Opret Log ind
POWER blog: Helbredet er vigtigt - del 2
Ruggah: "Hans helbred havde første prioritet"
Skrevet af: rijaH    5. oktober 2016 19:49      

Næste del af Casper 'ruggah' Due's blog om Dignitas turbulente august måned får i her. 

Fik du ikke læst første del af bloggen, kan det stadig gøres her.

Bedst som vi troede at vi skulle til at give den en skalle med træning og turneringer, fik vi dog den nyhed, at Ruben (red. RUBINO) ikke havde det ret godt. Han havde begyndende stress-symptomer, ondt i hovedet og problemer med at koncentrere sig. Vi, og lægen, ordinerede ham 2 ugers fri, så han kunne komme ovenpå igen.

Det var et hårdt slag, ikke blot for Ruben, men også resten af holdet, da der ventede ESL Pro League, POWER-LAN, Starladder og DreamHack (vi fik invitation efter mislykket kvalifikation) rundt om hjørnet. Ruben havde meget svært ved at holde helt fri, da han er en holdspiller med et stort hjerte, der fik dårlig samvittighed ved at holde pause.

Trods det, måtte vi klare os uden ham, da hans helbred havde første prioritet. Vi måtte derfor tænke hurtigt og ind blev hentet smF til at hjælpe i ESL Pro League, samt aizy til at deltage ved POWER-LAN. Begge var super professionelle og hjalp til med dagsvarsel. Så, tusinde gange tak til begge for at hoppe til i nødens stund.

POWER-LAN var på forhånd en usikkerhed, da vi ikke vidste hvilket niveau de danske hold ville bringe, ovenpå den kollektive sommerferie blandt topholdene. Vi havde på forhånd opstillet en målsætning om en finale, men at det nok ville blive svært mod Astralis, ovenpå en spillerudskiftning og de ændringer vi havde lavet internt.

Så da Astralis røg ud i semifinalen, vidste vi at det vores turnering at “tabe”. Desværre måtte vi også strække våben mod et velspillende Heroic mandskab, men vi forlod finalen med en følelse af, at det var os der tabte den - mere end at de udspillede os. Vi var naturligt skuffede og frustrerede, men en våd bytur senere, så var frustrationerne skiftet ud med en iver efter at slå Heroic. 

August måned var en kaotisk affære, men som jeg navngav overskriften (red. forrige indlæg), så er balancen mellem kaos og udvikling i denne branche ekstrem vigtig. Ja, starten var langt fra optimal, men det er i modgang at man lærer sine styrker og svagheder at kende, hvilket også er en af grundene til at vi har udviklet os.

Alt i alt, fik vi reflekteret over hvad der fungerer for os, hvad vi skal arbejde med og hvad vi er gode til. Så, den dag i dag, caller Mathias for holdet, René og jeg hjælper til mid-round, mens Emil, Ruben og Kristian (red. k0nfig) “blot” skal sørge for at være klar. Men intet ligger fast og folk kan hele tiden komme med inputs. Vi arbejder som et hold; vinder som et hold, taber som et hold, udvikler sig som et hold og har downperioder som et hold.

Netop downperioden, vil være fokus i næste blog, hvor vi ovenpå to succesfulde events ramte lidt et lavpunkt rent præstationsmæssigt - der kan vise sig at være hårde lærepenge, hvis det betyder vi misser ESL Pro League Finals i Brasilien. 

Næste del af bloggen, bringes en af de kommende uger.

#1 Rubel
2016-10-06 02:39
Igen, rigtig fed læsning.. Keep em coming
#2 Tazh
2016-10-06 08:12
I like! Det er så fedt med de her indblik i alt det, som vi ikke ser!
#3 klimox
2016-10-06 10:15
Endnu en gang super god læsning! Godt arbejde af Ruggah og dust2 :)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere