Sprout laver akademihold

Ligesom mange andre af de allerstørste organisationer vil Sprout have et akademiprojekt.

Til sommer har Sprout et akademihold.

Det er i hvert fald planen, skriver den tyske organisation i en pressemeddelelse.

I forbindelse med den skuffende RMR-præstation i København har Sprout evalueret, hvor organisationen kom frem til, at de skal lave omfattende ændringer for at holde sig konkurrencedygtige.

Det har medført, at den tyske organisation vil implementere et længe ventet akademiprojekt til sommer.

Jeg er begejstret for at være involveret i vores kommende CS:GO akademihold-projekt. Jeg ser dette hold ikke som en separat enhed, men som et andet hold, der vil bringe stor værdi til vores organisation. Jeg vil være meget involveret i dette projekt, ikke kun som en fjern observatør, men også som en fuldt ud støttende træner, så meget som jeg kan. Vores primære mål er at finde de rigtige spillere, der har talent, færdigheder og dedikation til at konkurrere på højeste niveau, lyder det fra BERRY, som er førsteholdets træner, i pressemeddelelsen.

Allerede en uges tid efter RMR-turneringen i København, hvori det blev til en skuffende score på 1-3, foretog Sprout-mandskabet en udskifting, da AZR blev fritstillet.

Nogle af verdens allerstørste organisationer i CS:GO har et akademihold, heriblandt Astralis, NIP og NAVI, der spillede med i WePlays akademiliga.

Grundet krigen i Ukraine er ligaen blevet sat på pause.

#1(Med 0 svar)
17. april 2023 kl. 20:47
Lemmy
I princippet virker det faktisk ikke helt dumt. Sprout har igennem tiden haft mange talenter som er rykket videre, så at kunne udvikle hele vejen igennem fra akademi til deres eget hold og så evt videre lyder ikke så dumt for dem! Spændende!
#2(Med 0 svar)
17. april 2023 kl. 21:36
JakobHelms
Det virker som en rigtig god vej til at få en større indtjening gennem talentudvikling og salg, men også lidt overraskende, når nu de tidligere har været jævnt uinteresseret i netop dette.
Ser frem til at se hvad de præsenterer.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.