Stem her: Hvem er Ugens Spiller i POWER Ligaen?

Efter endnu en veloverstået uge i POWER Ligaen skal vi have fundet Ugens Spiller.

Vi nærmer os med hastige skridt afgørelsen af POWER Ligaens grundspil, og igen denne uge dystede holdene om de vigtige point, der kan udløse en plads i slutspillet eller redde dem fra nedrykning.

Og netop redningen fra nedrykning er CEPTER BITSKINS i fuld gang med her i anden halvdel af sæsonen, og mandag kom de et skridt tættere sikkerhed, da de gjorde rent bord i deres to kampe mod henholdsvis MASONIC Academy og XI SponsorWorld.

Det skyldes ikke mindst Gnøffe, som i begge kampe gjorde ondt på modstanderne. Den 21-årige CEPTER BITSKINS-spiller havde det svært i begyndelsen af sæsonen, men denne uge var han vital i CEPTER BITSKINS' to sejre.

Endnu et problem

Foruden Gnøffe skal vi også endnu engang - for tredje spilleuge i streg - have fat i IMA PROBLEM-mandskabet. Holdet, som var tippet til primært at kæmpe for overlevelse, har i den grad voldt problemer for de andre hold, og onsdag var ingen undtagelse.

Her var det Atlantics tur til at få ørene i maskinen, og mens den maskine tidligere har kaldt sig vester, så var det denne gang damkilde, der viste vejen. Med en ADR på over 100 var han med til at skyde IMA PROBLEM op på andenpladsen i POWER Ligaen.

Vi runder af hos XI SponsorWorld, der var som nat og dag denne uge. For mens de var fraværende i kampen mod CEPTER BITSKINS, så tog de en vigtig sejr mod Astralis Talent, og her var Scr0b brandvarm.

XI-spilleren, som blandt andet har Prosapia på CV'et, skød Astralis Talent-mandskabet helt ud af serveren og har en stor aktie i 16-11-sejren.

OBS: Grundet den nylige migrering til CS2 bliver stats for Ugens Spiller og Ugens Udvalgte en smule anderledes end tidligere.

Afstemningen denne gang lukker fredag formiddag klokken 10:00, så skynd dig at få stemt i bunden af denne artikel.

Vinderen kan se frem til fem kasser Red Bull, men kun hvis han er fyldt 18 år.

#1(Med 0 svar)
2. november 2023 kl. 12:10
zEden
gnoffeeee! ugens spiller!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.