Tidligere i dag spillede acoR og kompagni sig i finalen ved CS:GO's sidste major i Paris.

acoR teaser omkring lønninger på CS-scenen

Med en sejr over danske Heroic er acoR og GamerLegion klar til majorfinalen i Paris.

Da Heroic og GamerLegion mødtes i et brag af en kamp tidligere i dag, var det de færreste, der ville have spået GamerLegion til at trække det længste strå.

Også acoR havde svært ved at få sat ord på den store overraskelse, da han stillede op til interview med Dust2.dk umiddelbart efter kampen:

Det er fuldstændig vanvittigt. Bare det at vi kom til Champions Stage, playoffs, kvartfinalen, det var... Fuldstændig… Bare helt... Hvad hedder det? Jeg kan slet ikke snakke. Det er helt vildt. Det var der ikke nogen, der havde regnet med overhovedet. Ingen tror jeg. Det havde jeg ikke en gang selv.

I dagens kamp havde acoR og holdkammeraterne de franske fans med sig, men det kan de nok ikke forvente, hvis de i morgen står overfor Vitality i en finale. Det lader dog ikke til at påvirke den danske AWP-spiller:

Jeg tror bare, at vi skal være iskolde og se, hvad der sker i morgen. Det kunne være fedt at vinde den, men vi er kommet så langt nu, så det er fuldstændig vanvittigt. Det handler om at spille uden pres.

'Pisseringe' i pistolrunder

GamerLegion vandt i dag kun én ud af seks pistolrunder, men alligevel formåede de at trække sig sejrsrigt ud af opgøret mod verdenstoeren, Heroic:

Vi kommer med rigtig meget selvtillid fra de tidligere kampe. Af en eller anden grund er vi bare pisse ringe i pistolrunder. Vi kan ikke vinde i pistolrunder. Vi vandt en enkelt pistolrunde til sidst på Mirage, men det var nok også det, der fik os over målstregen til sidst. Jeg ved ikke, hvad der sker i de pistolunder.

Dog havde acoR flere rosende ord om dagens modstander, som ifølge ham er det 'sværeste' hold at stå overfor:

Jeg vil sige, at Heroic spiller rigtig godt, og de var også ekstremt svære at slå. Det var nok det sværeste hold, vi har spillet mod. Selvom vi tabte til NAVI, så føler jeg, at Heroic er et af de hold, der er så pissesvære at spille mod.

Finalen og fremtiden

På trods af at Apeks på papiret er et dårligere hold Vitality, så er acoR ikke bleg for at se verdensetteren i øjnene på deres hjemmebane i Paris:

Det kunne være fedt at spille mod Vitality. Så får man ikke bare to tier-2-hold, som folk kalder os. Men at stå mod Vitality, det kunne være fantastisk.

I kølvandet på de mange flotte præstationer forventer acoR, at nogle at holdets spillere vil modtage tilbud fra store hold, der tilbyder store kontrakter:

Jeg vil nok regne med, at mange af spillerne på holdet får tilbud fra andre hold. Jeg kan selvfølgelig ikke tale for mig selv, men jeg er nok ved at være lidt oppe i alderen i forhold til, hvad mange synes. Det er svært at sige, men jeg kan godt tro, at der kommer holdtilbud fra venstre og højre til de unge gutter på holdet.

Ifølge den danske majorfinalist er der ikke noget at gøre ved det. Her påpeger han, at de store pengesummer og de mange store turneringer ikke kan takkes nej til.

acoR bliver konkret, da han taler om løn på større og mindre hold. Hvor præcise tallene er, ved vi ikke, men danskeren antyder, at han og holdkammeraterne tjener i omegnen af 20.000 kroner i måneden:

Man kan ikke rigtig gøre noget ved det. Hvis der kommer et tier-1 hold og banker på hos en gut, der får 20.000 om måneden, og han får et tilbud på 150.000. Det er der ikke nogen, der kan sige nej til. Spille alle de høje og gode turneringer og være med i de tier-1 turneringer hele tiden.

Inden de potentielle rokader skal der dog spilles en finale i morgen. Det store slag skal slås klokken 17.00.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.