26-årige blaq har tidligere været IGL i blandt andet AGF.

Drømmen om en plads i slutspillet lever

MASONIC har fået en rigtig god start på Elgiganten Ligaen, og det, der lignede et sikkert bundhold, begynder nu at drømme om en plads i slutspillet.

Rigtig mange spåede MASONIC en meget svær sæson i Elgiganten Ligaen, men efter fire kampe har holdet ni point, og det kunne meget vel have været maksimum point, da MASONIC tabte 14-16 til Tricked.

Holdets kaptajn, blaq, forstår godt de dystre forudsigelser, som MASONIC har brugt som motivation til at skyde sig op på en øjeblikkelig tredjeplads.

Vi fik en hård dom op til sæsonstarten, hvilket er fair taget vores position i betragtning. Det så vi frem til at modbevise, da godt vidste, at vi var i stand til at vinde over flere af holdene i ligaen. Vi har arbejdet meget på det mentale område, og hvordan vi fungerer bedre som et hold på serveren, og det har givet os meget. Det er også årsagen til at vi kan lave to comebacks i gårsdagens opgør.

Selvom MASONIC har fået en rigtig god start på sæsonen, var det ikke vildt opmuntrende, at så mange spåede dem som sikker nedrykker.

Det er ikke sjovt, men det er en del af gamet. Vi vil gerne være med, hvor det er sjovt, og sådan fungerer sporten bare. Vi har selvfølgelig fokuseret på, at vi har alt at vinde og meget lidt at tabe, når vi er i den her position. Fokus ligger på os selv, siger blaq til Dust2.dk, som også erkender, at det altid er nemmere at være underdog.

blaq slog for alvor sit navn fast på scenen tilbage i 2017, da han spillede for Odense Esport.

Med en tredjeplads i tabellen er MASONIC dog et hold, som alle er blevet mere opmærksomme på, og derfor stiger forventningerne til blaqs unge spillere også.

Netop det er spillerne nødt til at kunne håndtere, og det er blaq opmærksom på.

Det er enormt vigtigt, vi er i stand til at fokusere på vores spil. Her handler det især om, at vi har gode aftaler på plads for, hvordan vi tilpasser os under runderne, når vi sidder på serveren. Vores kampe har været meget tætte, så der er stadig meget at lære, inden vi kan være tilfredse med vores performance. Jeg har enorm stor tillid til, at mine spillere er i stand til at udvikle sig, men presset fra et rolleskifte er en ting, vi er nødt til at håndtere godt.

Med den gode start på ligaen er MASONIC også begyndt at drømme om en plads i slutspillet, men holdet ved godt, at det stadig bliver svært at slutte i top 6.

Man bliver hurtigt grebet af stemningen, og jeg ser også en verden, hvor det kan ske, men så skal vi vinde kampe, som den vi havde imod TRICKED, hvor vi var foran. Så allerede der har vi arbejdsområder, inden vi kan indfri vores drømme! Hvis de andre hold ikke tager os alvorligt nok, så ender vi i et slutspil, afslutter blaq.

Holdet møder på mandag AGF og Atlando i Elgiganten Ligaen, og her vil særligt en sejr mod førstnævnte sende MASONIC helt op blandt favoritterne til en plads i slutspillet.

Udover et nederlag til Tricked har MASONICs fire første kampe budt på sejre over ESIMED, IGNITE og Sørby Flames.

MASONIC består af:

  • Danmark blaq
  • Danmark kraghen
  • Danmark brzer
  • Danmark Qu1sten
  • Danmark Stealth

Du kan selv finde stillinger, kampe, resultater, stats og meget mere i liga-universet.

#1(Med 0 svar)
8. september 2020 kl. 14:40
tOPZ
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Fedt interview! :)
#2(Med 0 svar)
8. september 2020 kl. 15:04
Elledinho
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Han lyder som en god mand, han Black!
#3(Med 0 svar)
8. september 2020 kl. 15:24
xdpiratmanden
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Maskiner imo
#4(Med 0 svar)
9. september 2020 kl. 08:47
anakin
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
2017 blaq er også en flot mand :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.