vi gået ind til opgøret med selvtillid og håbede på at vinde, hvilket vi jo så gør i den her kamp.

I morgen mødes de to hold formentlig igen - dog uden for serveren, når endnu en skoledag står for døren. BloMMeN regner dog med god stemning i kantinen.

Dagen bliver kort - vi har kun to moduler, men det bliver med god stemning. Vi skal nok også have kigget den stream igennem for at se, hvor fedt det egentligt var.

Med sejren har Campus Vejle * Flammen dermed sikret sig oprykning til den øverste division i Elgiganten Ligaen. Her har det blandt andre været hold som Copenhagen Flames og AGF, der har deltaget i denne sæson.

Interviewet med BloMMeN kan ses her:

#1 JSand
2020-11-18 21:08
Tillykke til mad0 og resten af Flammen! <3
#2 Martin
2020-11-18 21:23
Mad0 for satan!
#3 Sander
2020-11-18 21:23
Tillykke!
#4 Luffe-
2020-11-18 21:33
Kæft hvor flot. Mad0 du er min nye pro helt
#5 Tyze
2020-11-18 21:33
Skuffet over at Mad0 ikke bringer artiklen! ;)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere