Hattrick af Astralis Talent

Det er nok engang hos POWER Ligaens tophold, vi skal finde Ugens Spiller i POWER Ligaen.

Trods en sløj sæsonstart så er POWER Ligaens forsvarende mestre fra Astralis Talent for alvor kommet i omdrejninger.

Holdet tog igen denne uge sejre over henholdsvis MASONIC og Brøndby og lagde sig dermed i spidsen af tabellen foran Sashi, der omvendt måtte gå tomhændede fra serveren i begge deres kampe.

Astralis Talent er nu oppe på 24 point og otte sejre i træk, og i denne uge skyldes det ikke mindst Kristou, som tager titlen som Ugens Spiller.

Det er tredje uge i streg, at Ugens Spiller findes i Astralis Talent-lejren, efter både MistR og Patti de foregående to uger har taget titlen.

Særligt mod MASONIC var Kristous sigtekorn indstillet perfekt. En headshot-procent på hele 84 var, hvad den 21-årige Astralis Talent-spiller kunne notere sig.

Skulle nogen stadig være i tvivl om, hvorvidt Astralis Talent er godt kørende, så kan man blot tage et kig på Performance Centeret på Ligasiden, hvor flere af spillerne har sat sig tungt på statistikkerne.

Med i opløbet om titlen som Ugens Spiller var også nut nut fra Brøndby, som var tæt på at fravriste Kristou titlen, samt tOPZ fra Prosapia, som dog blot noterede sig for 17,3 procent af stemmerne.

Foruden titlen som Ugens Spiller, så kan Kristou også se frem til fem kasser Red Bull, der er på højkant til Ugens Spiller, hvis denne er fyldt 18 år.

Sådan fordelte stemmerne sig:

1. Kristou - 43.3 %
2. nut nut - 39.4 %
3. tOPZ - 17.3 %

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.