POWER Ligaens grundspil er netop overstået.

POWER Ligaens grundspil overstået

Spirit of Amiga skal en tur ned i 1. Division, mens OPAA vandt grundspillet.

Den direkte nedrykker fra POWER Ligaens sæson 18 er fundet, da Spirit of Amiga ikke længere kan nå Madsport Esports. Sidstnævnte skal dog stadig kæmpe med Esport Harte Martinsen om at blive i Ligaen, når de to mandskaber skal spille relegation.

Samtidig er både AaB og OPAA sikret semifinalepladserne, mens Tricked, MASONIC, DREAM.gg og AGF har ramt slutspillet.

Det står klart efter mandagens spillerunde er overstået, hvorfor grundspillet officielt er færdigspillet.

Toppladserne afgjort inden sidste opgør

Selvom det hele blev afgjort i mandagens spillerunde, så var der ikke spænding til det sidste i toppen af POWER Ligaen, da OPAA og AaB allerede havde sikret sig de to øverste pladserne.

Samtidig så var den sidste plads til slutspillet også givet ud allerede inden aftenens allersidste opgør, da AGF sejrede over Spirit of Amiga, mens Astralis Talent tabte til Madsport Esports, hvorfor det var cajunb og co. som løb med pladsen.

Spirit of Amiga rykker ned

Det var også helt til sidst, at Spirit of Amigas skæbne blev afgjort. Her måtte mandskabet nemlig se sig slået af AGF, mens Madsport Esports slog Astralis Talent, hvorfor det altså var SLIZEs SoA, der rykkede direkte ned.

Madsport Esports er dog ikke sikret endnu, da de, sammen med Esport Harte Martinsen, skal spille relegation mod nogle af de bedste hold fra 1. Division.

Stillingen i POWER Ligaen sluttede således:

#1(Med 2 svar)
8. november 2021 kl. 23:38
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Fed sæson ligesom i sidste, med up's and down's men som helhed så har det været en pisse fed sæson. jeg har haft fornøjelsen at caste mange af kampe, og der har været nogle vanvittige plays her og der, samt nogle hold bare kun er blevet bedre i til slut sæson.

Jeg ser frem til playoff.

Aab ser forsat farlige ud med sanden, men kan han holde det niv hele vejen. det er godt nok et spørgsmål, for når han ikke helt har været der hvor man efterhånden forventer det, så afspejler det sig som regl også i et nederlag til aab.

OPAA: ja, berry har sagt det, de skal vinde denne gang, men jeg tror bare ikke det bliver. berry er videre i syustemet, ryxxo søger nyt, og kun de 3 tilbage. det vil bare give en masse random spil, som de også har haft lang hen af vejen med alle de buy's berry kalder :D men you win and loss some.

Tricked har også været igennem en hård periode. larsen ikke kalder mere, iceberg der har taget over. så larsen kan holde mere fokus på awp'en. men wow hvor har de mange gange godt nok svært. og mange gange bliver de deres egen fjende. men en top4 er mit bud for dem.

AGF - det har været noget af en rushebane for dem. nyt linup der bare ikke levere, så skifter de frøslev ud, og nato spiller med. de ser gode ud, men de mangler for sat meget for at slå toppen i ligaen.

Masonic: det var forventet de vil ligger sig oppe i top 4, men nogle hårde nederlag til agf acd og dream har kostet dem de point der skulle havde været til en top2. især den overtime mod agf acd, den må havde været tungt at sluge. (kredit til sacul med auto shiper :D) men klart masonic der også er blevet langt bedre med tiden. ny awp ind. jensy har vist også gode takter, men skal have lidt mere tid i det system de spiller. men fra mit vedkommen, har jeg masonic til at vinde. de ser for skarpe ud, når de har allermest brug for det.

Dreamgg, en kæmper joker man ikke helt ved hvor man har dem. de er også kun blevet langt bedre med tiden i ligaen. og spø'jlt med en israsl spiller i heavygod og en ny kultur med de skal snakke engelsk har åbenbart ikke gjort den store forskel for dem. og det sjovt, da dreamgg åbenbart har flere linups, der spiller forskellige ligaer, så lidt sjovt, de har fået det til at virke så godt. en top 6 er flot, og tror også det bliver det for dreamgg, selvom de godt nok har leveret rigtigt godt spil her i slutfasen.

Mit bud
masonic
aab
opaa
tricked
agf
dreamgg
#2(Med 1 svar)
9. november 2021 kl. 15:52
ma3rsk
DREAM har da ikke flere hold i forskellige ligaer? Eller tænker du på DREAM UA? For det var bare orgens måde at hjælpe zibron, da turneringen kun ville lade dem spille slutspillet, hvis de var repræsenteret af professioneldrevet org. Men de ukrainere har intet med orgen at gøre ellers.
#3(Med 0 svar)
9. november 2021 kl. 16:43
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Tak for svar. ja, det jeg lidt mente med min besked. fordi der har været dream der har været på. men når man så ser dem spille. så var det ikke samme linup. men så ved man hvorofr :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.