CS2 ER LANDET
LIVE
Aftenen bød på adskillige spændende opgør i divisionerne.

Toppen spidser til

I både POWER Ligaen og 1. Division er toppen helt tæt.

Her til aften var der flere spændende opgør på programmet, da topholdene i de forskellige divisioner var i aktion.

Toppen spidser til i POWER Ligaen

I den øverste del af POWER Ligaen havde de forsvarende mestre fra AaB to kampe på programmet.

Første opgør bød på Esport Harte Martinsen, og her led AaB et overraskende nederlag med cifrene 16-13. Her var det særligt en velspillende bytner, der gjorde det svært for de forsvarende mestre, da han med 29 kills skød Esport Harte Martinsen op på en tredjeplads i tabellen.

Aftenens andet opgør resulterede i en overbevisende sejr til AaB, da de krydsede klinger med Spirit of Amiga. Her var det en brandvarm jarko, der kunne skyde nordjyderne til sejr med cifrene 16-4.

AaB befinder sig derfor nu på en andenplads i POWER Ligaen, kun overgået af BERRYs OPAA-mandskab.

Også DREAM.gg var i ilden i dag, og her stødte de ligeledes ind i Esport Harte Martinsen. Her blev det til sejr til førstnævnte, da særligt zibron og Vaegten brillerede på serveren. Dette betyder desuden, at DREAM.gg rykker over Esport Harte Martinsen, og de to hold indtager nu henholdsvis tredje- og fjerdepladsen i Ligaen.

Tophold banket af oprykkere

I 1. Division havde topholdet IGNITE muligheden for at spille sig forbi FG. Sharkgaming og derved indtage en førsteplads i divisionen efter dagens spillerunde. 

Først på aftenen havde Equip og co. et opgør mod Agaming på programmet, og her viste IGNITE, hvorfor de ligger i toppen af divisionen. På dominerende facon sejrede mandskabet nemlig 16-8 i aftenens første kamp.

Efterfølgende stod tropperne over for oprykkerne fra DEJAVUE i et opgør, som på papiret burde have været forholdsvis let for IGNITE, idet DEJAVUEs sæsonstart ikke ligefrem har været prangende.

Sådan skulle det dog ikke blive. Her viste hartvig og co. fra DEJAVUE nemlig et virkelig højt niveau, da de stensikkert bankede IGNITE med 16-5.

Samtidig med, at IGNITE fik bank af DEJAVUE, så øgede Ligaens andet tophold, FG. Sharkgaming, deres føring. Dette blev gjort med en ganske komfortabel 16-9-sejr over Ølgod Efterskole.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.