Snappi og ENCE kvalificerede sig til Legends Stage efter en 2-1-sejr over FaZe.

"Jeg er den bedste danske ingame leader"

Ifølge Snappi er han i øjeblikket den bedste ingame leader i Danmark.

Tirsdag aften kunne Snappi og resten af ENCE ånde lettet op, da den 32-årige vandt den danske ingame leader-kamp mod karrigan og kvalificerede sig dermed til Legends Stage.

Sejren må føles ekstra god for Snappi, som et par dage forinden, udtalte til BLAST, at han i øjeblikket ser sig selv som Danmarks bedste ingame leader.

Jeg tror ærlig talt, at jeg er den bedste danske ingame leader. Jeg mener, at alle fem af os (Snappi, gla1ve, karrigan, HooXi og cadiaN, red.) sandsynligvis bør tro, at vi er de bedste, fordi vi er konkurrenter og står over for hinanden, udtaler Snappi til BLAST og uddyber:

Jeg gør det med et budget, der er langt mindre end deres,jeg bringer tier 2-spillere ind i tier 1, og jeg synes, at jeg er god. Jeg har tro på mig selv og det nuværende hold. Det gør mig ikke noget, hvis det er en skør ting at sige, men jeg tror, at jeg i øjeblikket er den bedste.

Hvem er den bedste danske ingame leader gennem tiden?

Det kan godt være, at Snappi mener, at han i øjeblikket kan klappe sig selv på skulderen og påtage sig titlen som Danmarks bedste ingame leader.

Men den 32-årige ENCE-spiller er dog ikke i tvivl om, hvem der kan kalde sig selv for den allerbedste ingame leader i Danmarks historie.

Jeg synes, at glaive var åbenlyst urørlig med Astralis-holdet. Det var bare alt, der fungerede sammen med det hold, og jeg tror, at karrigan og jeg faktisk har lidt af en lignende spillestil. Jeg vil sige, at forskellen mellem ham og mig er, at han altid har haft de bedste spillere i verden, og han har gjort det fantastisk.

Jeg har så meget respekt for karrigans præstationer, især i løbet af det sidste år. For alle og for mig har karrigan været den bedste ingame leader i verden i det sidste halvandet år, men jeg er også nødt til at tro på, at jeg er god nok til at slå dem.

Snappi og ENCE kan først ses i aktion igen den 13. maj, når startskuddet til Legends Stage lyder.

#1(Med 0 svar)
10. maj 2023 kl. 11:17
Equip
Respekt.
#2(Med 0 svar)
10. maj 2023 kl. 11:22
DOMINA7HOR
Godt med noget selvtillid. Og et eller andet sted har han også noget at have det, synes jeg. Ud fra de parametre han selv nævner, er det også svært at være uenig. Selv om man sagtens kan argumentere for cadiaN lige for tiden.

Men helt sikkert, givet deres budget, som er mindre, så har han gjort det godt. Særligt, som han selv nævner, med at bringe spillere op fra tier-2.

Kigger man på pokalskabet, så synes jeg dog fortsat karrigan står som den bedste pt.

Under alle omstændigheder, er jeg imponeret over det han har præsteret de sidste to års tid med ENCE. Han har nærmest fundet sin anden ungdom, her sent i karrieren. Det viser også hvor vigtigt det er, at føle sig hjemme. Og jeg er ikke i tvivl om, at han føler sig hjemme hos ENCE. Han virker også som mere end en IGL. Nærmere en spillende manager, som er med inde over alle de sportslige beslutninger. De viser ham i hvert fald en masse tillid, og det med rette.
#3(Med 0 svar)
10. maj 2023 kl. 11:29
majez
Nu er der også forskel på at calle i store finaler/semifinaler :)

Lad os nu se når ence kommer i flere semi og finaler hvordan det går.
#4(Med 0 svar)
10. maj 2023 kl. 12:43
TubbyGold
Han er psykopat. På den gode måde. Men ja som #3 også skriver så lad os nu lige se, hvordan de klarer sig her til majoren :)
#5(Med 2 svar)
10. maj 2023 kl. 13:15
Kristja
Man kan ikke have andet end respekt for sådan en 1.6 legende der genopstod, og se hvilket præg han har sat på CSGO allerede 🔥 Ham og Karrigan er de sande legender.
#6(Med 1 svar)
10. maj 2023 kl. 14:35
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Haha ja der er langt fra tap, spilarenaen til ENCE 😅 han er en legende
#7(Med 0 svar)
10. maj 2023 kl. 15:06
Kristja
Ja det må man sige! Og jeg mindes da også, at han havde trukket stikket helt, inden han vedte tilbage i csgo :D
#8(Med 0 svar)
10. maj 2023 kl. 15:18
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det skal han også selv tro på, at han er. Holdet skal have 100% tiltro til hans gameplan, så det vil jo være fjollet at kalde fx cadiaN bedre, for hvad tænker spillerne så ikke, når de står over for hinanden?

Og så kan jeg kun have respekt for det han har præsteret i ENCE. Det er virkelig flot og det er uden at købe de kæmpe stjerner.
#9(Med 0 svar)
10. maj 2023 kl. 17:03
Unlucky-Luke
Jeg vil faktisk godt give ham ret. De får virkelig det bedste ud af deres spillere så de yder optimalt, men kommer de til de helt store kampe på scenen så er jeg ret sikker på der står et par danske in game leaders der vil udfordre ham på hvem der er bedst og hvordan måler man så lige det..
#10(Med 0 svar)
10. maj 2023 kl. 20:52
skov
det hverfald tæt på man han magler lige at slå 2 af pinden :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.