Søger du hold til næste sæson?
01D : 19T : 18M : 57S
Ugens Hungry Spiller huserer i toppen af 2. division B.

Se videoen: Vildt clutch af Ugens 'sultne' spiller

Der var blandt andet et collateral kill, da denne uges Hungry spiller sikrede sit hold sejren i et 1v4-clutch.

Efter endnu en veloverstået uge i POWER Ligaen og divisionerne er det blevet tid til at finde denne uges Hungry spiller.

Vi har i denne uge fået en hjælpende hånd af NoProblemGuy, der gjorde redaktionen opmærksom på det vanvittige play, der udspillede sig i 2. division B onsdag aften.

Her krydsede Falcons og Obliviate nemlig klinger.

Slaget skulle stå på Nuke, og Obliviate havde matchpoint med stillingen 15-14. Og det så ud til at blive en Obliviate-sejr, da fire af Falcons-spillerne blev skudt, og bomben var blevet plantet.

Så tog Borch dog over og fik vundet en nærmest umulig 1v4-clutch. Først med en 'collateral', altså to dræbte med ét skud, og efterfølgende fik han nedlagt de to sidste spillere og defuset bomben.

Runden tvang opgøret i overtid, hvor Falcons tog sejren 19-17. Med sejren holder Falcons godt fast i førstepladsen i tabellen og ligger dermed lunt i svinget til oprykning til 1. division.

Det vilde clutch er nok til titlen som denne uges 'sultne' spiller, og der er dermed et gavekort til Hungry på vej til Borch.

Se klippet her:

Du kan nominere Ugens Hungry Spiller, hvis du i løbet af ugen støder på en spiller i POWER Ligaen eller divisionerne, som du mener fortjener prisen.

Det kan både være en spiller, der har været så sulten, at personen har skudt rigtig mange, men det kan også være i den ende af skalaen, så en spiller, der ikke har fået særlig meget i løbet af ugens kampe, nu kan glæde sig lidt. Tøv ikke med at skrive til os enten i privatbesked her på Dust2.dk, en kommentar til denne nyhed eller på Twitter.

#1(Med 0 svar)
28. oktober 2021 kl. 17:08
Lukas
Turneringsadmin
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Sindsygt clutch!
#2(Med 0 svar)
29. oktober 2021 kl. 12:50
SEV
"Nu er det vores tur til at være heldige" - ren skill imo
#3(Med 0 svar)
1. november 2021 kl. 18:37
FalconsTruetex
Guld Sæsonkort Sæson 15
13 ud af 15 siger alt
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.