HooXi under opgøret mellem Flames og Sprout.

HooXi: "Vi var udbrændte efter Stockholm"

Det var en tilfreds HooXi, som Dust2.dk fangede efter Copenhagen Flames' sejr over Sprout.

Det er blot små seks måneder siden, at Copenhagen Flames overraskede hele CS-verdenen med flot spil og flotte resultater ved Majoren i Stockholm. I dag startede deres rejse så hen imod den næste Major.

Første bump på vejen for de københavnske flammer var danskerholdet Sprout, som blev besejret forholdsvis overbevisende med cifrene 16-7. Ikke den store slinger i valsen hos Flames, end ikke trods en dårlig start og et styks ace af BERRY.

Efter kampen var overstået tog Dust2.dk en snak med Flames' holdkaptajn, HooXi, som var godt tilfreds med sejren, om end han ikke var helt tilfreds med starten på kampen.

Vi tabte pistolrunden og herefter var det lidt rodet. Vi tog en eco i anden runde, vores første buy-runde var ikke særlig god, og ja, pludselig stod det 1-4. Det var vi ikke helt tilfredse med. Efter det fik vi dog styr på økonomien, og fik lidt momentum. Derfra var det bare at gøre som vi plejer.

Trods en rodet start, havde Flames alligevel fin kontrol over kampen, overordnet set. Ved stillingen 15-7 havde de dog en anelse svært ved at lukke kampen. Først i 27. runde kunne de lukke den med cifrene 16-11.

Vi laver nogle småfejl, og der er lidt miskommunikation, men det er hvad der kan ske, når man er tilbage på LAN, især med BO1-kampe.

Det var også en lidt uvant situation, pludselig at være favoritter, i hvert fald på LAN. Det er ikke så tit vi er favoritter.

Undervejs i kampen stemplede modstanderholdets danske coach, BERRY, som til lejligheden havde erstattet en sygdomsramt Staehr, ind med et ace. Noget HooXi og holdkammeraterne trods alt kunne grine lidt af.

Det grinte vi lidt af. Det er godt nok vi lige kan give ham lidt.

Udtalte holdkaptajnen med et stort grin.

Den havde han fortjent. Det er svært, bare sådan lige at komme ind og skal tage over (for Staehr, red.). Det var en uheldig situation for dem.

Som nævnt indledningsvis, så er det blot små seks måneder siden HooXi og resten af holdet deltog i Majoren i Stockholm. Adspurgt om hvorvidt Major-vibrationerne er tilbage, konstaterede HooXi.

Ja, de er tilbage (Major-vibrationerne, red.). Jeg har det som om det er første gang. Det er skide sjovt og jeg elsker det.

Ovenpå den sidste Major, i Stockholm, blev det hurtigt hverdag igen for Flames. De havde en skidt periode efter Majoren, med noget der lignede Major-tømmermænd. Eller rettere sagt, Major-udbrændthed, hvis man skal tro HooXi.

Vi havde arbejdet og forberedt os til et punkt (frem mod og under Majoren, red.), hvor vi nærmest var udbrændte.

Slog HooXi fast, mens han i samme ombæring nævnte, at det var en uvant situation for alle spillere (at vende tilbage til "hverdagen" igen ovenpå så stor en turnering, red.). Det var noget de i sidste ende skulle tage ved lære af.

Det var en underlig situation. Det var ikke en situation, nogen af os havde stået i før. Der er ingen af os, der har erfaring med, hvordan man skal bearbejde det.

Det er også svært, at sætte en finger på, hvad det lige var der ikke fungerede. Der var mange faktorer blandet ind i det. En blanding af, at det var store kampe på LAN, der var meget på spil, og vi mistede vores coach efter turneringen.

Udbrændthed eller lignende, har der til gengæld ikke været skyggen af hos HooXi og Flames siden årsskiftet og frem mod denne turnering. Der er igen ild i holdet, som har forberedt sig godt op til turneringen her, i hvert fald hvis man skal tro HooXi.

Vi har spillet en masse officielle kampe. Vi havde blandt andet lige fire dage i streg med kvalifikationskampe. Det giver en masse på kontoen. Derudover har vi spillet en masse træningskampe og snakket en del om tingene.

Eneste lille snært af udbrændthed, har været hos kaptajnen selv, kunne han afslutningsvis berette.

Jeg havde selv lige et sygeforløb, på nogle få uger, som jeg skulle igennem (i optakten til denne turnering, red.). Der fik de andre lov til at lave lidt teori. Og det tror jeg faktisk hjalp os en smule. At det ikke bare var mig, der stod for det meste, men at de andre selv fik lov til at sidde selv med tingene, se nogle demoer, og så videre.

Næste skridt mod endnu en Major, kan HooXi og tropperne passende tage i deres næste kamp. Her skal de op imod tjekkiske SINNERS, som slog HEET i første runde.

Den kamp skydes i gang klokken 18:30.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.