Søger du hold til næste sæson?
01D : 19T : 31M : 26S
Patsi er færdig i Liquid efter bare fire måneder.

Nu begynder udskiftningerne på rygtet cadiaN-hold

Liquid har lavet den første ændring, siden rygteterne startede.

Det er efterhånden længe siden, at det i første omgang blev erfaret, at Liquid skulle lave store ændringer på holdkortet.

I den forbindelse var cadiaN en af spillerne, som angiveligt skulle have en aftale på plads i Liquid, men først nu begynder udskiftningerne endelig at tage plads, da russiske Patsi har spillet sin sidste kamp i Liquid-trøjen.

Det skriver Liquid lørdag aften på X.

Den bare 20-årige russer lavede et skifte til Liquid for fire måneder siden, efter han imponerede på Spirit-mandskabet, hvor han for alvor fik sit gennembrud.

Opholdet hos Liquid har dog langtfra været imponerende, da Patsi blot har levering en meget gennemsnitlig rating på 1.02, hvorfor Liquid nu søger grønnere græsgange.

Hvis man tager rygterne til gode, er det angiveligt skullz og den nuværende FaZe-spiller Twistzz, der skulle være på vej tilbage til Liquid, som han desuden var en del af under organisationens storhedstid.

FaZe og Twistzz har ellers indledt CS2-kapitlet på manér, da alle turneringerne, de har deltaget i indtil videre, er endt med trofæer og heftige præmiesumme, men det skulle indtil ikke have ændret på canadierens planer.

Liquid består derfor nu af:

  • Canada NAF

  • YEKINDAR

  • USA oSee

  • Rainwaker

  • Canada daps (Coach)

#1(Med 2 svar)
19. november 2023 kl. 02:43
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Virker vildt hvis twistzz overvejer at skifte tilbage til Liquid. FaZe (ropz) er rimelig godt kørende.
#2(Med 1 svar)
19. november 2023 kl. 10:40
olsen225
tænker også det samme de har vundet 3 ud af 3 turneringer men hvis rainwaker og oose ryger så mangler der jo kun spottet fra rainwaker
#3(Med 0 svar)
19. november 2023 kl. 13:30
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Enig tho.

Spiller for spiller synes jeg sku der er meget mere ramasjang hos FaZe.
#4(Med 0 svar)
21. november 2023 kl. 04:51
DOMINA7HOR
... and so it begins!

For at blive ved Patsi, som trods alt stadig er en utrolig dygtig og talentfuld spiller, med et stort potentiale, så har han i øvrigt hurtigt fundet et nyt hjem. Han er således tæt på at skifte til PARIVISION.

Patsi havde angiveligt interesse fra både Aurora og 1WIN. Derudover blev han eftersigende også tilbudt til OG, et tilbud han dog afviste, for i stedet at skifte til PARI. Et femte og unavngivet hold skulle også have været interesseret, og sågar tæt på at lukke en aftale, men det skifte faldt til jorden.

Udover Patsi, er PARIVISION også tæt på at købe Qikert fri af sin kontrakt med Virtus.pro. Qikert forlod for nylig Into the Breach, som han var udlejet til fra Virtus.pro.
Mens Patsi og Qikert er på vej ind, så er xsepower, X5G7V og Raijin omvendt på vej ud, efter blot en måneds tid hos PARI. Det efterlader Jerry og BELCHONOKK tilbage, sammen med Patsi og Qikert. De mangler derfor blot en AWP'er for at fuldende holdkortet.

Der har gået rygter om, at deres nye AWP'er bliver degster, men et par insidere har allerede skudt det rygte ned. Han, degster, skulle angiveligt selv have afvist PARI.
Der har også gået rygter om, at PARI ville have sh1ro og HObbit, mens 9 Pandas-spilleren, d1Ledez, også har været sat i forbindelse med PARI. Både FORZE og 1WIN var eftersigende ligeledes ude efter d1Ledez, som dog nu ser ud til at blive hos 9 Pandas.

Det er i det hele taget lidt en underlig og anspændt situation med PARIVISION. Spillerne, som blot har været i organisationen i en måneds tid nu, har angiveligt ikke vidst noget om de forestående udskiftninger på holdet, ej heller de tre spillere, xsepower, X5 og Raijin, som er på vej ud.

Nu ser de ud til at stå med et hold bestående af Jerry, BELCHONOKK, Patsi, Qikert og en fortsat unavngiven AWP'er. Jerry eller BELCHONOKK kan sågar fortsat ryge til fordel for HObbit, dog virker det til at Jerry i hvert fald bliver.
Håber egentlig for dem (og for spilleren selv), at de holder på BELCHONOKK. Han er er stort talent, som har været undervejs i et stykke tid nu.

Af de spillere som ryger, skal X5G7V nok hurtigt finde et nyt hjem. Han er også en dygtig og talentfuld spiller. Raijin var også lovende, men han er faldet af på den, og har ikke rigtig præsteret i en længere periode.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.