Opret Log ind
tmL: "Jeg blev kicked, fordi jeg ikke skyder nok"
Ambush offentliggjorde tidligere på dagen at man er nede på fire spillere, da tmL er fortid på holdet. Nu fortæller tmL med hans øjne om udskiftningen.
Skrevet af: MumaCe    14. februar 2019 22:07      

tmL står nu uden hold.

Ambush har siden deres tilbagevenden på scenen med deres nye mandskab med spillere som Inzta og smF på holdet haft deres problemer. Resultaterne har ikke været helt som man har turde håbe på. 

LÆS OGSÅ
tmL er færdig i Ambush

Det fik de konsekvenser, at tmL nu er fortid på holdet. tmL har også tidligere spillet for Ambush, men nu er forholdet slut, og den garvede sniper må se sig om efter et nyt hold. Hovedpersonen selv har givet følgende udtalelse i et Twitlonger, hvoraf du herunder kan se et udpluk af dette:

Det er dagen derpå og jeg har tænkt meget over tingene i forhold til CS. Jeg har for første gang i min "karriere" oplevet at blive bænket/kicked fra et hold. Det er naturligvis ikke en rar følelse at sidde med, og bestemt ikke når man ikke er enig i beslutningen. Vores resultater på det seneste har været helt af helved til for at sige det som det er, og naturligvis skulle der ske noget.

Jeg mener dog ikke, at det var min post som fejlede noget, men derimod måden vi spiller CS på. Jeg blev hevet ind for nogle måneder siden af Inzta for at spille main-AWP. På det tidspunkt havde jeg vist gode takter på mit daværende Ambush hold, hvor jeg selv stod for det taktiske og awp-rollen. Og alle som har spillet med mig, kan vidst godt skrive under på, at jeg ikke ligefrem prøver at sætte mig selv op til at skyde 30 hvert game. Jeg spiller meget struktureret CS, og inzta spiller langt fra struktureret cs i min optik, hvilket nok er hvorfor jeg aldrig fik vist det niveau, som jeg havde før jeg blev hevet ind.

Jeg blev kicked, fordi jeg ikke skyder nok på baggrund af vores esea kampe, hvor jeg ligger nederst fragwise. Jeg har to kampe, hvor jeg falder igennem med fire og syv kills, ellers har jeg spillet med i toppen, men det var desværre ikke nok. Jeg kan godt se hvad de mener, når de siger, at jeg ikke skyder nok, men nærmest fra start af har jeg skulle spille awp på en anden måde end jeg er vant til. Jeg skulle spille meget mere defensivt end jeg foretrækker, hvilket skyldes mit lave niveau....

...Angående min fremtid, så tror jeg, at jeg vil sidde de næste par dage med lidt ondt i røven over at jeg blev smidt ud. Jeg er ikke færdig med at spille cs. Jeg føler selv at mit lederskab hos mine tidligere Ambush hold har båret frugt, og derfor stoler jeg på at mit system virker. Jeg vil gå tilbage til at være IGL, om jeg skal spille awp også, det er ikke sikkert....

tmL står derfor uden hold, imens Ambush skal ud og lede efter en ny spiller. Ambush ligger på nuværende tidspunkt nummer 29. i ESEA Main med seks sejre og to nederlag. 

#1 Martin
2019-02-14 22:12
En flink mand. Tænker han skal bygge noget nyt op.
#2 mad0
2019-02-14 22:12
+1
#3 kevy
2019-02-14 22:14
Lyder mystisk og giver ikke mening i mit hoved.
#9 Martin
2019-02-14 22:58
Giver fin mening.

Tml siger han spiller meget taktisk og det gør inzta ikke.
Tml er mest komfortabel i et taktisk setup og performer derfor ikke optimalt.

Ambush skal nu hente kadaz/Hectoz typer da det passer bedre til ham.
#4 PERCY
2019-02-14 22:19
:O
#5 sirr
2019-02-14 22:21
Der må næsten være mere som vi udefra ikke ved. Inzta og co ville næppe kick nogen uden at have en erstatning klar. Ærgerligt vi ikke kan få indsigt fra holdet, måske et statement ville være på sin plads.
#6 NaToSaphiX
2019-02-14 22:43
Uheldigt at det er worded som om at det umuligt kan være ham selv der er skyld i det lave niveau, men at det er spillestilen den er gal med

Umiddelbart en dygtig spiller, håber han finder noget der passer bedre 💪
#7 er1K
2019-02-14 22:46
Den eneste kaptajn på den danske scene, som tror på VP modellen, og at arbejde sig igennem problemerne frem for at skifte spillere som andre skifter sokker. Selvfølgelig skulle han rammes af “den danske model”.

Jeg håber der er nogle etablerede hold/cores som er lige så træt af den danske scene som tmL unægteligt må være, der samler ham op og vokser med ham. Ambush kickede den forkerte igl.
#8 Inzta
2019-02-14 22:56
+1
#10 cleMeNz0
2019-02-14 22:58
xD
#11 Johnnyw0w
2019-02-14 23:14
"Fra start af har jeg skulle spille awp på en anden måde end jeg er vant til. Jeg skulle spille meget mere defensivt end jeg foretrækker, hvilket skyldes mit lave niveau...."

Spillede du ikke på den præcis samme måde i det gamle ambush? virker ikke som om der er ændret det store tbh imo..
#12 brink
2019-02-15 00:40
snedker inc
#13 zyh
2019-02-15 09:16
På papiret kan man være nok så dårlige spillere, men hvis dynamikken er god kan man hæve niveauet sammen og det er den eneste grund til at jeg nogensinde har vundet en cs-kamp, for jeg er da definitionen på lort. Når der kom slinger i dynamikken spillede jeg selv dårligere end dårligt.

Her er egentlig det modsatte problem, vi har 5 spillere som er hammer dygtige, men dynamikken med tmL var måske grunden til at han også underperformede. Det har aldrig været en mulighed at der var 5 stjernespillere på et hold, men for mig virker det som om at tmL er rimelig afklaret med hvad hans rolle skal være på et hold.
#14 Silan
2019-02-15 11:10
Dejlig moden og ærlig udlægning af hans side af sagen uden det bliver mudderkastning.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere