Opret Log ind
POWER blog: På tur med Team Liquid - del 1
Pimp: "En periode der bedst beskrives som fuld af nye indtryk, turbulent og med en masse op- og nedture"
Skrevet af: rijaH    13. oktober 2016 18:27      

I denne omgang af Power bloggen, skal vi en tur med Jakob "Pimp" Winneche og Team Liquid til bootcamp, inden turen går videre til ESL One New York.

Klokken har rundet 14:00 lokal tid og jeg er på vej hjem fra min daglige løbetur, godt svedig i den evigt bagende Los Angeles sol. Foran vores lejlighedskompleks holder den velkendte gule amerikanske taxi, og ud springer Nitro, storsmilende og klar til vores længe planlagte bootcamp. Et bootcamp hvis formål først og fremmest bestod i at lære hinanden at kende, samt bringe vores spil tilbage på et nogenlunde acceptabelt niveau.

Forud for mit første møde med Nitro, Elige, og Hiko, har jeg spenderet godt 1½ måned i LA, i vores CS:GO lejlighed. En periode der bedst beskrives som fuld af nye indtryk, turbulent og med en masse op- og nedture.

Team Liquids lejlighed

Det ingen hemmelighed at starten på mit ophold i Liquid på ingen måde var optimal, gentagende skuffende præstationer, og mangel på selvtillid efter den lange sommerpause var svær at overkomme. Ikke desto mindre blev betydningen af det forestående bootcamp kun større, idet vi virkelig som hold havde ekstremt meget brug for en stor succesoplevelse, og hvor bedre at få sådan en, end på hjemmebane i New York.

Som bootcampen skred frem stod det hurtigt klart, at vi havde en masse problemer at tage hånd om. Uenighed om spillestil, positioner på forskellige maps mm. var relativt hurtigt emner vi blev nødt til at tage hånd om, idet første kamp i New york kun var 8 dage væk. Bølgerne gik til tider højt, men lige så hurtigt, som det stod klart vi var på dybt vand, ligeså hurtigt fik vi vendt skuden til noget positivt.

Som dagene gik blev vi konsekvent bedre og bedre. Samtidig med at selvtilliden blev tanket op, i et par officielle kampe mod hold, vi tidligere ville have haft problemer med at slå. Følelsen af vi nu var et mere sammentømret hold, og at vi havde fået adresseret en stor portion af de problemer vi havde, skinnede igennem hos alle.

Kufferten blev pakket, og afsted mod New York det gik!

Ankomst onsdag middag I New York lokal tid, primært en dag der bare skulle overståes, og hvor hver enkelt spiller kunne få sig et velfortjent hvil. Gennem hele bootcampen blev vi fulgt af den amerikanske TV station Fuse, i forbindelse med optagelserne til en dokumentar om vores hold. En dokumentar der sendes ud til den almene amerikanske kabel-tv forbruger engang i november, og som ligeledes bliver tilgængelig på internettet.

Nok om det, der blev sovet igennem, set lidt serier og pludselig var det torsdag. Endnu en dag i mediernes tegn, idet den officielle ESL media day stod på programmet. Det var også dagen vi for første gang fik det enorme Barclays Arena at se indefra, smukt syn.

Barclays Arena

Det blev aften, mad blev fortæret i stor stil, og den sidste forberedelse til den forstående kamp mod Na’Vi blev gennemgået. En fornuftig optakt til turneringen, der ihvertfald gav os en fornemmelse af vi havde en chance, spillede vi op til vores bedste.

Næste del af bloggen kommer i løbet af den næste uges tid.

Har du misset tidligere Power blogs kan de findes her:

  1. zonic - Kom helt ind under huden på Astralis
  2. zonic: "POWER LAN en skuffelse rent sportsligt"
  3. ruggah -  Opskriften på succes - del 1
  4. ruggah - Helbredet er vigtigt - del 2
#1 tobiz
2016-10-13 18:34
Satme nogle korte blogs :-S
#2 xone
2016-10-13 20:54
Der skal sgu mere guf på de her blogs, for at de skal være spændende.

Den her minder mest om en dagbog fra en 5.klasse lejrtur.
#3 Pimp
2016-10-13 21:08
lol.
#6 xone
2016-10-13 21:29
Jamen der er jo intet spændende i det.. Du er en af de eneste danskere der spiller CS i udlandet, og det gør altså bare at jeg ser mere frem til din blog end f.eks ruggah og zonics.

Det med 5.klasse's lejrtur er ment med at bloggen er meget "så gjorde vi det, og så gjorde vi det".

