oJay må nu se sig om efter et nyt hold.

IGL får sparket

Linx Legacy har tirsdag aften sagt farvel til oJay, der nu må se sig om efter et nyt hold at repræsentere.

oJay er ikke længere en del af Linx Legacy.

Det skriver IGL'en selv på Twitter tirsdag aften i en Twitlonger.

Her slår den 17-årige spiller det fast, at beslutningen er taget af resten af holdet. Men han forstår godt, hvorfor han nu er fortid på Linx Legacy.

Det er en beslutning, som er truffet uden mig. Dog stadig en forståelig konklusion, som holdet ender på, da jeg på det seneste ikke har været ved min fulde fem som IGL, og også endte for meget secret på Nuke.

Jeg klarede ikke mine opgaver som leder, skriver oJay blandt andet.

Spillere truede med ikke at spille

oJay har været en del af lineuppet siden sommer, hvor han og mandskabet, der dengang hed HDE.Hype sikrede oprykningen fra 1. division.

Siden skiftede de navn til Esport Harte Martinsen, inden de så i december kom under Linx Legacy-banneret.

Dust2.dk fangede oJay til en kommentar, og selvom han godt ved, han har begået fejl, så lægger han ikke skjul på, at der efter hans opfattelse er begået fejl af begge parter.

Jeg er lidt chokeret for at være ærlig.

Jeg ved udmærket godt, at jeg ikke har klaret det godt på det seneste i forhold til at hive holdet op, når det er nede, hvilket er lederens job, og det gør, at vi choker en 13-2 føring imod HeroC1ty.

Jeg føler også, at hele situationen er blevet behandlet dårligt fra begge sider.

Jeg har ikke reageret som jeg skulle, men jeg føler heler ikke, at jeg har haft en føling med, hvor slemt problemet er blevet, da folk sidder med hænderne i skødet og venter på, at der sker noget.

oJay kan dog også godt se det fra sine nu tidligere holdkammeraters side.

Set fra deres perspektiv er det nok sværere at konfrontere mig, end det lige lyder til, fordi jeg ikke ser problemet som ligeså stort som de andre på holdet.

Jeg føler dog også, at det er ekstremt, at det har eskaleret sig så hurtigt, at der er tre spillere, som truer med ikke at spille for holdet, hvis jeg deltager, når der ikke har været nogen samtale om problemet før, siger han.

Hvem var de tre spillere?

fuzehh, Pellyy og MSN.

Dust2.dk har været i kontakt med fuzehh, der ikke kan genkende det billede.

Det er der desværre ingen sandhed i. Situationen er, at ikke kun tre, men alle, fuzehh, MSN, Pelly, Salazar, Sebatr0n ville have ham ud.

Så det er sådan set bare et helt normalt kick, lyder det fra fuzehh, der oplyser, at det var et internt problem på holdet, som han ikke ønsker at gå i detaljer med.

Linx Legacy ligger i skrivende stund nummer 6 i POWER Ligaen og tæller nu følgende spillere:

  • Danmark Pellyy

  • Danmark MSN

  • Danmark salazar

  • Danmark fuzehh

#1(Med 1 svar)
2. marts 2022 kl. 14:47
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Er nysgerrig hvad der er gået galt. Føler det så virkelig godt ud inden de kom i powerligaen og viste flot spil og især på T siden. Håber ikke det får oJay til at stoppe som igl. Det er bare op på hesten igen og prøve lære af sine fejl. Held og lykke videre oJay og resten af holdet.
#4(Med 0 svar)
2. marts 2022 kl. 15:00
xdpiratmanden
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
De gjorde det jo også rigtig godt i starten hvor de var tæt på at lave nogle store upsets osv. Bl.a. var de vidst tæt på at slå cepter i første kamp eller sådan noget i den stil
#2(Med 2 svar)
2. marts 2022 kl. 14:52
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg ved ikke om jeg læser det rigtigt, men skriver han, at de choker en 13-2 føring mod HeroC1ty - fordi de er mentalt nede og at han ikke lykkedes med at hive dem op? Altså, hvis man er tiltet ved sådan en føring, så gad jeg godt lytte med på TS, når de får klø. :)
#5(Med 1 svar)
2. marts 2022 kl. 15:51
z1mZe
tror det er ment som i at da de begynder og smide runder og for svært ved at lukke den, bliver folk frustreret og lukker ned :) Tænker der har været en fin stemning i pausen da de var foran 13-2 :)
#7(Med 0 svar)
2. marts 2022 kl. 16:01
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Ja, det havde jeg da også forestillet mig, at der ville være ved sådan en føring. Du har nok ret i forløbet omkring, hvordan der tiltes og hvordan der burde have været en leder til stede. :)
#3(Med 0 svar)
2. marts 2022 kl. 14:59
Bobbi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
ojay med lidt lir til dust2
#6(Med 0 svar)
2. marts 2022 kl. 16:00
vkvaaben
Har månefars pedagogik ikke virket? Haha
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.