Stem her: Hvem er Ugens Spiller i POWER Ligaen?

POWER Ligaen nærmer sig afslutningen af grundspillet, og vi skal endnu engang have fundet Ugens Spiller.

Der er nu kun én spilledag tilbage i POWER Ligaen, før vi har en afgørelse af grundspillet, efter holdene mandag var i aktion.

Og mens der efterhånden skal et mirakel til, hvis ikke MASONIC Academy skal rykke direkte ned, så er det uhyre tæt i resten af tabellen.

Således er der blot seks point mellem 1. pladsen og 6. pladsen, og på 1. pladsen finder vi den første af denne uges nominerede spillere. Det er nemlig Sashi-spilleren n1Xen, der endnu engang er nomineret til titlen som Ugens Spiller.

Den 20-årige spiller beviste endnu engang, hvorfor han er blandt Sashis bedste, og trods overtidsnederlaget til XI Esport SponsorWorld, så fik han alligevel hele 45 kills på boardet.

Ugen bød også på jubel hos Atlantic, som nu ligger lunt i svinget til slutspillet. Og det skyldes ikke mindst Inspire, der førte mandskabet til sejre over henholdsvis XI Esport SponsorWorld og CEPTER BITSKINS.

Sidst men ikke mindst skal vi også have fat i Exzentriq, der kæmper for at undgå nedrykning. Og der skal lyde et tak til logz fra alle larsens følgere på X, fordi Exzentriq trods alt fik et par sejre at gå til weekend på, og larsen dermed kan bevare det høje humør.

logz, der er holdets yngstemand, var nemlig i hopla mod både IMA PROBLEM og MASONIC Academy, hvor Exzentriq tog seks særdeles tiltrængte point til kontoen.

Afstemningen denne gang lukker fredag formiddag klokken 10:00, så skynd dig at få stemt i bunden af denne artikel.

Vinderen kan se frem til fem kasser Red Bull, men kun hvis han er fyldt 18 år.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.