Jeg havde sgu bare forventet mere.. Mere kød på den :)
#9 freq
2016-10-13 21:36
Nu er manden jo ikke journalist, eller noget der ligner. :D
#10 xone
2016-10-13 21:41
Det er slet ikke det tekniske jeg er efter. Det er informationen i bloggen.

Alt det tekniske må sgu være skribentens arbejde.
#13 Martin
2016-10-13 22:41
Vi skal lige skrives ind på hvad POWER Blog er mate. Det er in the making!
#14 xone
2016-10-13 22:47
Det er skam os fair nok! Jeg forventer også at i/gæsteskriverne kan modtage kritik :)
#15 Martin
2016-10-13 22:49
Jeg kan tage al den kritik det skal være. Det skal bare leveres sagligt (6#).
#11 Arize
2016-10-13 22:03
Helt enig, vi er ikke interessert i, hvordan selve dagene overordnet gik.

I stedet er jeg personligt mere interesseret i at høre, hvilke problemer de fx stod med beskrevet mere detaljeret, og hvad de gjorde for at løse dem. Generelt lidt mere insider viden fra holdet kunne have været rigtig lækkert.

Fx gik ruggah i sin blot helt ned i detaljer og fortalte lige præcis, hvad de gjorde for at løse de problemer, som udskiftninger på et hold medfører
#12 Martin
2016-10-13 22:34
Pas nu dit eget.
#20 Pimp
2016-10-13 23:46
Se gerne mit svar til Xone.

Det meget fint, og havde jeg skrevet om en udskiftning havde stilen også været en anden. Faktum er bare det her er en blog om et event, og ikke om et specifikt problem, og/eller om et bootcamp hvor problemer er omdrejningspuinktet. Af naturlige årsager bliver det en meget dagbogs agtig gennemgang. Givetvis ikke henvendt til dig, det er hvad det er, men at bedømme den ud fra et kritrie der i første omgang slet ikke eksistere, er ikke ligefrem brugbart.

Jeg vil med glæde vinkle "bloggen" anderledes næste gang, i denne omgang drejede det sig nu engang bare om eventet, og forløbet op til.
#21 Pimp
2016-10-14 00:01
Du siger det nu også selv, personligt er du mere interesseret i... Hvilket er helt fair! Hver mand, hver sin smag. Kriteriet for en blog der dækker en optakt og et event, bliver bare meget overfladisk per natur. Der selvføligelig en balance jeg sagtens kunne håndtere bedre, og det taget til efteretning skulle en blog med samme ramme komme på tale igen :)
#18 Pimp
2016-10-13 23:19
Sure thing, taget til efterretning. Uden tvivl noget der kan indarbejdes, problemet for mig bestod i jeg på ingen måde kender mit publikum. En "blog" til et publikum på 14-18 år som givetvis husere herinde er alt andet lige noget mere simplificeret, end en blog til et lidt ældre publikum.

Ligeledes er jeg meget begrænset i hvad jeg må indlemme mht. til Liquid. Der mange ting jeg vil ønske jeg kunne tale/skrive om, men der er nogle retningslinjer jeg skal overholde i forbindelse med "Fuse TV dokumentaren"

Jeg skal med glæde dykke lidt dybere ned, og se om jeg kan finde en bedre balance, dog er historien og eventet som en helhed fokus punktet i denne, så der er en blance der skal findes.

Takker for feedbacken :)
#8 vedde
2016-10-13 21:33
mer' salt
#5 Mrnobody
2016-10-13 21:19
Rolig bror.
#7 xone
2016-10-13 21:32
Du kan se mit svar til Pimp, det forklarer meget godt.
#17 ZARQ
2016-10-13 23:02
Der skal squ mere guf i det blogs. Den var slet ikke spændene på noget tidspunkt. Man skulle næsten tro at det var noget der var brugt 10 minutter på også ellers ud af døren :s ..

Det kan squ gøres bedre!
#19 SnaL
2016-10-13 23:30
Fed blog :)
#22 Opal
2016-10-14 09:57
I like it.. Om det er for dagbogsagtigt eller ej må være op til den enkelte at vurdere. At der er forskel på måden zonic, ruggah og pimp skriver giver det bare en mere autentisk følelse og understreger, at det ikke er et almindeligt interview der er omskrevet..

Men fedt at se, at den danske scene er klar fra morgenstunden med usaglig og knap så konstruktiv kritik.. Det er på grænsen til det sørgelige, at det konstruktive skal hives ud af folk..
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere